Pilsner , punk och innebandy

Jag sitter nu hos min lillasyster i Uddevalla och skall strax gå på en punkkonsert med min 17 åriga son som är punkare samt min särbo.
Och det är inte vilket band som helst utan det legendariska punkbandet Sham 69 ett band som har lirat sen tidigt 70 tal.
Otroligt att dom kommer till Uddevalla och det är mannen ,myten och legenden Lars Wallin som vi har att tacka för det. Han jobbar mycket aktivt för att få någon som helst ordning på musiklivet i stan.
Så det skall bli mycket roligt.
Sen smakar det ju inte så dumt med att kunna ta en och annan pilsner på Mortens krog.
Pilsner är för övrigt den godaste drycken att dricka när det gäller punk konsterter det liksom hör till , säg för er själva punk..... pilsner , det smälter som smör i munnen.
Sen måste jag få in lite innebandy också , grabbarna i VIK gjorde åter igen än hiroisk insats när Forserum slogs tillbaka med 4-3 på bortplan imponerande måste jag säga, nu har vi tagit 7 poäng på dom tre senaste och då har vi spelat oavgjort mot 3an, slagit 2an och 1an i serien.
Och jag sa redan i sommras att vi kommer att komma efter jul då den stenhårda försäsongsträningen kommer att märkas av.
Stockaryd kändes inte som att dom orkade i 60 minuter och Forserum vet jag inte för där var det Daniel som höll i laget.
Men killarna har slitit så himla hårt och dom är värda all framgång som dom kan få.
Och dessa gossar kommer att få framgång för eller senare var så säkra.

Nu skall jag in i duschen och fixa till mig.

Sen blir det PUNKA PÅ SÅ HÅRT DET GÅR !


Mvh Blomman


Ännu en dag till ända !

Ja så har man varit på träningen igen ,sen laddar man för en ny match på lördag mot Forserum.En jättesvår match, men killarna har visat attityd och en fin kampvilja.Men frågan är om det räcker med många borta som vi harJag tror det, dom vill visa att dom vill lira.Jag hoppas på en bra match men jag kräver ingen vinst det känns som ett orimligt mål, låt dessa unga killar utvecklas i en lugn takt ingen hets, så kommer vi att i VIK nå framgång så småningom.Så håll i hatten mitt tips blir 4-5 till  oss.

Mvh Blomman

Så bra

Idag mötte vi suveränna serieledarna Stockaryd,som på pappret är tio klasser bättre än oss.Men vi vann med 6-3 o jag e så glad.Pga att dersa tränare orkade inte hålla focus på det som dom skulle göra, utan började på att gnälla på domare och sig själva.Det bevisar dålig ledarskap anser jag.Vi har kämpat i hela säsongen i motvind.MEN VI HAR ALDRIG GIVIT UPP VÅRAN SPELIDE´´Jag har idiotförklarats mer än en gång men jag tror på det jag gör.Värnamo IK har rätt inställnig tilll det hela andra lag som ligger högre upp är så resultatkåta så man biter sig själv i hälen, vad gör man nu ?värvar än mer, hmmm ik har tränare hmm , hmm  hmmm som sa att i om man inte går upp i div 1 går i år så kommer man att tappa spelare .Så kontentan av  detta är att smygehults ik efter denna säsong kommer att tappa folk ,sorry foks men så blir det nog o gudförklarade hmm hmm Martinsson får problem att att få ihop ett lag.Tyvär Martinsson så kan man inte värva ihop ett lag på det sättet du gjorde,ledssen men man kan inte värva ihop så många spelare och sen sticka ut hakan att man skall gå upp i div 1 utan att ha belägg för det, jag har inget emot dig som person , men ibland tycker jag att du sätter dig själv på lite väl höga hästar.Kom ner på jorden och in i verkligheten, man kan inte tro att Rom byggdes på en dag.

Mvh Blomman

Jason varning !

Den 11/1 2008 åkte jag dom 13 milen enkel resa till Virserum för att se matchen i Ligan mellan Kvillsfors och mitt gamla lag Barnarp.
Glad i hågen åkte jag tidigt när det var ljust.
Tack och lov.
Men när jag började närma mig Vetlanda började det att bli skumt.
Jag och mörker körning är ingen bra kombination, blir lätt bländad.
Men jag tog mig till Virserum utan problem , och intog pizzeria Jerico,det var en av dom sunkigaste pizzor jag har ätit. Alltså skit äcklig.!
Men jag letar mig till Sparbanks hallen och kollar på matchen.
Trivsamt sällskap på läktaren. och gott kaffe bjöds.
Matchen slutade med klara siffror till hemmalaget Kvillsfors som vann med 7-2.
Men nu till skräckresan hem till byn igen.
Jag har då aldrig sätt ett sånt mörker som vägen mellan Virserum och Vetlanda, mina fasor var att bilen skulle stanna i skogen och Jason skulle hoppa fram ur skogen iklädd hockeymask och motorsåg.
Huvaligen, vad mörkt det är.
Jag fortsätter på vägen  och tänker att snart dyker Freddie Kruger upp och tar sig in i mina drömmar och förstör att Värnamo skall hänga kvar i div 4a, rysningarna i ryggraden känns.
När jag äntligen når civilisationen Vetlanda , vem står där om inte polisen och omdirigierar trafiken så att man hamnar vid Vetlanda golfklubb, jag har ingen aning om hur man skall nå väg 127 igen.
Men plötsligt kommer två bilar.
Vilka är detta Jason eller Freddie?
Nej tack och lov Värnamo och Ante från Barnarp.
Dessa vänliga herrar lotsar mig ut på rätt väg igen.
Något senare når man metropolen Skillingaryd utan att ha blivit styckad eller tagen av polisen.
Vad blir då kontentan ut av denna resa?
Jo att Jason och Freddie bara är film skräckisar och inte finns på vägen mellan Mållila och Vetlanda.

Mvh Blomman