Det blev seger borta mot Sävsjö !

Att åka till Sävsjö för att spela en fredagsmatch blir ofta en mardröm för många lag. Mycket folk och tryck på läktaren. Men vi genomförde matchen mycket taktiskt. Vi visste precis hur Sävsjö spelade men lät dom inte komma i en enda spelvändning där dom är erkänt duktiga, dessutom så fick vi stopp på deras stjärnor som låg bakom samtliga 10 mål i förra matchen mot Willands. Men det började bra med ett snabbt ledningsmål av Joel en riktig luftpastej som rammalde in och innan det hade gått 10 minuter hade Johan Wittberg ökat på till 2-0. Sävsjö fick sista ordet i den första perioden med att peta in en strut med 5 minuter kvar av den första perren. Bra start för oss i den andra mål igen av den gode Wittberg. Sävsjö reducerade til 2-3. Men det kändes som vi styrde matchen. 2-4 kom också mycket logiskt målet gjordes av Jeppe. men 17.35 kom så Sävsjös reducering till 3-4 men när Johan Wittberg åter igen slog till och gjorde 3-5 med 27 sekunder kvar kändes de tryggt,men då åker vi på en helt horribel ut visning Micke H står helt stilla och får bollen i huvudet nick säger domaren och Hertz ut på 2 minuter helt oförklarligt Så Sävsjö plockar målvakten och får ett mål till med 15 sekunder kvar men vi håller undan. Jag är mycket nöjd med grabbarnas insats och hela laget förtjänar beröm, men extra plus till Johan Wittberg och målvakten Adam Jönsson som storspelade.

Veckans värsting: Nummer 21 i Sävsjö vänder sig om vid Sävsjös 2-3 mål och skriker mot vårat bås!" ERA JÄVLA SOPOR". Tänk att lägga ner energi på sånt ha ha.