Åter igen är vi sämst när det gäller!

Jag satt uppe och kollade på JVM i hockey . Sverige hade som vanligt snackat upp sig att Canada var mycket sämre och hade sämre målvakt osv. I aftonbladet hade man också snackat upp Sveriges lag. Inatt blir det guld osv. Vad hände ? Jo Canada var för bra som vanligt och var bäst på hockey medans Sverige var bättre på att snacka. Varför lär sig aldrig svenskarna att vara tysta och prestera i stället? Visst det är la´ inte så pjåkigt att bli 2a i ett VM men det hade ju varit roligt att vinna guld också. Domarna var ju under all kritik det håller jag med om men lika förbannat så gör inte dom målen. Sverige hade också powerplay vilket man inte klarade av att utnyttja så man kan inte bara lasta domarna även att dom inte var bra. Vad skall Sverige ta lär dom av detta då? jo att inte snacka så mycket utan leverera istället , var ödmjuka och inte så kaxiga.Då kan det hända att det blir guld nästa gång.

Mvh Blomman

Postat av: Släggan

Nja...håller inte helt med dig. Kanada var jäkligt bra & taggade igår, och det är ju inte så konstigt när med 20 000 fans som hejjar fram dem! Sverige var bra igår & har gjort en riktigt bra turnering, men att vinna VM mot Kanada i Kanada...det är nästan omöjligt. Det är ju trots allt hockeyns Mecka. Visst...domarna höll nog inte för trycket, men så är det...bara att bita ihop & komma igen. Komma till final är stort tycker jag och visar att vi har duktiga lirare som är beredda att ta plats efter Forsberg, Sundin, Lidström mm.

2009-01-06 @ 22:00:18
URL: http://sledgemeister.blogg.se/
Postat av: Blomman

Jo jag menade det också att dom har gjort det bra,men man skall nog vara mera ödmjuk inför uppgiften och inte kaxa allt för mycket. Kanada är ju världsledande i hockey så visst en andra plats är väl ok.

2009-01-07 @ 07:29:02

Kommentera gärna!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: