Blomsterpartiet !

Ja jag skall bilda ett politiskt parti som skall heta Blomsterpartiet, vi skall bli ett framgångsparti och bara driva en till tre frågor. För det första alla som heter Blomqvist eller kallas för Blomman skall få lägre skatter. Fråga 2 att alla som har ett B i sitt namn slipper köa. Fråga 3 Vi får krama vem vi vill utan att dom skall bli arga. Låter detta klokt ? nej knappast vad jag syftar på är piratpartiet som har bildats, pga att domen i Pirate Bay målet, och dom har en fasligt massa anhängare. Dom driver kort och gott bara en fråga att det skall bli lagligt att fildela. Visst jag kan också tycka att det är lite löjligt och har blivit en alldels för stor grej av det. Men inte fan måste man bilda ett parti, skall man ha ett parti får man nog ha lite fler saker på sitt partiprogram en att vara arga på lagen. Jag läste lite på deras hemsida och jag förstår att det är arga fjunisar som ligger bakom partiet, jag har lite svårt at ta dom på allvar och dom känns inte direkt seriösa. Vill ni läsa mer om dom så kan ni klicka på länken är  http://www.piratpartiet.se/politik . Jag skulle gärna vilja se deras program när det gäller vården ,skola osv men sådant finns inte det finns inget politiskt intresse överhuvudtaget utan man håller sig på en väldigt låg nivå, låt vuxna sköta lagar osv så kommer det att bli bra, fortsätt att ladda ner men gör det med glimten i ögat. Ha det gott.

Spelarmöte och lyxlägenhet !

Igår fredag träffade jag spelarna för första gången det var ett bra möte killarna verkade vara laddade för uppgiften. Försäsongen drar i gång 4 maj. Jag kan inte garantera att vi skall bli bäst men jag kan garantera att vi kommer att vara mycket bra tränade när serien börjar i alla fall. Jag har bestämmt mig för att CL skall bli det lag som jag har tränat allra hårdast det innebär fruktansvärt tung träning. Jag hade känslan av att det ligger något i luften, man kan inte ta på det men det känns som det är något riktigt bra på gång. Visst killarna ställde inte så mycket frågor och så där men så brukar det bli när man träffas första gången. Det brukar ge sin om några veckor. Jag tycker det här skall bli så himla roligt det känns som en riktig nytändning för mig och jag är enormt laddad. Sen till det andra "lyxlägenhet" nja kanske inte men en trivsamt rum var det och det ligger mitt i stan med ett gångavstånd till hallen på ca 3 minuter perfekt enligt mig. Visst rummet var inte så stort men det var mysigt och jag har ju flyttat för innebandyn skull så jag har inga direkta krav men det fanns tv, bredband en säng ,ett bord ,två stolar, en garderob, badrum och toalett och ett pentry, det är lite som när jag gick på folkhögskolan. Min tid kommer att vara fylld av att jobba och syssla med innebandy, jag kommer nog att titta till dom andra lag med för att hålla koll på div 5 laget och junisarna hur dom utvecklar sig och hoppas att man kan hitta  ett eller annat guldkorn och lyfta upp till A Truppen. Håll i hatten krutröken har lagt sig nu skall det bli rocken ´ roll.

Betongens kungar - Blommans betraktelse

 Det här hittade jag på denna bloggen   http://raskolnikov.bloggagratis.se/#1605326

Så har då dagen kommit när jag tänkte att jag skulle promota ett band som har en otrolig potential, bara de kan få ett skivkontrakt.


Barnarp Bulldogs är enligt basisten Gustaf Berg ett band man kan lyssna på när man vill höra musik om något annat än kärlek som smärta...eller kanske smärtsam kärlek, vilket jag föredrar.


Frontmannen "Blomman", aka "innebandygurun" har en skön frenesi när han öser på och den snabbfingrade gitarristen "Kusen" är förmodligen den punkbandsgitarrist i världen som är mest lik Jesus (hittar ni någon som är mer lik så lägger jag mig platt).


Jag hoppas att ni förtappade själar som läser min blogg följer länken och tar en titt på myspacesidan och verkligen ger det chansen. Min egen absoluta favorit är Betongens Kungar. http://www.myspace.com/barnarpbulldogs


Den handlar om små barn som har det jävligt, kort sagt.


Upbyggnaden är typiskt punkig med en underliggande betydelse som är oändligt mycket djupare än något Magnus Uggla någonsin kan åstadkomma.

VEM SA ATT PUNKEN ÄR DÖD VA ?


En bohem med ryggproblem !

Ja då har det hänt igen vad då undrar ni kanske? jo ryggen är knäckt igen, Fan jag börjar bli trött på den här ryggen nu. Förra sommaren knäckte jag ryggen hos kotknackaren 5 gånger, pga av lite personal så kunde jag inte sjukskriva mig. Så jag han inte läka ihop. Att ha ont i ryggen  är nog bland det djävligaste som finns , man kan inte sitta, inte gå inte ligga man kan ingenting. Som igår onsdag tex, då skulle jag och min kompis åka ut till medeltidsbyn och fixa med mitt hus, jag kunde inte göra ett skit knappt för jag hade så ont men som tur är har man goa polare som kunde hjälpa än. Tack G för det. Nästa vecka får du mer arbete ha ha. Blir det inte bättre om någon dag så får jag gå till kotknackaren igen. Jag har ju varit ute i byn nu i tre dagar så det verkar som att kroppen sa i från, men det är ju så skönt att vara där ute, hunden kan springa lösa och man kan fisa runt knuten utan att behöva bry sig. Dom som känner mig har nog svårt att se mig som en skogsmulle i läderbrallor som lagar mat över öppen eld och trivs i vildmarken, jag är ju en stadskille, som för i tiden sprang en del på krogarna runt om i stan där jag bodde, raggade brudar och tyckte att livet var en lek. Där av min bohemiska sida. Det är nog så här att  jag  innerst inne gillar att vara ute i skogen och ta det lugnt. Kroglivet är mig för mig ett passerat stadium, visst man kan man gå ut ibland men det händer sällan numera. Det som jag vill nu är att träna mitt lag, spela med båda mina band Fattijons och Barnarp Bulldogs umgås med Agnes vara ute i byn och bara vara lycklig.

Är man trög eller är man ?

Det verkar som att det inte har gått att kommentera på bloggen. Det har varit något fel med servern, men nu funkar den igen. Så det var inte konstigt att ni inte kunde svara på allt jag har skrivit ha ha. Men tack Babbi för att du har fixat det.

Bananer,indianer och huliganer !

Ja detta är tre av dagens ämne. Om vi börjar med bananer jag gillar inte så mycket frukt men banan är en av dom en del säger att banan är en ört men jag kallar det frukt om jag vill ha ha. Man kan fråga sig hur bananen fick sin form ? jag har ingen aning men om någon vet så vore jag tacksam för svar. Topp tre blir alltså 1, Banan, 2, Röda äpplen. 3 Päron.

Nästa ämne Indianer ! indianer har alltid fascinerat mig deras livstil och deras mystik samtidigt när jag var liten och tittade på serien High Chaparall så var jag lite rädd för dom också, dom ser onekligen farliga ut. Men indianerna drevs ut från sitt egna land av den vita mannen. Men en del legender kommer alltid att finnas kvar hur mycket dom vita en försöker att förtränga dom. Sitting Bull var en av dom som drev kriget mot Custers mannar och fick en stor seger vid slaget vid littel big horn, men det hjälpte föga indianerna en då. Geronimo var en av dom sista som gav upp och var känd för sin suveräna taktik. Han slog till snabbt och överaskande. Jag har  ju en dröm och det skall jag genomföra innan jag hamnar i dom sälla jaktmarkerna och det är att besöka indianer på riktigt.

Till sist Huliganer ! i helgen gjorde ett 80 tal huliganer upp från olika falanger på Statoil i Skillingaryd, ja ni läste rätt i Skillingaryd av alla platser. Ena laget var vita och dom andra svarta så dom kunde se skillnad på vem man skulle slå. Ja dessa gossar är inga duvungar det skall sägas. Men tyvärr så använder dom fotbollen för att så att säga kunna slåss lagligt. Oftast när huliganerna gör upp så är det mellan två lag och tredje part brukar inte råka illa ut. Jag har aldrig begripit mig på det där att man skall i föreningens namn skapa våld, till sist så är det alltid klubben om råkar illa ut och får dåligt rykte. Hade det inte varit bättre att spela schack det är lugnare och man behöver ha taktik för att vinna, dessutom skadar det ingen. Men jag antar att schack inte kan tillfredsställa dessa grabbars sök efter andrenalinkickar. Om det är någon som har råkat ut för huliganism eller själv är eller har varit huligan så kan ni väl berätta för mig och mina läsare varför ni måste slåss!

Det vore roligt om ni kommenterade

Jag uppdaterar bloggen väldigt ofta med nya inlägg. Det vore roligt om ni kommenterade med. Idag har det varit 51 besökare men inte en enda kommentar. Visst jag skriver ju bara för min egen del för att jag tycker det är kul. Men samtidigt så vet jag att ni läser men inte kommenterar ,frågasätter osv. Vad vill ni läsa om? skriv gärna en rad och berätta. Jag har ju en del intressen som jag skriver om tex sport, och då innebandy, fotboll och hockey, men jag skriver ju om andra saker också, något borde någon vilja skriva om Ha det gott och snart kan ni simma lugnt då vi går mot badtider.

Paintbollen

 Här är en bild efter att vi hade avslutat snacka om chanslös ha ha. Men det var förbaskat roligt i alla fall trots alla grymma blåmärken som inte kommer att försvinna på ett par dagar i alla fall.

Det jag och Rambo mot resten av världen !

  Då så då var denna dagen med a laget i Värnamo IK till enda. Dagen började med paintball och jag har tre goa märken på sidan av Wangmos bössa ett på fingret från Robban, Det vet i fan om inte dom var ute efter mig nu när det var sista natten med gänget eller vad man nu skall säga ha ha. Jag körde ju så för min del var det lugnt men P tog nog priset som fullast på festen men han är ju så rolig och en sådan skön kille så man kan bara garva. Sen blev det planka och musikquiz och vi vann inte det heller, hade det varit 80tals punk hade vi vunnit lätt bara som en markering . Men nu var det mycket modernt och engelskt och det är helt klart inte min grej och inte mina lagkamraters eller tydligen ha ha. Sen fortsatte dom som skulle ut på Harrys. En hellyckad afton. Jag vill tacka Strandhamn för den goa maten och Robban för paintball första gången för mig men hur kul som helst till sist vill jag tacka alla spelare för dom fina blommorna som jag fick. Det kommer att komma bildbevis från den här festen och dagen när Strandis har mailat över dom. Lycka nu till killar ni har varit underbara att jobba med. Bilden ni ser är nog en sådan person som behövt att vara för att klara mig bättre inom krigets värld ha ha. Tills sist vill jag tacka min assisterade tränare Klas Malm du är en fantastisk människa glöm aldrig det.

Då var det klart med klubben !

  Det har ju spekulerats hej vilt vilket lag jag skall träna och nu blir det CL-98 i div 2 från Kalmar. Ett lag som kom trea som nykomling. Jag  tycker att det skall bli enormt kul och spännande. Jag har ju inte tränat ett lag så högt upp så pressen kommer att vara hög. Men jag tror att jag mår bra av det. Utan press kommer man ingen vart.  Jag känner ju inte till laget så mycket men div 2s poängkung Johan Wittberg spelar där. Sen känner jag till Micke Johansson som är en skicklig forward. Så jag kan gå in med öppna ögon i det hela. Just nu suger det i innebandytarmen man bara vill komma igång. Det blir väl ett spelarmöte vad det lider så då skall jag presentera mig för spelarna. Hur det går under säsongen kan ni läsa på hemsidan ni får googla Nu skall jag avsluta med Värnamo IK med paintball och middag i morgon lördag. Det var ett gött gäng att träna och goa gubbar. Ha det bäst mina vänner.

Helt sjukt !


Vi gör det en gång till. Vi sätter ihop Barnarp Bulldogs. Jag Gurra, Kusen och Johan gör all för vår publik.Penngar vad är det ? Vi spelade punk för det var kul. Och våra låtar var kul och bra. Nu skall vi till Norge samt jämtland om det går som vi vi vill. Sen ska vi sjunga så det ekar i betongen. Kusen är Världens bästa gitarr kille Gurra är värdens bästa center Johan han är bäst på allt. Jag är sopa på allt kan inget.


Ett stort jävla fett grattis !

    Kasper jag vet hur du har tråcklat med ditt körkort men idag har du fixat det. Fy fan vad stolt jag är över dig. Du har som den andra personen på min släkts sida grejat kortet så bra du är. Grattis din jävel ha ha. Tacka mamma också som har tjatat på dig att köra och plugga hon har stor del i det. Kör som du brukar lugnt och tryggt  och se upp för sköldpaddan. Kram min långa man.

Obs det är inte Kasper på bilden.

Sugen på att komma igång !

Nu börjar det att dra i innebandytarmen suget på att komma igång med min nya klubb är enormt. Visst det är första gången som jag känner press på mig som tränare men det skall bli enormt kul. Jag har ju inte skrivit på kontraktet än men så fort det är gjort är ni dom första som skall få reda på det. Jag hoppas att vi får dom nyförvärven som klubben har kontaktat och att vi når våra mål. Kraven är höga från klubben men det är sånt jag gillar. Man visar att man vill något och det är bra. Vi kommer ju att träna tre gånger per vecka plus match så det blir en del innebandy, men det är väl  så vi nördar vill ha det antar jag ha ha. Och jag kan garantera att dom har aldrig tränat hårdare en vad vi kommer att göra. Vi skall vara det bäst förberedda laget i serien det kan jag garantera i alla fall. Vi skall även möta bra motstånd i träningsmatcherna så att laget får bekänna färg. Mer om klubben osv kommer när alla bitar är på plats,


Janne Karlsson tar över skutan !

   Ja detta blev officiellt idag att HV ,s nya tränare blir Janne Karlsson detta var ingen överraskning direkt. Janne har spelat i HV och senare tid tränat Indianerna från Göteborg och Lejonen från Lind köping.Hur skall det gå då ? jag har blandade känslor. Jag hoppas att han kan agera när det blåser snålt för det gör det som tränare. Hur klarar han pressen när det går tungt? Ja fan vet. Men HV måste stärka upp sin backsida, samt ha en riktig striker. Jarmo Jager skulle inte vara fel och jag har hört rykten att så är fallet. Ja ni får idiotförklara mig men jag har hört detta. Jag hade mer en gärna sätt Jager i HV,s underbara tröja. Men den som lever får se. Nu skall jag lida med GAIS ytligare en säsong ha det vänner och kom ihåg pucken är platt,

Hur svårt kan det vara ?

Jag skulle hjälpa Agnes med att skruva ihop en grill som hon hade köpt. Grillen var jättefin,men sen när man skulle skruva ihop den var det värsta IKEA RITNINGEN. Vi tog ingen tid men det tog nog säkert två timmar att få ihop grillen.Jag är ju ingen tekniker men Agnes är klurig så vi slog ihop våra kloka huvud och fixade till den  HALLELUJA. Men varför skall det vara så himla krångligt med alla så att säga gör det själv grejer? Ja man kan börja undra. Men nu skall vi inviga den grilla gott kött och dricka rödvin,se får vi se hur kvällen slutar. Ha en fortsatt bra påsk.Kram till er alla.

Fake off !

  Micke Syd Andersson blir hypnotiserad han vet inte ett skit, om han tror  att vi skall luras av detta hokus pokus ja då är han dummare en Per Gessle. Han har fått betalt för att visa upp sig i detta pinsamma program. Herregud hypnotisera mig inte en chans att jag skulle stå på ett ben och gala. Men vissa dårar gör allt för att få lite uppmärksamhet. Micke du tjänar bättre på att trumma en att visa dig på en nivå för tre åringar. Herregud skärpt dig låt inte tv få dig att skämma ut din familj och dina barn pengar är inte allt.


Dags att fira påsk eller har dom ägg på Lagahallen ?

Ja då var det påskafton. Jag och Agnes skall fira med hennes föräldrar och hennes mormor det är en pigg tant 88 år och bor själv i sitt hus. Det är inte dåligt. Så idag blir det påsklunch med allt som det innefattar lite som julbord kan man säga. Det är köttbullar, prinskorv ägg , jansson sill ägghalvor med räkor och svart kaviar , ja det blir en massa gott. Sen när släkten har åkt hem så blir det väl att grilla lite och svinga någon pilsner och titta på Robinsson. Alltså en väldigt lugn påskafton. Vad skall ni själva göra skriv gärna en rad. Ha en trevlig PÅSKAFTON och kör försiktigt om ni skall ut och åka bil.

Då åker slutspelsskägget av !

  Jag hade ju bestämmt mig för att inte raka mig så länge som HV var kvar i slutspelet, nu tog det slut igår. Tungt men jag måste också passa på att berömma FBK, jag är inte den som är den. Dom har gjort en stark finalserie och är värdiga mästare. Men jag tycker en då att HV gjorde det riktigt bra. Nu får vi ta nya tag inför nästa säsong. Jag tror att med rätt nyförvärv och en bra ledning kan HV nå hela vägen fram. HV är lite som fotbollslaget GAIS man kommer alltid igen. Ha det gott mina vänner och ha en riktigt bra påsk.

Tack skall du ha Thomas Andersson !

Den där idiotdoamaren försstörde för HV Thomas vågade inte stå pall. FBK vinner SM Guld med hjälp av en sopa. HV,s två mål blir bortdömmda för vad.  Visst är jag bitter, men HV kämpade mot två motståndare. Målen som HV gjorde var korrekta inte ens Släggan och Bolton kan säga annat. Så jävla tråkigt att en sopa skall avgöra. Och min fråga är kan inte FBK klacken sjunga något annat lika jävla dåliga som domaren. Thomas Andersson är sämst så är det hur i helvete kan han få döma , jag är tom HATA FBK !

Då var det klart !

Jag har tackat ja till klubben. Men genom att kontraktet inte är påskrivet så kan jag inte lämna ut vilken klubb det är. Men jag kommer att träna denna klubb i alla fall. Jag känner en enorm revanschlusta och att det är en härlig utmaning. Klubben satsar verkligen och det skall bli enormt roligt. Men alla bitar skall komma på plats med jobb bostad osv men det kommer att lösa sig dom närmaste dagarna. Jag känner att nu har jag nått en nivå som jag hör hemma i. Hur det går ja det vet man ju inte men jag tror att vi skall få till det riktigt bra. Mindre roligt är att HV ligger under med 0-2 efter första , då sopan domaren Thomas Andersson skall göra sig märkvärdig. Han måste vara en av dom sämsta domarna i elitserien, det är vad jag tycker i alla fall. Men om FBK tar guld är det bara att lyfta på hatten då har dom varit bättre helt enkelt. Men som sagt det är två perre kvar allt kan hända.

Dags att jobba i byn !

   Som jag har berättat tidigare är jag lajvare och är fadder åt ett hus i medeltidsbyn. Denna vecka kommer vi att vara ett gäng som är där ute. Bland annat min son. Vi kommer även att sova där ett par dagar. Det blir säkert kallt som fan men med många täcken och jävlar anamma så skall det gå. Det är skönt att komma ut dit framför allt för lugnet man blir avslappnad och skön.  Jag kommer att vara där till onsdag så det blir inget bloggande på några dagar. Jag hoppas att nikan ha överseende med det. Bilden ni ser är en liten del från byn och det kommermera bilder så småningom. Det är mycket nytt på gång där ute , fler hus skall byggas och renoveras. Jag skulle vilja köpa "Askerbo" och kommer att föra diskussion med han som äger det. Jag vill riva det och bygga upp det på nytt. Det skulle innebära att huset skulle bli betydligt större. Men vi får se hur det går. Rapport om dom här dagarna i byn kommer under onsdagskvällen. Hör ni inget på bloggen har jag förmodligen frusit ihjäl ha ha ha. Ha det bäst mina vänner och simma lugnt.

En femetta och och ett svagt HV!

GAIS körde över ÖIS med 5-1 så jag är rätt glad en då trots att HV fick pisk. Men idag vek man ner sig totalt. Så flata som var i den egna zonen var på gränsen till pinsamt Lika pinsam är Kenta Johansson han ser mest trött ut. Inga förändringar i kedjor svagt agerade i båset, han låter Davidsson spela trots att han åker på ena skenan .Jag vill också att Davidsson skall spela men inte till vilket pris som helst. Det känns som detta var HV,s chans och jag kan inte se hur FBK skall tappa detta. HV killarna har spelat många fler matcher och verkar ha tappat allt kräm i benen det ser mycket segt och tafatt ut. Men det är minst två matcher kvar men allt talar för Färjestad just nu. Dom vinner och dom vinner rättvist inget snack om det i dag .


Då har man varit och hälsat på !

Klubben gav ett mycket seriöst intryck och jag tyckte det lät bra och intressant. Definitivt besked får jag på onsdag om dom väljer mig. Ett par intressanta nyförvärv var också på plats och testade. Jag tycker själv att jag är värd att få den här chansen. Nivån är hög och klubben har bra visioner. Jag känner mig smickrad att äntligen få komma upp på en nivå som jag tror passar mig och min spelide´. Skulle det inte bli något med denna klubben så blir det nog inget alls då blir det ett uppehåll från innebandyn men jag har andra intressen så min fritid kommer att fyllas en då. Men på onsdag skall jag lämna ett besked här på bloggen. Nu får man ladda först med den allsvenska premiären ÖIS-GAIS och sen HV 71-FBK. Ha det gott vänner.

Surt sa räven !

Det blev förlust för HV på bortaplan men jag tycker att ingen av HV,s spelare förutom Stefan Liv kom upp i normal standard Ingen ville visa vägen nu när Johan Davidsson inte kunde spela han är en ledargestalt som behövs i dom här matcherna. Jag hoppas verkligen han kan spela nu på söndag hemma. Sen är det mycket snack om" Monstret" han är inte den bästa målvakten i elitserien på långa vägar. Sätt han i ett sämre lag så får ni se. Han har ju inte gjort något väsen av sig innan han kom till FBK. Stefan Liv är just nu elitseriens bästa målvakt sen kan folk tycka vad dom vill men det är fakta. Dessutom måste jag kommentera domaren Thomas Andersson, han är så jävla dålig så man blir mörkrädd. Han klarade inte hemma publiktrycket igår heller. Tex Nordström när han river av masken medvetet på Stefan, eller när Jönsson håller fast en HV spelare i i sin egen zon med knäna, tacklingar i ryggen och det händer ingenting. Det är en skam mot sporten att han får döma. Nu låter jag som en dålig förlorare men det är jag inte FBK var hetare en HV igår men Andersson gjorde inte saken bättre. Men det är nya puckar på söndag i Jönköping vi får hoppas att HV höjer sig . KÄMPA HV KÄMPA !

I morgon lördag åker jag till ......

Ha ha det trodde ni va? Jag och Agnes skall träffa ev den nya klubben om det nu blir så. Jag är ju en av tre som dom skall träffa. Det skall bli kul att äntligen komma iväg. Skulle ju ha träffat dom förra helgen men det sket sig av olika anledningar. Man är ju lite nervös för att träffa nytt folk men det skall säkert gå bra. Det är alltid kul med nya utmaningar och det skulle ju det verkligen bli med en flytt osv. Men nu stöttar min älskling mig i detta och det känns oerhört bra.Men som sagt vi får se hur det blir. Dom kan mycket väl välja någon av dom andra. Men jag skall göra mitt för att göra så bra intryck som jag bara kan. Att göra ett bra intryck första gången man träffas är alltid viktigt. Men nu skall jag städa lite och samla pluspoäng samt att ladda för HV,s bortamatch. HV tröjan är ny tvättat och slutspelsskägget är långt vad kan gå fel ? Men den som lever får se. Ha en underbar helg alla som läser här.

Var är vargen ? och vem är monstret?

Första finalen klar och HV 71 vann med 4-1. Den omtalade Jonas "MONSTRET" Gustavsson FBK,s målvakt var allt annat en bra. Problemet är att han inte har testats innan i dom andra matcherna både Skellefteå och Brynäs var ju inte så märkvärdiga  nu får han bekänna färg. HV är klart vassare en dom två lagen.Men det här kommer att bli stentufft för HV. Färjestad är ruggit bra hemma ny match på fredag. Stefan "HAJEN" Liv käkade upp FBK,s anfaller och hur tråkig är inte trippelräddningen han gör när han till sist plockar pucken. Tur javisst men en bra målvakt skall ha tur också. Hur det skall gå i denna final serie det vet man ju inte. Pressen och favoritskapet ligger hos Vargarna från Karlstad. Men räkna aldrig ut HV.