Årets innebandyfest i skogen !På fredag smäller det hemma i Palatset ett topplag i div 1 kommer på besök. Jag tror och hoppas på att vi kan radera ut publikrekordet på 124 personer. Killarna är nog väldigt nervösa men jag tror att när tekningen är avklarad så kommer dom bara att tuta på och köra. Våra två målvakter är bortresta så en 17 åring får visa vad han går för. Men jag tror att han växer med uppgiften.

Vad är våra chanser då ?


Vi måste få ner tempot och  ha en jävla massa tur och sätta våra chanser. Fördelarna är inte så många, men hallen är liten, det är parkettgolv publiken sitter precis vid sargen  och det kommer att vara tryck i hallen. Sen kan man hoppas på en stor portion underskattning det har fällt lag förr.
Jag hoppas på att killarna förstår hur stort det här är för dom och att dom kommer att göra sitt yttersta.
Skrällar händer då och då och kanske är vi än av dom. För det är ju så här att ett div 1 lag som är så bra som dom är skall slå oss alla dagar i veckan men om vi har den stora innebandyguden med oss så kan det mycket väl bli en skräll.

Vilka grabbar !

Efter förra veckans ganska mediokra match där vi ändå fick med oss 1 pinne trots ganska dåligt spel i två perioder men i den sista blixtrade vi til och visade klass och hämtade upp ett underläge och vann sista perren med 4-1. Så man visste väl inte hur det skulle bli när serieledarna kom på besök. Men det var magi i luften och efter två perioder hade vi spelat ut motståndarna efter konstens alla regler och det stod 7-2 på tavlan.

Men i den sista blev vi lite bekväma och det jämnade ut sig men vi tog en odiskutabel seger och jag tycker att grabbarna har blivit så duktiga och utvecklas hela tiden. Man skall komma ihåg att det är ett väldigt ungt lag. Som tex nästa vecka då debuterar en 16 årig målvat som om han vill kan gå hur långt som helst. Jag hoppas att vi kan prestera lika bra på bortaplan för det krävs om man skall vara med i toppen på serien. Nu väntas en härlig innebandyfest nästa helg.
Ha det bra mina vänner och krama varandra ofta och länge.

Härlig seger i hemmapremiären

Hela 94 personer hade tagit sig till hallen för att se matchen och det blev en säker seger då vi ägde matchen, motståndarna hade lika i tredje perren med bara tillfällit. Vi spelade grymt försvarspel, och släpper endast 16 skott, och skjuter 25, 3 insläppta är helt i sin ordning. Våra träingar är för närvarande mycket bra och vi jobbar med att focusera på rätt saker, domarna var inte bra men vi lät oss inte påverkas av det. Motståndarna la aldeles för mycket focus på fel saker, och tappade humöret. Nu jobbar vi på med vårat spel i veckan så laddar vi för ny match nästa helg.
Tack publiken för en härlig iramning och även tack till bortafansen som lät mycket.

Tung förlust i premiären

Det blev en uddamålsförlust i premiären, trots att vi dominerade spelet 46-18 i skott så kom vi inte upp till normal stardad. Jag vet att killarna kan så mycket bättre än vad vi visade senast. Tyvär dras vi lite med skador och vi får se vilka vi har tillgängliga på fredag när det är hemmapremiär. I matchen senast kunde man se att laget är ungt och har lite orutin, men som jag har sagt tidigare detta laget skall inte vara färdigt i år utan kanske om 2-3 år. Det blir en godkänd premiär men inte mer. Nu laddar vi om och måndagsträningen såg riktigt bra ut. Vi får hoppas att det blir en trevlig match på fredag. Jag tror att serien kommer att bli jämn där alla lag slår alla. Vi fick ingen direkt fingervisning efter helgens resultat. Sen är det lotteri med b lagen dom flesta spelar högt upp i seriesystemet och kan plocka in flera duktiga lirare då blir det en stor skillnad. Våra motståndare senast hade en fantastisk målvakt som tog det han skulle plus lite till. Så vi hänger inte läpp för detta utan laddar för nästa match.