Varför står Blondinbella med krokiga ben ?

Ja det var en tanke som slog mig här om dagen. Till 99% står Blondinbella med vänster ben krokigt på dom flesta bilder om hon inte ligger raklång i sängen så klart. Detta måste ju givetvis analyseras. Jag funderade på vad det kan vara. Här kommer lite tips. Högerklack är högre en den vänstra, höger byxben är längre en det vänstra. krokig rygg, låghalt, tung handväska, tunga ögonlock, tung tandställning, eller så kan det vara så att hon bara poserar så, vilket enligt mig inte ser klokt ut. Men innebandyblommans läsare kanske har fler förslag skriv gärna ner dom i så fall. Hon kanske borde ha stått så i Rimmini när dom fula gubbarna dök upp. Sen läste jag någonstans att hon tyckte att främligsfientliga partier skulle få propagera i skolan, hmm räcker det inte med Moderaterna? dom är väl tillräckligt främlingsfientliga, dom sparkar  på dom som redan ligger ner. Arbetslösa, långtidssjukskrivna,invandrare,  och dom som är fattiga. Skall vi sen dra in nynazister, Sverigedemokrater och annat pack så vet ni precis som jag att vilseledda ungdomar gärna dras till sådana grupper. Ta i så fall dit grupper som vill göra något bra för ungdomarna och några som är vettiga. Med andra ord vägra Blondinbella att öppna sin käft framför allt. Hon är defenetivt ingen bra förebild för unga tjejer. Nej nu skall jag gå och vrida höften ur led så jag också kan stå med krokiga ben.

Mvh Blomman

Nu drar det igång !

På fredag vankas det seriepremiär i div 4a västra. Vi möter Bodafors på bortaplan ett lag som slog oss i båda matcherna förra året tyvär. Så räkna med ett heltänt Värnamo IK. Vi har som målsättning att vara på den övre halvan i år. Och vi har ett lag som borde kunna vara det men allt är inte relativt, man skall få ihop det också. Träningamatcherna har varit som dom skall upp och ner. Det som ser lite tunnt ut är på målvaktssidan där vi har två unga killar, men det verkar som vi är på väg mot en lösning och ett nyförvärv som håller hög klass. Tyvär får vi klara oss utan Erk Lundh som inte kan komma i från Jobbet, samt John Claesson bortest och Robban Lorentzon skadad, tunga avbräck men jag hoppas en då att vi skall kunna bjuda på ett bra motstånd en då. Glädjande är en då att nyförvärvet från div 2 klubben Skillingaryds IK  Jimmy Pettersson är tillbaka efter skada. Jimmy kommer att tillföra en  hel del med sin rutin. Så i dags läget vet jag inte om vi skall spela på två femmor eller tre ytterpar, jag och min assisterande får diskutera detta i veckan. Det är kul att det drar igång nu i alla fall. Serien kommer att bli väldigt tuff i år. Lagan anser jag vara skyhöga favoriter samt Moheda. Men det är klart att jag har förhoppningar om att vi skall kunna vara med där uppe med, men som sagt det kommer att bli stentufft. Många nya lag i serien som man inte känner till som Marianelund, Gränna, Öjaby . Vugi, svårbedömmda lag. Så nu är det slut på att ha träningsoverallen på nu blir det skjorta och slips på matcherna, så man känner sig riktigt klädd.
Jag återkommer med laguppställning och lite inför matchen efter onsdagsträningen.

Mvh Blomman

Det gör ont !

Igår den 24/9 var jag och gjorde min femte gadd. Nu snackar  vi smärta på hög nivå. Jag gjorde en ganska stor enhörning på benet som en hyllning till mina barn. Den är körd i så kallad black en grey stilen med en hel del skuggningar, sen står mina barns första bokstäver i runskrift ovanför enhörningens huvud. Enhörningen är ju ett skyddshelgon och jag hoppas att den skall bevaka mina barn så att det går bra för dom i livet. Jag kommer att lägga ut lite bilder på den när den har läkt ihop lite mer och rådnaden har försvunnit lite mer. Men nu till smärtan, som var konstant mest hel tiden, i början när han drog linjerna med färre nålar kändes inte så mycket, men när han skulle rugga upp huden för skuggorna, då snackar vi ont. Det är faktiskt första gången som jag har känt av någon tatuering så det var på tiden, man är ju lite konstigt att man vill utsätta sig för detta, men på något konstigt sätt är det en då en skön känsla. Nu var det så att min benhud var väldigt tunn och jag hade en känslig hud sa Kentha!  och hade mycket ytliga blodkäl så jag blödde ganska mycket. Och tycker ni tjejer att det är jobbigt med mensen så är det ingenting med att lägga en bentatoo*s*. Skämt och sido men det säger väl det mesta hur ont det faktiskt gjorde. Men jag skall snart beställa tid för en ny gadd på undersidan av armen, jag skall inte avslöja vad det blir riktigt än, men det blir också en hyllning till en person som står mig nära. Alla dom gaddar som jag har gjort har jag kombinerat själv. Och alla betyder något, än är en hyllning till min pappa, än är en  hyllning till mitt fotbolls lag GAIS osv. Jag tycker det känns lite b att göra gaddar som redan någon annan har gjort , därför försöker jag tänka till innan jag gör dom. Även att den gjorde ont som fan så kommer det säkert en på andra benet också, den siste idioten är ju inte född än som bekant är. Men nu när den är klar så var smärtan värd varenda minut , det tog närmare 4 timmar att göra den i sittand ställning med benet uppe i Kenthas knä, med diverse vridningar stup i kvarten, och man är ju ingen elitgymnast direkt så det var en perss i sig att sitta och göra den. Sen vill jag också berömma Kentha som är en mycket duktig tatuerare i Värnamo! gör gärna ett besök i hans studio. Han har vunnit en hel del priser så han kan sitt jobb. Dessutom är han  en  mycket trevlig och lättsamm människa. Till sist Lena PH visste vad hon snackade om när hon sjöng! ONT DET GÖR ONT , men frågan är om det var gaddningar hon pratade om eller om det var  något helt annat , ja den kan bara PH svara på *s* !

Mvh Blomman

Premiärer både här och där !

Nu smäller det snart i var och varanan sporthall runt om i landet. För lagen här omkring så åker Skillingaryd till Carlshamn, båda lagen siktar på serieseger så vi får se vem som drar det längsta strået där. Men jag tror på hemmalaget Carlshamn, Skillingaryd borta brukar inte vara någon hit, har blivit bättre på bortaplan dom senaste åren, men frågan är hur formen är ?
Nu är det upp till bevis , har varit kaxiga så nu måste man leverera.

Gnosjö tar sig ann Förslövs IF  har ingen aning om vad det är för lag, men jag tippar på en hemmaseger. Men tappet av Rickard Claesson (JIK) och målvakts Greger(Tränare) kommer att bli kännbar ! den saken är väl helt klar. Jag tror att Gnosjö kan knipa en och annan poäng i Knektarena. Annars tycker jag att truppen ser en aning tunn ut. Nyförvärven skrämmer väl inte slag på motståndarna direkt. Jonas Fransson kommer att tillföra en hel del, men frågan är hur långt det räcker? Jag är rädd för att vi hittar Gnosjö i Ligan (div3) nästa säsong.

Månsarp, åker till Sävsjö men där kammar man noll, frågan om det inte blir tvåsiffrigt för Sävsjös del. Månsarp har tappat en hel del, men  väntar förstärkningar från JIK sägs det, men frågan är hur det blir med den saken. Månsarps trupp ser inte heller direkt skräckinjagande ut, med andra ord väldigt tunn. Får väl ihop två slagkraftiga femmor i alla fall, men det håller inte under en lång säsong, sen är frågan vem skall vakta kassen? Esber Jeppe(Fd VIK) eller Anders Schultz, tre jämna målvakter så där ser det bra ut angenäma problem för ledarna.

Sävsjö ser som alltid stabila ut och kommer att tillhöra topp tre, enda orosmomentet är väl målvakterna, tappet efter jätten Bengtsson kommer nog att märkas, med enligt uppgifter så finns det unga killar som är duktiga.
Dom kommer också att spela på två femmor för att dom bästa skall få speltid, frågan är hur avlastarna klara den menatala biten det är svårt att sia om. Men Sävsjö blir att räkna med.

Nästa helg drar Ligan (Div3) igång med hett derby mellan Hovslätt och Barnarp, hatmatcher som heter duga, det har alltid funnits en viss hat kärlek mellan klubbarna. Hovslätt har varit bäst hitils genom åren, men nu tror jag på Barnarp denna säsongen, dom har inga direkta stjärnor men en satans inställning dessutom så har dom ett stort hjärta för klubbmärket på bröstet, det kommer att bära långt.

Vi själva har ju premiär om två veckor, och vi har den svårast tänkbara motståndaren, Bodafors på bortaplan, ingen lätt uppgift men jag hoppas att vi skall kunna ge dom en match i alla fall. Förra året var det bara dom som slog oss i båda mötena, så vi får väl hoppas att det blir våran tur i år.

Mvh Blomman

Rassist javisst , vi stannar kvar till sist !

Jag vill med en gång säga att jag är ingen jävla rasse eller nasse, men ibland så blir man så jävla förbannad. Till exempel i tvättstugan. Man har bokat tid kommer ner för att tvätta och vem fan står det där? Aschmed, inget ont om honom för han begriper tydligen inte bättre, men han har slängt in tvätt i min maskin, när jag konfronterar honom  så säger han inte förstå! . Men för helvete alla kan kan la inte odla potatis i i parketten man måst ju anpassa sig. Vi skall vara så respekt fulla när vi skall  ta emot invandrare, när skall deras respek och gälla här ? Jag har börjat tvivla att det finns en respekt over there. Bara för att man blir förbannad så handlar det inte om rasism. Men media är så snabba på att kräkas ut RASSISM PÅ ÄLDREBOENDET, eller RASSISM på skolan, för fan häng med lite. Utan våra invandrare stannar Sverige. dom har meningsfulla jobb som gör att Svergige går runt, Sen kan dom här småkillarna och tjejerna tycka att dom är missanpassade  i samhället! Det finns tjejer som inte klara av den normala normen, då dras man till killar som Skinhead Sven han är häftig kille och  verkar vara cool, men i själva verket är han en mes som har så taskigt självförtroende så han gömmer sig bakom en bomber jacka och kängor utan att veta varför !, förmodligen heter hans mamma ÅboBritta . Oftast i dom kretsarna blir tjejer  ett sex objejkt och blir en kvinna utan värde. Killarna i den åldern, vill bra "sätta på" dom skiter i tjejen , mitt punkgäng var vi  likadana  Tragist men sant.. Det handlade sällan om kärlek och ömhet, utan brutal sex. Jag kan knappt fatta att jag var också sån en gång i tiden. Jag vill säga så här bara  för man inte hatar negrer eller har en skev kvinnosyn så kan man vara rätt ok,  för om  man lär sig mer om människan om man bara vågar öppna ögonen så lovar jag att tolleransnivån kommer att bli fan så mycket högre en vad den är idag. Jag vill inte verka som en jävla moralpredikare, men onekligen så är RASSISM att ord som man slänger ut síg när det passar. Skit i politiken, gå efter dina egna syften, lite husmans  rassism är bara humant och normalt men det beror  inte på om man är äkta eller falsk sen kan man ju läsa mellan raderna och fatta att JAG inte är rassist utan jag vill se saker utanför mitt fönster,  utan att bli mörkrädd !

Mvh Blomman

Stålkamm, brylkräm och gällevarehäng !

Ja så kan man tolka ungdomarna i Skillingaryd där jag bor. Dom vuxna gnäller på att det blir förstörelse i sammhället och undrar vad"ligisterna" har för föräldrar. Ja tror att dom flesta föräldrar är rätt så vettiga! Sen finns det ju dom som skiter i sina ungar. Problemet här är våra politiker. Dom vill inte satsa ett skit på ungdomen. Är du inte med i kyrkan eller i någon idrottsförening, ja då är du körd. Då blir du en loser som får hänga utanför Hemköp, vilken jävla tillvaro är det ? Tro sjutton att det blir tristess hos ungdomarna, mycket fylla , droger och förstörelse. Jag tycker att dom borde ha satsat på en riktig ungdomsgård som var öppen på helgerna så  att dom mellan 13 och 17 har någonstans att ta vägen. Men tror ni att politikerna tänker? Nej knappast, dom är så trångsynta och skyller allt på dom missanpassade killarna och tjejerna och kallar dom huliganer ligister med mera. Jag måste säga att ungdomspolitiken i Skillingaryd är under all kritik. Har dom varit ute på byn och kollat en fredag eller lördags kväll ? Nej fy vad hemskt man kanske bli nerslagen , rånad eller till och med att någon unge kommer fram och pratar vänligt med dom. Det är dags att ungdomarna börjar att säja ifrån, jag menar det är ju inte första gången som någon regarerar på att det borde finnas en vettig ungdomsgård. Politikerna snackar om att det inte finns pengar men det finns pengar, har man råd att bygga vägbulor och feldocerade rondeller så borde det i rimlighetens namn finnas någon krona över till ungdomarna. Jag kan tänka mig hur det ser ut när våra politiker har sina möten. Punkt 1. Ungdomarna, nej dom skiter vi i dom flyttar en då här ifrån, vi sätter ut ett par rabbatlådor med blommor så blir dom nöjda, Punkt 2, rabbatlådorna förstördes, vad var det jag sa säger komunens starke man, dom bara förstör så det är ingen ide´ att satsa på dom mötet avslutat. Lite lätt överdrivet men en då. Jag säger så här politiker ta erat ansvar gör något för ungdomen annars kommer dom sociala myndigheterna att ha häcken full inom en snar framtid.Och vad skall ni skylla på då ? Lågkonjukturen kanske? Det brukar vara populärt när man inte vet bättre och har någon koll på läget.

Mvh Blomman

En konstig konstnär !

Ja denna texten har aldrig passat bättre än nu. Du ser ut som en schal och är så jävla hal. Anarki ord snack gör dig intressant, jag skall plocka er  i sänder vi jobbar med våra händer. Du söker en sensation du har en miljon, En öveklass bluff som  bor i stan du ser ut som en linjal.Du är så märkvärdig du du vill ju var en konstig konstnär. ja texten kunde handlat om Blondinbella den överkalssgropie skall få sina fiskar varma, hon är värd det. Att ljuga att man har penetrerats och har röda skor gör att hon måste hamna på en utelista, Stackars Nisse som är hennes pojkvän, en  förvirrad Norrlänning som inte fattar att hon kn.... med vad som helst. Sen kan man gå ut i pressen och lipa. Denna gången var det spagettigubbarna som fick reda på att dom levde. Nästa gång är det är det en fattig , en diskjockey, en sosse, vad fan går gränsen för denna människa Jag undrar hur hon har tänkt ? jo så här ungefär, jag svinar super som fan och sen drar jag till med en het story, herregud hon är slipad tro inget annat. Men att Reinfeldts lakejer skulle kunna gå så långt att skydda henne, tala ut osv. Herrejävlar.Jag mår illa så fort hon öppnar truten. Ja jag har barn tre stycken vad jag vet*s* Men inte fan skulle jag känna mig dum för att jag kritiserar en dum fjortis från Stockholm. Jag får ofta höra du är vuxen hur kan du, ja en sen IT är fritt att tycka vad fan man vill. Haja det, sen publiserar jag inte allt. Det handlar inte om att jag inte tål kritik, men idioter som bara skriver skit utan namn och mailadress står inte för vad dom säger.

Make my day PUNK

Mvh Blomman


Paralympics , ett spel för galleriet eller ett måste för svt.?

Jag vet inte om man skall skratta eller gråta! en timme om dagen sänder man Paralympics. Sent som fan  på kvällen.,Vad är det man skall dölja ? svårt sargade kroppar, blinda, halta , nevrosedynskadade mm. Det är ett rån mot dom som har kämpat i motvind i hela sitt liv. Mot fördomar, mot myndigheter, mot den vanliga människan som bara tycker synd om dom. Jag tycker inte synd om dom, dom har gjort något vettigt av sitt handikapp, som helt klart och tydligt inte är något handikapp. Dom har bevisat att allt är möjligt, man kan köra bil med nacken ocm man inte har några armar, man kan åka störtlopp utan ben, man kan möta en annan människa  i judo fast man är blind. När vi vanliga motionärer pustar över att springa 1500 meter med en stor och fast ölmage, så kämpar dessa Paralympiker om guld, och har givit sig fan på att fixa det. Det är en jävla skillnad mot våra så kallade olympier som gång efter annan snackar jag åker till Bejing för att ta guld jo hej och hå, fiasko , fiasko, fiasko i varenda gren. Mycket snack och lite verkstad som vanligt. Det kan inte finnas ett enda land som kan vara sämst när det gäller som Sverige, världsmästare på att snacka men sviktar så fort det osar hett. Nej tacka vet jag lufgivärskytten fjorton guld, snacka om att toppa formen. Jag ger mig fan på att om han hade fått ställa upp i ett vanligt os så hade han tagit medalj. Alla heder till dom som satsar på sin idrott. Men tagga ner, innan ni har visat resultat. Se och lär av dom Paralympiska idrottarna, så kanske ni kan lära er något.

Sen till sist för ett par år sen gick jag caddy på handikapptouren i golf, jag gick åt en blind kille. För fan jag spelar golf med perfekt syn, och har problem med min golf. Han såg aldrig några hinder. Han frågade bara vad finns det plats? jag sa till vänster, ok han la bollen där, fast ibland hände det ju olyckor för honom med precis som med oss vanliga golfare. Men tror ni han brydde sig ? En annan hade gjort som han i sälskapsresan , NU SKALL SKITEN I och kastat bagen i första bästa vatten hål. Men efter en riktigt dålig första runda så spelade han sig upp sig på söndagen, på dom första nio hålen sköt han 26 poäng, haja 26 poäng och var blind. Han tappade lite sista nio men avslutade med 3 booiges 3 par 2 birdies och en dubbelboggie. Jag säger bara slägg dig i väggen Tiger Wodds.

Mvh Blomman

Pirate Bay ! FUCK OFF

Hur osmakliga kan människor vara ? Pappan till dom mördade Arboga barnen vädjar helt öppet att dom skall ta bort obduktions bilderna på internet, men dom jävla idioterna tvärvägrar. Hur i helvetet är man funtad när man väljer att lägga ut döda barn och hävdar till det stora intresset för fallet. Sjukligt är bara förnammet. Jätte sjukligt är efternammnet. Jag undrar hur dom hade reagerat om det var deras barn som brutalt hade mördats? Skulle dom vilja se bilder på sina döda barn på internet? Nej knappast. Ibland undrar man hur låg man skall sjunka för att få publicitet, för vissa kan man tydligen sjunka hur jävla lågt som helst. Dessa idioter som bedriver denna sida Pirate Bay borde korsfästats och hängas ut med namn och bild. För så jävla osmakligt är det. Jag tror att alla som läser detta inlägg håller med mig tycker att detta är sjukt. Gör man inte det är man inte ett dugg bättre en dom har lagt ut bilderna på dom små barnen. Jag mår illa och jag vill spy när jag fick reda på detta. Jag hoppas att det finns en lag som kan tillämpas vid sådan tillfällen som detta.. Gör det inte det så är det fan i mig på tiden att det kommer någon, så här får det inte gå till helt enkelt. Jag undrar bara hur det står till i hjärnan på dom som  la ut bilderna ? inte fan var det mycket rätt. Finns det ingen respekt för dom döda eller deras anhöriga? NEJ TYDLIGEN INTE !.  Pirate Bay FUCK OFF  och visa lite respekt för fan !

Mvh Blomman

Dags för ny tatuering !

Det är ju så med tatureingar att det blir gärna ett gift jag har ju fyra stycken sen tidigare och skall nu göra mitt femte. Den kommer att hamna på utsidan benet och är en hyllning till mina tre barn. Det kommer att bli en enhörning som kommer att bli väldigt fin och värdig mina barn. Enhörningen är ju en beskyddare, och jag hoppas att det skall finnas kraft i den så att den beskyddar mina barn. Tatueringen kommer att fotas och läggas upp på bloggen när den är klar så att ni får se den. Jag kommer att göra en till på underarmen men den är en så länge hemlig, kan ju inte avslöja allt här heller ha ha. Men den kommer också att fotas och läggas upp. En hörningen kommer att ta ungefär 4-5 timmar att göra och den har mycket detaljer men jag är helt säker på att Kenta fixar det på en snyggt sätt. Det konstiga med tatueringar är att man gillar den smärtan som blir , för trots allt så känns det en hel del, men skall man bli fin får man lida pin.

Mvh Blomman

Förbannelsen är bryten !

Igår skedde det som jag har hoppats på varenda gång jag har åkt på ett derby,GAIS vann mot IFK. För dom oinvigda så är en derbyseger större en julafon. Jag själv hade ju träning med innebandylaget men hade ju kontakter både här och där som kunde informera om hur det gick. Och efter 6 minuter tog GAIS ledningen med 0-1. Herregud är det sant tänkte jag, Och det var det! men sen kommer tankarna ja ja det blir väl som vanligt då GAIS orkar inte hela distansen ut. Men det gjorde domoch jag tänker fira minst en vecka . För det är inte varje dag en 16 årig förbannelse bryts. Att vara GAISare är att lida och som  jag har lidit under mina år som grönsvart supporter. Lika glad när man vinner och lika förbannad när dom fölorar men så är ju sporten. Men trots allt har jag aldrig lämnat mina grönsvarta hjältar. Jag minns med fasa dom två säsongerna i div 3 hujeda mig, jag minns när jag som femton åring tog tåget till Malmö för att se den sista matchen i div mot IFK Malmö och där Sten Pålsson nätade på straff för GAIS 89 minuten och alla trodde att GAIS var i allsvenskan. Men då minns jag den där jävla spekear rösten som sa , det är 6 minuter kvar på Ullevi och Öis har straff mot Grimsås. Öis satte ju givetvis straffen och vann serien året efter åkte GAIS ner i div 3, Så är det att vara GAISare alltid uppe bland molnen är nere i källaren. Men det är väl också det som är tjusningen i att vara just GAISare. Men när GAIS vann igår så tror jag minst sagt att det kom en litetn tår på kinden för så lycklig var jag, Så ofta som man har häcklats av dom gråvita fö att man är GAISare men nu denna gången var det vi som fick skratta sist på Nya Ullevi, Nästa år står ju en ny arena klar som inte har något namn än, varför inte MAKRILLBURKEN ?

Mvh Blomman

Kolla terroristen !

Ja ha då var man hemma igen i kalla Sverige. Jag har haft det underbart gott i Tunisien , det har snittat ca 40 grader varmt och ölen var alltid kalla. Vattnet höll ca 27 grader så man slapp frysa där också. Men nu till överskriften. Resan till Göteborg gick utmärkt, en mellanlandning hos storasyster i Mölndal för att sen ta oss vidare till Landvetters flyplats. Där blev det lite frulle och sen till incheckningen. Allt frid och fröjd så långt.Passkontrollen gick också bra men sen kom man till metalldeketorn och Gestapo himself. En surare människa får man leta efter.  Givetvis är det bra om man i detta yrke är lite på gott humör när man jobbar med människor. Alla gick igenom, sen var det min tur. Pip sa det i maskineriet. Då säger Gestapokopian ta av dig hatten. Japp jag gjorde som jag blev tillsagd pip igen, nu så man irritationen hos Gestapokopian. Ta av dig solglasögonen och sandalerna , jag fogade mig och gjorde som jag blev tillsagd pip igen. Dags för kroppsvisitation. Hon kände över mig  och hittade naturligtvis ingenting. Jag gick igenom igen pip. Nu var hon så lagom munter. Då säger Tobbe ! du har ju protes´ i knät kan det var det. Så klart det är säger Gestapokopian och jag kunde gå igenom. Man kände sig som Stig Helmer i Sällskapsresan när Sven Melander säger kolla" terroristen" när Helmer plockar av sig skon och har ett hålfotsinlägg i skon. Jag skrattade mest hela tiden och hade ingen tanke på att jag har protes´ i knät. Men även om den där människan var sur så tycker jag en då att det är bra att vi har sådana bra kontroller som vi har i detta landet. Svårt för en äkta terrorist att få med sig obehagligheter på flyget, likt 11september katasrofen. Jag flyger mer en gärna igen och jag lovar jag kommer aldrig mer att glömma att jag har knäprotes´.