Jag är döden !

Idag den 29 juni är det min födelsedag, och man känner att man inte är så ung längre, men man gör vad man kan. Jag klär mig snyggt, är välvårdad och försöker att hänga med dom yngre. Ibland kan man känna avundsjuka mot junisarna men samtidigt skulle jag inte vilja byta plats med dom som det ser ut i världen och i samhället med arbetslöshet våld och elände. Jag har ju levt mitt liv och jag ångrar ingenting. Jag är glad för det jag har, just nu har man flytet med jobb en söt tjej, mina barn min hund, så jag klarar mig med det lilla. Men man blir påmind om att döden så saktliga närmar sig, jag har vänner som har dött aldeles för tidigt så jag vet hu det är. Men är det något man inte kan påverka så är det just åldrandet. Jag skulle ha velat stannat vid 25 det hade räckt , men som alla vet så går inte det att stanna tiden. Jag hoppas att jag kan åldras med värdighet och kan titta tillbaka på livet och säga jag hade åtminstånde inte tråkigt. Ha en bra vecka med sol och värme och bad. Själv jobbar man ju och trivs med det.

Midsommarafton eller har din fru fått gräsfläckar ?



Idag är det midsommarafton och för många är det en jävla happening. Många laddar i flera veckor för den stora händelsen. Man köper mängder av brännvin och mat. För just midsommar sups det som aldrig förr i landet. Jag själv tycker jag att man kan fira på lite annorlunda sätt vi skall åka iväg till något lugnt ställe med en filt och en picnickorg och bara umgås det tycker vi är midsommar man behöver inte supa skallen av sig utan man kan ha det bara skönt. Jag kan den biten med att dra iväg och tälta och supa det såg man ju framemot när man var yngre men det är länge sen. För många blir inte midsommar precis så som man tänkte sig en del kallar det för "gräspipparpremiären" då har skall man ha sex utomghus och det är ju alltid trevligt ha ha. Jag har många minnen som man får leva med från midsommar dom flesta slutade med katastrofer och konsekvenser och så är det nog för många tror jag. Man kan fråga sig om man hade så jävla roligt igentligen ? För allt var ju så laddat. Visst jag har haft bra midsommar med men inte när jag var yngre. Jag hoppas att ni som läser min blogg får en trevlig midsommar och ta det lugnt på vägarna för det är ett riktigt mörkertal med dödsolyckorna dom senare åren . Och även ni som är juniorer som skall fira som jag själv gjorde när jag var ung, ta det lugnt och gå undan om det blir bråk. Det är inte värt att stå upp för sin sak på fyllan för att sen få en knivhugg i magen som tyvär allt som oftast händer just denna dag. Var rädda om er och tänk att era nära och kära ororar sig för er.
Nu skall jag börja förbereda min och Agnes midsommar den skall bli underbar och lugn och skön. Vi har en fin sak som vi firar idag på tal på det. Grattis på våran dag Agnes jag älskar dig !

Tjenare kungen !

Igår gifte sig Viktoria och Daniel från Ockelbo. Och hela svenska folket står upp och gråter och apploderar. Men fan inte jag. Hela monarkin är ett ända stort skämt. Varför skall vi skattebetalare betala deras påkostade skit? Man blir enbart förbannad. I princip varenda jävla kanal så sände dom någonting om brölloppet.  Jag tycker att dom borde upphålla Stockholms slott och alla deras bostäder till bostadslösa och uteliggare. Kungahuset kan väl själva försörja sig och jobba som alla andra men inte då. Man har imunitet mot allt. Som kunglig får man göra vad som helst, kungen krockade i Danmark efter en vansinnesfärd utan att behöva stå för sina konsekvesnser. Det ända dom gör är att åka runt och visa upp sig med sina fåniga leenden oh vinka.  Och vi betalar varenda jävla krona. Nej jag är inte glad  inte stolt över att vi har monarki i landet men jag vet också att en president är minst lika dyrt men det har i alla fall folket fått bestämma vem det skall vara. Viktoria och Daniel är säkert ett vackert par och nu får han ju kalla sig prins och är säkert stolt för det och han till skillnad mot dom andra har ju haft jobb som han har försörjt sig på och kommer förmodligen att fortsätta med det hoppas jag. Men säkert står det en räkmacka parkerad utanför slottet så han han får lite fördelar också. Jag kan inget annat än att tycka den här jävla cirkusen borde höra hemma på skansen för det är ju det som är meningen, att dom skall bara visa upp sig.

Ha en bra vecka och sköt om er alla trona besökare.

Rebellen är defenitivt död !

Vissa saker skulle jag aldrig göra i mitt liv här kommer några exempel.
Jag skulle aldrig kunna bli en tvättäkta rassist, jag skulle aldrig kunna rösta på borgarna i valet, jag skulle aldrig kunna våldta någon, jag skulle aldrig kunna mörda någon, jag skulle aldrig kunna knuffa i kull en gammal människa, jag skulle aldrig kunna lyssna på dansband, jag skulle aldrig kunna gå ut nykter och dansa och en massa andra saker som skulle vara otänkbart att göra för den sanna REBELLEN som jag har innbillat mig att jag är.  Men vänta nu, vad hände lördagen den  12/6. Jo följande Agnes bror hade 30 års kalas och han är en jävel på att dansa och han gillar dansband även hans tjej är skit duktig på att dansa. Efter en nykter och trevlig middag kommer han med förslaget att vi skall åka till Björholmen och dansa till bandet Whalströms.
Agnes har varit ute och dansat en del men är defenivt inget proffs.
Jag i min tur SKULLE ALDRIG ENS GÅ UT NYKTER.
Men dom gjörde en fuling, dom sa svara ja elle nej, och jag sa ja. På en fråga dom inte ens hade ställt. Och det jag svarade på var att jag skulle följa med och dansa.
Sagt och gjort hem och fixa till sig lite med allt vad det innebär.
Och sen åkte fem stycken helt nyktra personer ut till Björnholmen , jag Agnes svåger var med också. Och han liksom jag skulle heller aldrig få för sig att gå ut och dansa. Men nu satt vi där lagom nervösa.
Jag tänkte i min skalle hur skall man bete sig? Hmm äh jag får bara vara mig själv. Agnes bror och hans tjej satte genast igång att dansa och vi andra tre radade upp oss efter väggen.  Och detta var första gågen som jag såg Agnes bror in acition han ägde kan jag säga. Efter en snabb inledning av bandet så kom en lite lugnare låt. Och hör och häpna, jag frågade Agnes om vi skulle dansa !!!!!!!! Hon var lika nervös som jag. Det är klart man var inte någon Travolta direkt men vi stapplade på och kom väl undan med hedern någorlunda i behåll. Och sen flöt det på rätt bra vi tog lite kaffe och en par danser till och det var inte så farligt att dansa nykter , det var faktiskt väldigt roligt. Så nu kommer chock nummer 2 ! Jag och Agnes och hennes svåger bestämmde att vi skall börja en buggkurs till hösten för det såg väldigt roligt ut att kunna det. Så det blir nästa steg i mitt sundare liv. REBELLEN, MANNEN , MYTEN , LEGENDEN ÄR DEFNITIVT DÖD ! Ha en bra vecka med allt vad det innebär.

Var är sommaren ?





När fiskesäsongen drar igång känner man att sommaren är på gång och som mina triogna läsare vet hatar jag vintern. Snö, kyla kallt fy fan säger jag . Men där emot värme det är så himla skönt. Man vad gör man då om sommaren inte infinner sig ? Jo man tar semseter och åker till Tunisien, för där är det så skönt. Det blir tredje gången som jag åker dit. Men nu åker vi enbart själva. Då får man göra precis som man vill. Bada , slappa , sola, äta gott och bara ha semester det skall bli helt underbart. Vi drar i augusti/september någon gång. Planeringen är i fulll gång och det lutar åt att det blir eller Sousse eller Djerba det beror på lite. Flygtiden är längre till Djerba men där har jag aldrig varit så det lutar att vi åker dit. Men som sagt planeringen och förberedelserna är i fulll gång. Jag måste ju köpa lite nya kläder, ni vet badbrallornaär för stora sen förra året eftersom  jag har tappat en del vikt så jag måste ha en ny badgarderob ha ha. Ett par fräcka solglasögon och solkräm sen kan vi rocka på.
Ha en bra helg nu och var rädda om varandra. Själva skall vi på kalas idag då Agens bror skall ha kalas. Skönt att umgås när det är helg. För vi har jobbat hårt båda två i veckan. Kram på er.






SOS eller finns det hajar i poolen ?

Då skall jag och min grabb sätta planerna i verket och köpa en båt. Det kommer att bli en typ av fiskebåt som man kan trolla med. Vi kollar runt lite så vi hittar en sådan som vi själva gillar och som man kan  greja med lite. Det skall vara en sådan som man kan sova i. Att fiska är förbannat kul och avkopplande, det är ett intresse som har funnits till  och från men det har ökat dom senaste åren. Grabben fiskar mer en jag men vi har andra planer med båten också, men det får vi se hur det blir med den saken. Igår på självaste  6 juni var jag med om en riktig fiskehistoria. Ni vet då storfiskarn talar om hur stora fiskar han får, ja ungefär så var det men till skillnad mot "historia" så är denna sann. Jag har säkert berättat att mitt blysamma gäddrekord är på 5 kilo men igår var det nära att jag fick upp en krokodil som man säger i fiskesvängen. Agnes pappa har en privat sjö som vi trodde var stendöd men vi skulle testa den i alla fall. Men han trodde att det fanns fisk sa han. Vi åkte dit packade fikakorgen och sen iväg. Först fick jag en liten snipa som jag släppte tillbaka. Sen högg det igen efter en stund igen och den satt löst så den tappade jag. Och efter ytligare en stund så small det ordenligt. En kamp på liv och död började ha ha. Men oturen grinade mig i ansiktet och "Gösta " var nästan uppe på land då händer det otroliga jag skulle ta ett stge bakåt såg inte gropen och tappade balansen och snubblade men jag och Agnes såg den den var enorm garanterat en biy över 5 kilo helt säkert. Men den hoppade och levde och slet av linan pluss den stora abboregiggen och där stod man med vadarstövlarna i brevlådan och fick se "Gösta" simma iväg treumferande. Men nu vet man att det finns stora saker där så det kommer fler tillfällen och next time skall jag vinna.

Efter regn kommer solsken !

I över två månader nu har jag levt väldigt sunt. Jag har upptäckt att livet har fullt med mjöjligheter. Jag jobbar och trivs med det  väldigt bra. Jag har en fin tjej som jag älskar. Det känns som jag har flytet nu. Här i byn var det en stor fest igår den 5/6 som kallas för "hjulafton" eller som jag kallar den för amatörernas afton. Då skall alla bybor till öltältet och folk som inte har pratat med en på flera herrans år kommer fram och väldigt blir lena i truten. Det kan vara alkoholen som gör dom sådana vad vet jag? Men det var inget vare sig för mig eller tjejen, vi åkte till Jönköping och gick och tittade på folk istället satt på ett mysigt cafe´ och drack kaffe, sen gick vi ner till Vetterstranden och köpte en regnbåge som var rökt, den smakade underbart . Vädret var som man önskade sig kanon. Idag är man uppe i ottan för vi skall åka och fiska. Vi packar ner lite käk och kaffe sen skall vi åka och ha en hel dag för oss själva. Jag vet inte vad jag skulle vilja sakna med mitt gamla liv.? Nej det finns faktiskt inget. Jag menar sitta på pizzan i byn med samma gamla UFON som har suttit där i 20 år som tror att tiden har stått stilla nej det är inget för oss. Vi vill göra saker som betyder något och som är kul. Att gå på den patetiska hjulafton och höra på fyllesnack det kan kvitta för mig i alla fall. Sen är det någon jävel dom har retat sig på och just på hjulafton skall dom ta på boxhandskarna och slåss lite ha ha, fy fan vad löjligt. Den här bymentaliteten gör att man mer och mer vill flytta till  stan och just dom funderingarna tänker vi på ofta. När barnen har flyttat hemifrån har vi bestämt att vi skall flytta till en stad, vi är rätt trötta på att bo här. För det blir mer och mer platsen som gud glömde. Ha en bra vecka mina vänner det skall vi ha.

" Arbetarjävel"

Jag jobbar just nu på ett bygge och jag trivs som fisken i vattnet, tänk att det är så kul att joba med kroppen det trodde jag aldrig. Sen är det ju kul att jobba med killar, inget ont om mina kvinnliga arbetskamrater som jag har som undersköterska, men det blir lite annat om man är ett grabbgäng. Jag har gjort allt från att sopat, burit rivit ner bilat borrat, ja allt man kan tänka sig. Och hur sjukt det än låter så ser jag fram emot att gå till jobbet, inte så jättevanligt kanske att man älskar sitt jobb men det gör jag. Visst är det tungt jobb och visst får man lite träningsvärk men ändå jag gillar det. Har man lite tur så kanske man kan får lite muskler också ha ha. Och rubriken "arbetarjävel kommer sig av att min minste son sa det efter första dagen på jobbet när jag kom hem dammig och jävlig samt sketslut, hej på dig arbetarjävel sa han ha ha. Och det tycker jag passade perfekt just då. Jag hoppas att detta  leder till en visstidsanställning så håll tummarna mina kära bloggbesökare.