Hur var det nu ? hmm

Först gick Aftonbladet ut med att Baily var dopad plus Bolts alla träningskompisar mamma. pappa. bror, faster,osv. Nu tar den gode Mats W tillbaka allt och skyller ifrån sig på en massa annan skit. Han borde nog fan kolla upp saker och ting innan Aftonbladet går i tryck. Jag skulle vilja kalla det bedrövlig jounalistik, att man man inte kollar bättre när man skall gå ut med sådan allvarliga anklagelser. Han gick ut med att dom var fuskare hela högen, sen visade sig det sen alla 100 meters löpare var helt klininskt rena , lång näsa till Aftonbladet och Mats W. Tänk efter nästa gån!g ha riktiga skor på fötterna och inte bara foppatofflor.

Postat av: Gösta

Du verkar inte fatta att Aftonbladet är ute efter att sälja tidningar. Sen att alla sprinters är kliniskt rena är ju rena skämtet att höra. De kanske inte har förbjudna substanser i kroppen men de lär ju ha sådana som inte är förbjudna än. Tänk om, tänk rätt.

2009-08-22 @ 14:47:24
Postat av: Blomman

Hej Gösta !

Kul att du kommenterar ! det är inte ok att hänga ut personer som är totalt oskyldiga även om man vill sälja tidningar. Jag vet inte vad du syftar på men kosttillskott är la´ ok eller. Ha en bra helg.

2009-08-22 @ 19:00:24
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/

Kommentera gärna!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: