Mors dag !

Idag på mors dag skall jag åka och hälsa på min supergoa mamma. Hon bor 25 mil ifrån så man kan inte åka varje vecka men ringer gör jag flera gånger i veckan. Hon har haft det jobbigtmed att min pappa dog 07 och hon har starr , parkinsson, och gjort två höftlesoperationer på kort tid, men hon stretar på i alla fall. Och jag tycker ändå att hon är mycket gladare och piggare nu ! Det låter så i alla fall när man pratar med henne. Så i dag skall hon få ett fint halsband och en vacker blomma av mig och Agnes, sen vet jag att lilla syster yster kommer att vara där också, så vi skall laga någon god mat. Mamma vet så klart inget, och det är lite typiskt mig att överaska ha ha. Jag tror att det kommer att bli en kanondag idag. Så till er andra glöm  inte era morsor dom är GULD !

Rambo är hård men Blomman är hårdare !

Efter första dagen på nya jobbet är jag riktigt mör i kroppen, men otroligt glad att få jobba. Visst var dt lite tungt och så där men skitsamma det var skoj i alla fall. Go gubbar var det också som jobbad en otroligt skön och avslappnad stämmning. Det vi gjorde var att riva ner väggar,  dörrar och en massa annat. Det låter inte så jävla upphetsande men jag tivs i alla fall. Jag hoppas att det kan leda till tillsvidare jobb men det vet man ju inte. Jag kommer med all säkerhet ha en go träningsvärk efter denna vecka men det skiter jag i ha ha. Jag tänker bita ihop det är värt . Så om jag inte skriver på någon vecka har jag la´ tuppat av någonstans och ligger nerbäddad i en container. Nej då så farligt var det inte men helt annat än att vara undersköterska i alla fall.

Ev fast jobb eller som det heter tillsvidare !

Fick ett gött samtal idag jag har fått en provanställning som kan leda till fast jobb eller numera heter det tillsvidare. Och det är inom betong branchen jag börjar i morgon och har jobb även nästa vecka, Detta gjorde mig jävligt glad. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet. Det skulle förändra en jävla massa. Ett meningsfullt jobb där man får ordentlig lön och goa jobbarkompisar kan man ju hoppas på. Byggbranchen och på dom flesta andra sådan ställen brukar det vara go stämmning så jag hoppas att detta blir kanon. Jag går i alla fall in med en possetiv attityd och possetiv inställning och skall göra mitt allra, allra bästa så får vi se hur långt det räcker. Ta´chansen tänker jag defentivt göra i alla fall. Mer om jobbet kommer i morgon när jag har jobbat en dag så får vi se hur bra det var ha ha.
Ha det göttt !

Barnarpssyndromet igen !?

Ja vad kan nu detta vara? Jo för ett antal år sen tränade jag ett div 5 lag som hette Barnarps IF. Laget var mest känd för att leva rövare på matcher och och var oseriösa. Laget hade väl aldrig nått några framgångar mig vetligen. Men dom hade något som få lag har , nämligen roligt vid sidan om. Dom flesta grabbarna kom från Barnarp och umgicks på fritiden, därför blev lagkänslan extrem. Jag har aldrig varit i en klubb där man bryr sig så mycket om varandra som man gör  i BIF. Vinnarskalle fick en mening och en betydelse jag vet hur en sådan ser ut. Det är ett vinrött face med BIF bokstäverna ingraverade i ansiktet. Sjukt var ordet. Och med hjärnvilja och en målmedvetenhet spelar man nu i div 1 sicken resa dom har gjort det är bara att buga och bocka . Jag var med laget upp till div 3 sen tog Buck över och förde skutan vidare. Grattis Barnarp och fortsätt på den inslagna vägen.

Jag har samma känsla med mitt nya lag, ett ungt lag som ingen tror på som aldrig har nått några framgångar. Framgången kommer säkert inte i år men om ett par det är jag helt säker på. Jag tror att vi får se detta laget spela i tex div 2. Dom är unga gröna men vill lära sig och jag tycker det är skitskoj, det är väldigt länge sen jag tyckte innebandy var så här kul som jag gör nu. Riktigt längtar till träningarna. Jag hoppas givetvis att det skall gå bra för laget men målsättningen är att grabbarna skall utvecklas och tycka att det är skoj. För har du inte roligt så kan du inte utvecklas heller. Visst vi är seriösa och vi tränar tre pass i veckan men man får aldrig glömma bort glädjen. Tyvär är det så i många föreningar den riktiga glädjen finns inte och i laget består det av flera extrema viljor som förstör mer än dom gör nytta. Men i detta laget så är 24 grabbar av 32 från hemmaplan snacka om gemenskap ha ha. Ha det gott mina vänner.

Tro , hopp och kärlek hoppa åt helvete !

När man funderar på livet så är det ibland som en bergodalbana, ibland är det upp ibland är det ner. Just nu är det bara uppåt för min del och det pekar spikrakt. Jag har aldrig mått bättre i hela mitt liv. Jag har gått ner 16 kilo , jag är ute och rör på mig, jag har fått jobb, jag är kär, jag har ett nytt lag att träna det mesta bara flyter och jag är så där äckligt glad. Men för ett år sen så var det mesta skit och jag mådde jättedåligt. Men den tiden är nerpackad i en säck och skall aldrig packas upp igen. Jag önskar att fler folk får må som jag gör nu men tyvär är inte livet en dans på rosor det skall gudarna veta. Och tänk så många barn det är som lider där ute, fy det är hemskt att tänka på. Jag själv känner att jag börjar få tillbaka känslor, jag blir berörd av saker som gör mig ledssen, förut hade jag ganska svårt att visa känslor, jag var rätt avtrubbad och ville inte visa hur jag mådde för en enda människa, jag visade inte om jag var ledssen , jag visade inte om jag var glad. Om jag visade något var det ilska, mot allt och alla. Jag blir arg nu med men inte på det sättet. Tex när folk skriver skit här. Varför ens bry sig? Det är ju bara fegisar som gömmer sig bakom en dataskärm pga av dålig självkännsla. Så varför skall jag hänga upp mig på dom ? Det är ju dom som mår dåligt som måste klaga jämt, jag kan bara radera skiten och lägga det åt sidan. Så just nu är livet fantastiskt och nu skall jag ut och gå i friska luften det är underbart bara det. Ha det gott mina vänner.

Kalle anka VM eller har dom badmössor på Torpagrillen ?

Just nu pågår ett VM i hockey. Där länder som Danmark, Norge har visat framfötterna. Jo ni läste rätt. Hur kan det komma sig ? Båda länderna är miniatyrer i hockeyvärlden normal sätt. Men årets VM som kommer att vinnas av Ryssland, är inte annat en ett kalla anka VM där turneringen håller så dålig klass att man blir mörkrädd. Sverige hade fullt upp med dom hypervassa Norge, Frankrike och Lettland för att få stryk av Tjeckien som i sin tur förlorat mot Norge. Blir man klok på detta eller ? Man kan fråga sig varför ställer inte proffsen upp? Jo för att VM inte har någon vidare status när det var OS då fanns det inga som helst bekymmer, man kunde tänka sig att spela lite halvskadad också om så krävdes Men att få proffsen att ställa upp för sitt land och färgerna gul och blå i ett VM går alltså inte. Pinsammt sa Bull .
Att man skall vara så pengakåt så att man inte kan göra det för den goda saken skull är bedrövligt. Förr var det en ära i att vara med i Tre kronor men så är det inte nu. Får man inte tillräckligt med betalt så ställer man inte upp pinsammt sa Bill. Men trots att det är ett kalle anka VM så kollar man ju en då, man är ju en sådan sportnörd och gillar hockey så man gör det för nationen, det tillhör liksom att kolla för att det är just ett VM. Jag hoppas på det bästa för Sveriges del men tror att det inte ens blir medalj. Ryssarna vinner i finalen med 4-2 mot Kanada kom ihåg var ni läste det först. Ha en bra vecka det skall jag ha.

Ny klubb !

Då var det dags igen att träffa en ny klubb. Den förra bestämmde sig för att dom inte hade råd med ett alag, det kanske man borde ha tänkt på innan man tillfrågade en tränare. Men det här laget är ändå yngre en det förra så det känns riktigt roligt att åka och träffa dom på söndag. Just ungdomar ligger mig varmt om hjärtat och dom har rätt inställning och har viljan att satsa oftast. Men det viktigaste är att man känner att det ger en själv något att åka på träningarna, trötta gamla föredettingar som tror dom vet och kan allt är alltså inget för mig. Ungdomspelarna lyssnar och är villiga att lära sig, det är så himla kul. Så nu hoppas jag att vi kan komma överens i kontraktet och börja köra igång jag är verkligen sugen på innebandy igen och verkligen brinner. Det kan ju också hänga ihop med att jag mår fan så mycket bättre nu med mitt sunda liv.
Så vi får se hur det blir kul i alla fall att man fortfarandet är "HET" på marknaden ha ha ha.
Ha en bra helg och var rädda om varandra.

En poäng i derbyt !

Jag satt och såg matchen på canal plus , och med micropopcorn och sockerfriläsk så var man redo. GAIS tycker jag gjorde en ok match. Borde gjort mål när Eyjolfur Hedinsson var helt ren, men det var ett riktigt dåligt avslut. Snackisen denna kvällen var annars straffen som uteblev för GAIS , jag har tittat på situationen flera gånger och visst är det straff. För om inte Sigurdsson tar bollen med handen får ju en GAISare fritt läge. Han slänger upp armen och hindar bollbanan så jo det är straff. Andra snackisen för kvällen är blåvitts mål på övertid, men där går ju anfallaren för hårt åt Dime i GAISmålet , precis när han skall gå upp så får han en tryckare, det är i alla fall så som jag ser det. Men matchen slutar 0-0 ingen bra match utan något mitt imellan, den hade sina ljusa stunder som när Romario skojade med IFKarna så att dom blev yra i mössan. Nu blir Wanderson avstängd till nästa match vilket givetvis är ett avbräck, men att han filmade för det gula kortet är ju direkt pinsammt av domaren , han får ju en tryckare i ryggen och faller. Så ser jag det, men jag är ju också lite färgad. Nästa match är mot Elfsborg hemma. Vi får se om Anders"Klagomuren" Svensson säger om Ullevis dåliga matta ha ha.

Grönsvarta atleter mot bananer i pyjamas !

Ikväll den 10 maj vankas ett klassiskt Göteborgsderby mellan GAIS - IFK Göteborg. Tyvär min del som är GAISare brukar det inte gå speciellt bra i just det  derbyt en vins på 16 år det är inte mycket att skryta med, men som vanligt hoppas man alltid. Ikväll sänds matchen på canal plus så då sitter jag och sonen bänkade. GAIS har jag ju följt sen man var 8 år och även när det har gått väldigt dåligt. Till och med när dom var nere i div 3 så åkte mat på matcherna. Det har blivit lite sämre med det nu när man bor en bit ifrån men jag försöker i all fall åka ett par gånger per år i alla fall. Så i kväll håller jag tummarna och jag hoppas på GAISseger mitt tips blir 1-0 till GAIS.

10 kilo på fem veckor !

Då har man nått ett mål på vägen, jag har gått ner 10 kilo på fem veckor, jag är jävligt nöjd. Och igentligen har jag inte ansträngt mig allt för mycket, bara ändrat om lite. Nu skall jag fira detta med en god kyckling och grönsaker. Samt sockefril läsk, det är jag värd tycker jag.
Ha en bra helg mina vänner och dom som inte gillar mig får också ha en bra helg, Jag unnar alla att må bra.

Det skall vara gött att leva , annars kan det kvitta !

Taget ur macken , men det stämmer jävligt bra på mig numera, jag går in på den andra månaden där jag har ändrat mitt sätt att leva på och jag är glad att jag tog det beslutet.  När man äter sunt och är ut och rör på sig får man en helt annan energi jag sover som en klocka, förut var jag vaken hela nätterna nu går jag och lägger mig i vettig tid och sover hela natten. Jag märker att jag är gladare och ser saker på ett annat sätt än tidigare. Jag känner mig possetiv och brusar inte upp lika lätt. Med andra ord jag mår jävligt bra. Det är en go och en skön känsla i kroppen, min tjej säger det samma att jag är en ny man och jag är så kär säger hon. Jag kan bara intyga jag är också kär upp över mina öron, och det är skönt att vara kär. Man ser inga hinder bara möjligheter och allt flyter på som det skall. Just nu så sitter vi och planerar våran semester och vi drar i augusti bara vi två det skall bli helt underbart. Sola, bada softa Och bara ha semseter, kan det bli bättre eller? Ha ha nej jag tror fan inte det. Så nu hoppas man att alla singlar där ute i cybervärlden hittar sin partner i sommar och får ha de lika bra som jag har det, för det är underbart att vara så där riktigt kär.