Vi fara till Sahara eller har dom svenskt kaffe på hotellet ?

Strax dags för sälskapsresan, denna klasika rulle har jag nog sätt säkert 200 gånger alla kategorier finns ed i den filmen. Jag tänker på krökarpolarna, som bara festar hela tiden, han som filmar med linsen på, tjejerna som letar kärleken,norrmannen som har alla fantastiska prylar, mygelmäklaren som blir av med 50 tusen. Ja den filmen innehåller allt. Nu skall man själv ut på resa och man får väl se vilken kategori man själv hamnar i.Jag skall då inte trycka på knappen i flyget och tro att juicen kommer från taket, utan att det kommer en snygg flygvärdinna och serverar . Jag efter en tung sommar med mycket jobb och dödsfall så skall det bli jävligt skönt att komma iväg,. det är nära nu kan man säga. Vädret i Tunisien är ca 37 grader varmt i skuggan, så det räcker ju en stund i alla fall. Och vattnet är varmt, så man lär la ´ inte kunna kyla av sig direkt. Men den stora frågan är har dom svenskt kaff på hotellet ?
Ha det bäst här hemma i gamla svedala och hoppas att ni trivs med regnet.

Mvh Blomman

Fakturan från Dagens Media kom

Stackars blondinbella hon har fått en räkning på 7 lakan,oj då spar in på stureplan eller Rimmini resor så kanske du får ihop det. Men nu var det inte frågan om det utan att hon hade fejkat bilder och lagt ut på bloggen med ett clownansikte som hon hade ritat på sig själv, ett gott råd fortsätt med det,! du är bara en clown som alla skrattar åt. Blondinbella,du gör bort dig gång på gång och jag kan inte fatta att en sådan ointressant person som du har så många läsare. Du har blivit wilda westerns Jesse James fast tvärtom, du vill spotta på dom fattiga och ge dom rika en mer. Du är ingenting utan din blogg, för fan människor vill ni verkligen veta  vad hon äter, köper för kläder, vem hon hånglar med, vilka skor hon skall ha till sin intervju på NRJ. Kan ingen annan en jag fatta att detta skåp är en obetydllig nolla som har fått allt för mycket uppmärksamhet. Om ni läsare skulle bojkotta henne så skulle henns gloria falla så långt ner så att hennes vanskapta vader skulle bli snygga. Svenska folket STÅ UPP bojkotta moderat apan och Reinfeldes lakejer, låt inte moderaterna stå på Globen och dricka Gula Änkan på tub stoppa dom blå innan det är för sent, stoppa Blondinbella som skall vara förebild för dom unga genom att åka till Rimmini och inte ha alla hästar hemma, låt folket bränna henne på bål på järntorget, och hälsa från Werion i ottan Nil i city 105.6.

Mvh Blomman

Fattijons gör comback för en kväll !

Ja tro det eller ej, men Fattijons uppsättning från och med 80 talet gör comback för en kväll. Detta historiska datum är den 31/10 i Uddevalla på Mortens krog. Fattijons bildades av Rolle och Putte, sen har sättningarna varit en mängd olika. Jag har den äran att få ha spelat med dessa gossar. Vi hade våran hardcore/punk period mellan 80 0ch 2004 kan man säga . Vi fanns då och då. och dök upp här och där. Vilka låtar vi spelar på festivalen är en så länge okänt. Men klassikerna jag var full, biljett 350 spänn och Joey Ramone kommer vi med all säkerhet att skaka liv i.Det är  inte omöjligt att våran bästa cover ronka kommer att spelas igen. Hur som haver så skall det bli fruktansvärt roligt. Dels att träffa boysen och dels att uppträda igen. Jag hoppas att någon kommer att återskapa detta på band eller i någon annan form, det hade varit hur tungt som helst.Vi har lyckats att spela ronka under 1 minut, snacka om hastighets rekord i punksvängen. Frågan är om vi kan uppnå tider under detta i os ets heta dagar. Då kommer väl en proppmätt Staffan Hildeborg och frågar! Hur känns det ? Jo tack skulle jag ha svarat vi skall spela röven av allihopa, till skillnad från våra idrottshjältar kan FATTIJONS LEVERERA OCH ÄR BÄST NÄR DET BEHÖVS SOM MEST !

pUnK oN

Mvh Blomman

Dags för första träningsmatchen !

På onsdag är det dags för den första träningsmatchen för säsongen. Vi möter div 3 laget Ljungby hemma i sporthallen. Vi mötte Ljungby även förra året och då fick vi stordäng med 13-3. Jag hoppas att vi skall ha lärt oss något av den matchen som vi kan ha nytta av nu. Ljungby spelar ju med hög press och kommer att sätta våra backar på svåra prov. Vi har ju tappat fyra spelare denna säsongen och den tyngsta posten är våran målvakt Jesper Karlsson som ville prova lyckan högre upp i seriesystemet. Så idags läget har vi två ganska orutinerade målvakter killar födda 90. Men vi får se om dom står pall mot så här bra motstånd som det trots allt är. Vi har ju en tuff vecka med tre träningsmatcher och en träning och det skall bli kul att se alla nya killarna i matchsituationer. Vi har haft två bra veckor med bra träningar. Och en hel del fys och det lär behövas nu när matcherna kommer igång. Hur laget ser ut vet jag inte för en efter dagens träning, men för våran hemmapublik kommer det att vara många nya ansikten. Vi möter två div 3 lag och ett div 4a lag och mot div 3 lag kommer vi att spela efektiv speltid, medans det blir rullande mot div 4a laget. Jag kommer inte att dra allt för stora växlar av träningsmatcherna många lag har fotbollspelare precis om vi, så resultaten är ganska oviktiga. Men däremot hoppas jag på att vi kan hålla jämna steg och att vi inte förlorar typ med 13-14 mål. Utan att vi kan spela ganska jämt, det är min förhoppning i alla fall. Men det är kul att det är igång i alla fall nu kör vi !

Mvh Blomman


En natt till sen semester !

Ja då jobbar jag sista natten i natt sen skall det bli underbart med två veckors semester. En vecka hemma och en vecka i Tunisien. Det har varit en tuff sommar med en rygg som krånglar och underbemanning på jobbet. Men allting går utom bebisar. Det är ett tufft yrke att jobba inom vården och det är synd att det är så lite killar som vill jobba med detta. Men det handlar nog om att man har fått en del om bakfoten, när det gäller att jobba på ett äldre boende. Dom flesta killar tror bara att det handlar om att torka skit osv, men så är det inte .Dom gammla uppskattar jättemycket att det är killar som jobbar med dom. Och på dom flesta ställen uppskattas man av personalen med. Jag hoppas att nästa sommar så har et kommit fler killar. Det blir ju en liten annan gargong om det är fler killar på en arbetsplats och kanske inte så mycket tjöt bakom ryggen osv. För det märker man att det är en kvinnlig arbetsplats ha ha. Sen är det u så här att lönen har ju gått upp också vi tjänar mer en vad dom gör på dagtid på fabriken när vi jobbar dagtid. Men det bästa är att jobba natt då tjänar man mest. Sen är det skiftande hur natten skall bli, en del gånger hinner man knappt att sitta ner 10 minuter och andra så är det relativt lugnt, så det är mycket varierande.Så kom igen nu killar utbilda er till undersköterskor för jobb det finns det.

Mvh Blomman

Makalös vändning av Gais mot Bajen

GAIS KÖRDE ÖVER BAJEN.SÅ GLAD ATT JAG INTE ORKAR SKRIVA MER.....

Mvh Blomman

Carolina Klüft utslagen!

Ja va trodde ni ? Hon har inte förberett sig på bästa sätt för att byta gren. Jag menar så enkelt är det inte att byta sport inom toppidrotten. Tänk er senariot att Mats Sundin byter till bandy! skulle han bli stor stjärna där ? nej det skulle han inte , skulle det vara en utmaning ja men rätt så korkad. Varför inte utveckla det man är bra på ?Carro är en fantastisk idrottskvinna, men att byta sport det var dumt. Jag tror inte att hon har den kapaciteten att bli en trestegshoppare eller längdhoppare eller en höjdhoppare , där emot att bli hyffsad inom flera idrotter som hon har bevisat i 7 kamp , ja det är nog hennes grej. Individuellt så räcker hon uppenbarligen inte till. Visst 20 plats i ett kval är ingen katastrof men att vara med i toppen, ja då har hon en lång väg att vandra. Hon måste slipa på sin teknik i tresteg, ta hjälp av den bäste i Christian Olsson som kommer med all förmodan att lägga ner sin karriär efter alla skador, Ta hjälp av Treago vet i fan om det stavas så. Satsa stenhårt och var inte så förbannat flamsig. Det skulle kunna göra dig till en riktig topp idrottare. Men gå inte ut i pressen och säg den ena grodan efter den andra om att det känns bra osv, det ger bara ett löjligt skimmer över det hela.
Lycka till Carro!

Mvh Blomman


Vad var det jag sa !

Med tio minuter kvar av förlängningen så ligger det svenska damlandslaget i fotboll under med 0-1. Och dom kommer så klart inte att vinna detta. Det känns så skönt att jag har för det mesta rätt i mina inlägg ha ha. Dom räcker inte till dom är för dåliga helt enkelt. Kolla andra idrotter ta  svenska herr dubbelparet tog sig till final efter en heroisk insats. Men fotbolls tjejerna , ja jag vet inte om jag skall skratta eller gråta så dåligt är det. Jag tycker det är pinsammt att höra tjejerna som pratar om medalj osv, när dom inte klarar att prestera och vara bäst när det gäller, så är det nästan alltid inom lagidrotten detta gäller även herrarna , i den individuella idrotten har dom bättre inställning. Ta lärdom av detta svenska lagidrottare. Var ödmjuka, träna hårdare, bli bättre  individuellt ,stå och öva på  teknik, skott,  och nöt efter träningarna, offra er. Men det gör ni inte då kan det heller aldrig bli någon framgång. Heder till svenska damhandbollslaget som presterade när det gällde vann mot Tyskland i handbollsturneringen. Men vi får se hur det går sen. Ja ja femenisterna kan säkert ha ett och annat att säga till om, men i fotboll räcker det svenska damlandslaget inte till, bye bye Bejing !

Mvh Blomman

En nära vän till familjen har gått bort!

Med respekt för dom anghöriga vill jag bara säga att vi går en tung period till mötes. En nära vän till familjen gick bort igår endast 52 år.Efter en tids sjukdom har hon fått lämnat in. Ibland känns livet jävligt orättvist när man vet vad hon hade gått igenom tidigare, och sen att hon inte fick glädjas åt livet som hon älskade. Det känns så orättvist att hon inte fick leva! hon var värd det till varje pris. Våra tankar går till hennes anhöriga och till hennes barn. Livet kommer ju att gå vidare, men det känns tungt för oss just nu. Vila i frid !

Mvh Blomman med familj.

Du gjorde helt rätt Ara Abrahamian !

Jag kan i ärlighetens namn inte mycket om brottning, men så mycket vet jag i alla fall vad mattflykt är.Det är när man försöker ta sig från brottarmattan, detta gjorde inte Ara. Han blev rånad på sin efterlängtade guldmatch. Allt är en fet jävla domarskandal. Bra att någon svensk vågar visa sina kännslor. Ara protesterade på det sätt han kunde göra, att lägga medaljen på mattan han blev bortdömd, starkt att göra det under dom kännslorna han hade inombords. Sen finns det dom som säger att han skämmde ut Sverige , så i helvete heller han gjorde det enda rätta. Han tog inte på sig några svarta hanskar under nationalsången utan han kastade sin medalj, för honom var det bara guld som räknades. Han hade ju ett silver sen förra os. Så vad tror ni en brons betydde ? Inte ett skit så klart. Tråkigt att din kariär slutade så här Ara. Du är en stor idrottsman och har gjort mycket gott för sporten brottning. Hoppas att du kan smälta det här en dag och att du kommer tillbaka. Då skall ingen dum jävla domare ta segern ifrån dig !

Mvh Blomman

The lesbian landslag !

Efter ha offrat mig två dagar och kolla på damidrott. Så kan jag bara säga att detta var det sämsta jag har sätt. En del snackar om att jag vill ha samma lön som Zlatan, en del säger fy vad förbundet är orättvisa. Jag säger så här ni dam idrottare är inte  i samma division. Ni har inte den kapaciteten som krävs, konkurensen är inte det samma.Jag tror att mitt div 4a lag spöar svenska dam mästarna i innebandy med 10 mål.Så dålig är svensk damidrott.Det handlar inte om mulliga mansgrisar utan dom svenska tjejerna tränar för dåligt. Kolla alla som spelar i landslaget . Ni har inte kunnadet ni har inte tekniken, ni har inte inställningen som krävs. När tog ett svenskt landslag VM guld i en etablerad  lagidrott. ja i innebandy men annars? Jag skall inte såga damerna  men ni håller inte måttet. Carolina Kluft jo hej och hå i en gren som ingen bryr sig om Kallur ja den dagen hon tar medalj på ett stort mästerskap så skall jag ta av mig min keps. och hylla. Tyskland i kvarten 0-10 säger det mesta.Nu skall jag inte måla fan på väggen men jag brukar ha rätt. Dessa lesbian landslag snackar mycket men ingen visar vägen. Kolla Island hur många bor det där? men dom spöa våra veka småpjokar.Nej Sverige är sämst när det gäller. Nu kommer allter Blomman in, mina lag har varit bäst när det gäller.Varför jo mina lag har varit bra förberedda på det som komma skall. Man vinner inte en liga, utan bra träning , man vinner heller inte utan lite tur. Men mina grabbar har spottat blod,sen hur länge det räcker är en annan sak, men hellre falla med flaggan i topp en att  pussa en mustage prydd Annett Börjsson.Ni kan fundera vem det är ha ha.

Mvh Blomman

Rickard Claesson Gnosjö ,klar för JIK !

Detta var ju inte någon sensation som många tror. Rickard bor ju i Jönköping och hans spelstil kommer att passa bra i superligan. Jag är helt övertygad om att Rickard kommer att ta plats i JIK,s Alag. Han är snabb , stark har en tuff spelstil och har ett jävla målsinne. Han kan i princip gör mål bakom mål . Jag tycker att det är skitskoj att Rickard får den här chansen eftersom jag känner honom väl.så unnar jag verkligen honom det . Jag försökte att värva honom till Skillingaryd en gång i tiden men då valde han Värnamo i stället och blev poängspruta där. Men frågan är hur skall det gå för Gnosjö nu ? Ja det låter jag vara osagt men man har ju hört att om Classon skulle försvinna så skulle det försvinna fler men som sagt det är bara rykte, vi får se hur det blir med den saken. Men det skall bli mycket intressant att se hur det går för den gode Rickard. Jag hoppas av hela mitt hjärta att han skall lyckas, så Rickard här får du ett par råd av en rutinerad räv*s* Ta ingen skit av dom så kallade poliserna stå på dig, skjut i alla lägen, var ödmjuk , och ge alltid järnet på träningar och matcher, då är jag säker på att du når framgång. Ha det bäst Rickard så hörs vi framöver.


Mvh Blomman


Pappa jag vill ha en Italenare ?!

Dags för ämnet Blondinbella igen, många retar sig på att jag skriver om henne men what a fuck *s* Hon hade varit i Rimmini i Italien, den stackar hade fått en massa stålar på grund av oss bloggare. Så hon drog dit med ett gäng polare. Glad ihågen går hon på krogen, obs Nils var inte med. Hon stöter på ett gäng glada och överförfriskade Italenare, en del av dom står och dansar och tar på sig själva. Helt plötsligt får en av dom för sig att jag skall nog ta och taffsa på Blondinbella mellan benen. Sagt och gjort, så för han upp två fingrar mellan benen. Man frågar sig hur skulle detta kunna gå till igentligen ? Det var bara en som körde upp fingrarna i skrevet så hårt enligt henne själv att hon fick skador. Är detta sant är det för jävligt. Men jag tror inte att det var det, hon sa nu skall ´jag inte blogga mer på ett tag. Nu skall jag vila upp mig hos Nils, jo hej och hå två dagar senare skrev hon igen. Å  det är så synd om mig jag mår så dåligt. Men lika förbannat var hon med i Klick , Blondinbella talar ut om övergreppet. Varför i helvete skall man gå ut med en sådan sak? Hon säger ju sig vilja vara en förebild för unga tjejer, jo eller hur. En sån unge skulle jag inte vilja ha, som springer på klubbar , super med högern, Förebild jo in my ass. Jag skulle inte vilja ha en dotter som Blondinbella aldrig i helvete. En sådan ytlig människa kan jag vara utan, Nu är hon i full gång och skriver om att hon köpt upp hela Övik på pälsar, vore  det inte bättre att man hade skottpris på den där jävla människan.? Hon och Rienfeldt passar bra ihop. Hon kunde polera kålan på honom och han kunde serva henne på SPY BAR. Eller så kunde hon flytta hem till honom. och bli tjänstejon, men stackars dumhuvet hade aldrig klarat en vecka  med städning på egen hand. Hennes förebild måste vara General Lee , avskaffa inte slaveriet ytan utöka det. Då hade Gripenröw mått väl antar jag. Jag hoppas att jag någon gång skall få ett svar på ett mail från henne men hon har väl inte tid då manikyren tar för lång tid eller att hon skalll stå med krokiga ben och posera på någon jävla bild. Hade hon haft krokiga ben och hållt i hop dom så hade inget hänt henne i Rimmini.

Mvh Blomman

Att handla på IKEA!

Jag var på IKEA och handlade lite saker till Kasper och Tobias eller rättare sagt det blev ganska mycket saker. Visst dom har bra grejer och så där men deras betalningsätt är under all kritik. Man skall stå i kassan och scanna in sina saker , övervakad av både personal och bevakningskamera. Detta måste vara det absolut lånsammaste sättet att betala på i världshistorien. Dessutom så hade jag köpt sängar till grabbarna som vi fick hämta på ett helt annat ställe en bra bit från IKEA. Jag höll på att få ett psykbryt, och jag lovar att jag aldrig mer skall sätta min fot på IKEA, det kan ni vara helt säkra på. Man skall inte behöva bryta ihop för att kunna gå ut och handla. Nej tacka vet jag Ullared där har dom vanliga kassor som man kan lägga upp på ett band och bra personal, så IKEA fuck off ! eller ta tillbaks er personal i kassorna. Men den gode Ingvar har väl kommit på att han kan tjäna lite mera pengar om han sparkar halva personalstyrkan och ersätter dom med en ful scanings apparat som tar hur lång tid som helst. Vad bir nu kontentan av alltihopa då ? Jo att jag är helt säker på att IKEA kommer att tappa kunder med detta systemet, jag märkte att det var fler en jag som blev jävligt irriterad.
Aldrig mer skall jag gynna IKEA !

Mvh Blomman


Då var innebandysäsongen igång!

I måndags började vi träna igen efter ett par veckors uppehåll. Vi var väl en 18 man plus två målvakter. Och då fattades ett helt gäng nya spelare som sysslar med fotboll fortfarande. Truppen ser mycket stark ut och vi borde kunna vara på den övre halvan i år. Alltså allt mellan femte och den heta första platsen . Vi har fått många bra nyförvärv , så nu skall bara den sista posten och nog så viktiga målvaktsbiten komma på plats också. Vi har några på gång som vi har kontaktat. För vi tappade ju våran första målvakt inför denna säsongen till div 2 laget Månsarp, tråkigt men vi får leva med det. Sen tappade vi nu tre unga killar alla födda 90 till Gnosjö också div 2. Jag förstår grabbarna att dom vill testa högre upp så det är bara att önska dom lycka till att dom får spela lite också så att dom inte har värvats för att vara breddspelare och bänknötare.Det kommer dom inte bli bättre av. Jag tror att våra killar som är unga kommer att utvecklas också vi har tex Mattias Eriksson född 1992 som testade spel i alaget redan förra året, och trots sin ungdom så spelar han ett moget spel och är inte rädd att gå in i närkamperna, så han skal bli intressant att följa. Sen har vi nyförvärv från Forsheda Viktor och Jonathan också unga killar som säkerligen kommer att utvecklas mer i år. Sen har vi dom gamla rävarna som kommer att tillföra laget rutin som saknades alldeles för mycket förra året. Vi har fått en notorisk målskytt i Mikael Strandhamn en rutinerad kille som har öst in mål under årens lopp. Han kan bli tungan på vågen när det gäller målskyttet. Sen har vi Erik Lund som kom förra året, som är en av dom bästa spelare jag har stött på under min långa kariär som tränare. Bättre spelare här omkring finns inte, dessutom är han en sån jäkla go kille. Tyvär tar hans jobb mycket tid så han kan bara träna en gång i veckan, men med hans kaliber och inställning så räcker det på den här nivån! det är trots allt inte Elitserien vi spelar i utan div 4a.


Jag tror att inom 5 år så har vi damerna i div 1 och herrarna i div 2 så mycket talang som det finns i Värnamo IK. Klubben är seriös och har långsiktiga mål vilket gör att man satsar i rätt riktning. Framför allt så kräver en stad som Värnamo att man har lag högt upp i seriesystemet, och det finns möjligheter till det. Damerna var ju nära redan förra året så varför skall dom inte ha chansen i år? Laget har förstärkts och man har inte tappat något nämnvärt. Jag läste på någon blogg att en skribent hade skrivit att man tyckte att Värnamo och Gnosjö skulle slå ihop sina påsar vilket var lika dumt som att GAIS , Öis och Häcken skulle bilda FC Gothia. Jag tror att ingen av klubbarna skulle vara intresserade av en sådan sammanslagning. För jag tror att båda klubbarna har sina egna mål och lek med tanken vilka härliga derbyn det skulle bli om man låg i samma division. Ett fullspäckat Värnamo sp hall på 1100 personer och ett hel knektklack, ja det hade varit mumma. När det gäller klubbarna här omkring så tror jag att Skillingaryd är det laget som kommer att lyckas bäst, dom har fått en mycket bra tränare och värvat bra. Skulle förvåna mig om inte SIK tar steget upp i ettan efter denna säsongen, vilket skulle glädja det gamla SIK hjärtat . Gnosjö då, ja ser en aning tunna ut, hängde på gärsgårn förra året och hängde kvar precis, kan kanske förbättra sig en aning men jag tror att dom får det minst lika tufft i år. Man är mycket berodde av sin magiska line med Classon , Stand och Henningsson, men ryktet placerar ju Rickard i Superligan laget JIK, men hur det är med det skall jag låta vara osagt. Wesbo som åkte ur div 4a där lär det nog dröja innan vi ser dom högre upp i seriesystemen, jag tror att Westbo tänker börja om med ett nytt ungt lag som kan bli bra så småningom. Sen har vi då till sist Månsarp, som snöt våran målvakt men jag förväntar mig inga stordåd av MIBK, har tappat för mycket och värvat för dåligt, visst det har kommit några namn men inget som skrämmer slag på motståndarna direkt, ser verkligen tunna ut. Nu har man ju ett sammarbetsavtal med JIK, men i längden så gynnar det bara JIK. Får dom lite skador så kommer dom att plocka spelare från MIBK , och då står man där med skägget i brevlådan. Sammabetsvtal är allid en chansning och är inget som jag tror på i alla fall. Det är bättre som SIK,Sävsjö och Gnosjö  som har klubbar i den egna föreningen. Men hur som haver den som lever får se lycka till nu alla klubbar och kör hårt !

Mvh Blomman

Så in i Wilda Western kul !

Ja då var årets Wilda Western lajv över för denna gången och jag hade sjukt roligt. Jag vill passa på att tacka alla deltagare som gjorde att lajvet gick att genomföra. Jag ser redan fram emot nästa års lajv och då hoppas jag på en fler karaktärer. Jag tänkte att jag skulle berätta lite vad som hände under lajvet.
Jag anlände ju redan på torsdagen då var jag själv ett par timmar innan dom första deltagarna dök upp. Lajvet började ju inte officiellt för än på fredagen. Karaktärerna som bodde i Slow River, var en Sheriff som hette Derek och han skulle hålla ordning på lagen i stan, han var även en hejare på poker och han vann hela den stora poker tureringen som ägde rum på lördagen. I hans hus bodde Emmet som sålde sin egna wiskey på salonen han verkade ha mycket planer framöver, där bodde även Mystery Jane som hade ett "väldigt" nära förhållande till Sheriffen, även om ingen pratade direkt om det. I samma hus bodde också banjogalningen Billybanjo som enligt ryktet inte hade rent mjöl i påsen sen året innan, det kom fram vissa saker , det ryktades att han skulle eventuellt legat bakom mordet på min bror Jack. Där fanns också den poatisodlande Doc som bodde ihop med sin amishkvinna Rut och deras son juniorer, han sålde visst ett lexir som skulle kunna hjälpa mot det mesta i alla fall om man fick tro honom själv, han är också borgmästare i staden. Sen bodde där även en glädje flicka som hette Agnes och som alla förstår så hade hon fullt upp med att flirta med stadens män, fast det verkade som hjärtat klappade mest för Emmet. I staden bodde också saloon ägaren Jhon och hans sonson Tom. Sen hade vi den svärande och rapande Medina som jobbade hos John. Hon var även syster till Rut, dom drog nästan aldrig jämt.Sen hade vi dom tvåkofösar bröderna Billy och Shane, Billy blev allvarligt skadad vid en indianatack så hade fick uppsöka läkaren i "Junk city", Sen bodde ju även jag där som heter Snekey Pete som är prisjägare jag letade efter min bror Jacks mördare.
  Sen utanför byn bodde det två obehagliga guldvaskare som troligtvis sålde "fulsprit" till indianerna på reservatet som gjorde dom både blinda och krigiska.
Indianerna slog oftast  till när man minst anade och lyckades skada två invånare i Slow  River dels Billy som fick halva armen avhuggen av en förädisk indiankrigare och även Tom som blev skjuten i huvudet med en pil. Nu skall jag väl inte avslöja allt vad som hände  för lite får man ju ta reda på själv om man är med vid nästa års lajv som kommer att gå av stapeln i september nästa år. Bilder kommer att komma upp här på bloggen.
Till sist åter igen tack alla ni som var med och gjorde den här helgen så himmla kul.

Håll i hatten !

Mvh Snekey Pete