Och så här sa motståndarna !

Ref: lånat från Södra Dals hemsida.


CL98IC-IK SödraDal Herr 5-2 (0-1,0-1,5-0)

Efter en nervös inledning från båda lagen tyckte vi att vi fick allt mer kontroll på händelsrna efterhand som 1:a perioden löpte. När Daniel Gustavsson halvvägs in jobbade fram bollen till Frans Denward fick vi dessutom ett ledningsmål i ryggen.
Under andra perioden skapade vi återigen de farligaste lägena men gav hemmalaget lite väl mycket bollinnehav. Här brändes flera klara lägen att dryga ut försprånget ytterliggare.
Inför sista var tanken att spela långa anfall och låta smålänningarna jaga boll. Det är ingen underdrift att säga att vi misslyckades kapitalt med alla dessa planer. Redan de första bytena duttade vi och uppträdde ofokuserat istället för rejält och resolut. Kalmar var inte sena att utnyttja vår generositet. Först reducering i powerplay och sedan var taktpinnen deras. Ledningsmålet föll ca halvvägs in i perioden och vi var egentligen aldrig nära att resa oss.
Kalmar nötte på, höll sin nivå och vann till slut rättvist.
Det positiva vi måste ta med oss från matchen är att vi höll tätt i två perioder och visade upp ett gediget lagspel så långt.
Givetvis hänger huvudena en bit ner såhär kort efter match men vi kommer igen, först på träningarna under veckan och sedan skall det bli inspirerande att ta emot Palmstaden på fredag i Lunds idrottshall.

Postat av: Åskådare

Möter ni inte sävsjö på fredag? :S

2009-09-20 @ 12:27:47
Postat av: Blomman

Jo det gör vi.

2009-09-20 @ 13:35:08
Postat av: Blomman

Ha ha nu hajar jag vi möter alltså inte Palmstaden det blev lite dumt genom att jag kopierade hela.

2009-09-20 @ 13:36:35

Kommentera gärna!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: