Det vankas seriepremiär

Nu till helgen är det seriepremiär för våra herrar. Och killarna har slitit hårt i bland 4 -5 pass per vecka. Men på lördag smäller någonstans ute i liten hall någonstans i Småland. Det känns att det är allvar på gång , full fart på träningarna precis som det skall vara. Hur går det då ? Ja det vet man inte såklart men målsättningen är att vara på den övre halvan även att det är en tuff målsättningen med tanke på hur det gick förra året för dom. Men det vi har presterat i träningsmatcherna så tycker jag det är rimligt. Stommen i laget är ju födda på 90-talet, och är hungriga så visst förutsättningarna finns för att det skall gå bra. Men bollen är rund och man skall spela om det. Jag själv är också lite spänd på hur det skall gå , lite så där småirriterad och petig precis som det skall vara för stora uppgifter. Jag hoppas också att killarna känner det och gör sitt yttersta i veckan och på match, vi har bra konkurens i laget så så det är jäkligt hårt om platserna, det är nu det gäller att vara bäst när det gäller, klarar vi det ? Ja på lördag har vi svaret.

Lite som Robin Hood fast tvärtom

Vi får  stå ut med alliansen fyra år till då svenska folket fattade fel beslut, varför kan man undra. Är man så jävla egoistisk så att man bara tänker på sig själv? Är det ett sådant land vi vill ha? Ja tydligen är det ju så. Man valde ju även in sd i riksdagen bara ett sådan beslut visar ju vad svensken står idag. Kalla högervindar blåser jävligt kall. Så är det i Europa också så det är inget märkligt att det kommer hit heller. Men jag kan inte förstå att folk är så jävla inskrängta i sina huvuden att gå på skiten. Jobbar du och är frisk ja då har du fått det bättre, men den dagen du är sjuk eller utförsäkrad eller blir arbetslös, hur fan ser det ut då ? Bara för att man råkar få cancer eller bryter ett ben eller får hjärtinfarkt skall man pissas på och klassas ner som än andra klassens människa tack vare idioter som har bestämmt att cancersjuka kan jobba.  Finns det ingen empati och humanitet i det här landet längre va? Uppebarligen så gör det inte det. Svenska folket röstade in sd ett rent jävla främlingsfientligt parti den som säger något annat kan dra åt helvete. Det är gamla vamare, nrpare , bssare, nazzeskins i partiet så är det. Dom har bara hängt in sina nazzesymboler och bombarjacka och satt på sig en kostym och slips annars är samma skrot och korn. Jag hoppas att dom ställer till ett jävla kaos så att svenskarna fattar vad fan dom har gjort. Jag är mycket missnöjd med sossarnas val och vill att Mona Sahlin avgår , hon är inte rätt person att leda partiet utan det skall vara någon som vågar sticka ut, se bra ut ocj ha aktoritet det har tyvär inte Mona. Visst hon kan säga bra saker men är lika slätstryken som en sd slips. Jag hoppas att mitt parti tar upp saken till diskussion och får .
henne att avgå. Ha en bra vecka och tänk till innan ni röstar nästa gång


Skall man bli fin får man lida pin !

Dags för nya gaddar. Jag skall fixa till en ful jävel på högerarmen och göra en snygg tribal, det blir helarms. Jag har börjat med konturerna sen skall det fyllas och grejas så det kommer att ta lite tid. Sen skall det bli en stor snygg drake på benet. Draken betyder styrka för mig och betyder mycket för mig personligen. Sen blir det en på bröstet med men den är en så länge hemlig så det vill jag inte avslöja en. Och det är den som jag fasar kommer att göra mest ont , men som sagt"Skall du bli fin får du lida pin". Jag har sedan tidgare sittingbull och ett varghuvud på vänsterarmen , sen min pappa på insidan som tyvär dog 07. Sen har jag min GAIS Tuffa Viktor på vänster överarm och en enhörning med mina barns namn på vänster ben, och sen har jag den första jag gjorde på höger arm en blomman så klart ha ha. Det är svårt att sluta gadda sig det är som en gift man vill ha mer och mer. Och det kommer det säkert att bli. Men just nu är det dom gaddarna som gäller. Ha en bra vecka mina vänner.
Valet 2010

Under denna meny kommer jag att snacka om valet under morgondagen, då vi vet hur det har gått. Tyvär ser det ut som alliansen regerar även dom kommande 4a åren. Beklagligt att folk inte har fattat ett skit. Men är du frisk och har jobb så har du fått det bättre, men man kan fan inte vara så jävla ego. Alla är inte friska alla får inte jobb det är bedrövligt att svensken har blivit mer högervriden än på många år men som man säger i innebandyvärlden en match varar i 60 minuter. Så det är inte över än fast det ser jävligt mörkt ut.


Ja ha ja, då får vi stå ut med skallepär i 4a år till. Men jag hoppas att det blir ett kaos utan dess like, sd lär ställa till en hel del, vilket är på gott och ont. Problemet blir att ingen vill vända sig till dom, det blir lite som den fula ankungen. Mona Salin måste avgå vi vill ha en en ung krigare som vågar att sticka ut visa vägen och ta upp kampen på riktigt. Mona är totalt profilös, och kan jämföras med ett dåligt ragg på krogen, kul att ta med hem men ingen man vill gifta sig med. Jag trodde ändå i min enfald att svensken skulle ta sitt förnufft till fånga, och se verkligheten, men icke. Har du jobb och är frisk ja då har du fått det bättre, men nu är det ju så alla har inte jobb , alla är inte friska, alla har inte akassa. Socialbidragen har ökat markant och man kan ju fråga sig vad beror det på ? Att vi har fått det bättre ? Nej knappas men alliansen är feomenala på att låta bra och luras, tyvär så har svensken gått på det. Beklagligt kan jag tycka. Dessutom har vi fått in ett främlingsfientligtparti i sd. Men svensken har hängt på övriga Europa , högervindarna blåser kraftigt från alla håll. Nu är ni väl nöjda så kom inte och gnäll , jag gjorde vad jag kunde i alla fall.


Fattijons goes to Norge !

Ja fast vi har haft våran igentliga karriär om vi nu hade någon så får vi då och då förfrågningar om vi vill spela igen. Och självklart för våra fans ställer vi upp ! ni betyder allt för oss . Så vi kommer att börja repa så småningom när vi har hittat en replokal. Och det måste bli snart så basfan(Putte) letar med ljus och lykta efter en. Den 5-6 november står vi på en festival i Norge och närmare bestämt Halden med ett 20 tal andra band som lirar. Detta skall bli hur skoj som helst. Dels att träffa mina älskade  bandkamrater och att stå på scen igen vilket jag själv älskar. Nytt matrial finns för jag har skrivit  8-10 nya låtar och vi hoppas att vi skall kunna spela in en ny platta under året. En demo skall spelas in åtmiinstånde med ett par nya låtar det har vi bestämmt  som vi kan skicka till vår vän i Norge som ville ha oss nu, han har ju ett skivbolag och gillar han det så kan vi bli signade. För varför skulle han annars vilja ha tre gamla gubbar som lirar punk ha ha ? Förmodligen för att vi är bäst och så jävla ödmjuka ha ha ha (Den var till dig Maddi från Lulelå). Låtskrivande på den ev nya plattan kommer att vara i samma stuk som inann men lite tyngre och lite mera genomtänkta texter, låtarna har tagit betydligt l längre tid att skriva än vad det har gjort innan, för det är väl så att man blir äldre och kanske lite mognare( ja inte jag då) men alla andra i bandet.(Ironi Maddi). Så jag hoppas att vi får tid att gå in i studio för jag känner verkligen att tiden är inne för en ny Fattijonsplatta, det är dags att sparka etablissemanget i röven åter igen. För som det har varit nu under SkallePers regeringsperiod så kan det fan i mig inte bli värre !!!!!! Ha en bra vecka mina vänner(Det gäller Maddi med) Kram speciellt till dig och Halmstadsbon. Hoppas ni skaffar er ett liv snart.......

Moralen kan försätta berg !

Vid dagens DM match kom vi till spel med inte mindre en 12 man borta mot ett div 3 lag. Omöjligt uppdrag kan tyckas. Den yngsta var född 94 och spelade från start. Medelåldern var väl så där 17 år eller något sånt. Jag vet inte så noga men dom visade en sjuhelsikes moral idag. Man ville vinna helt enkelt. Jag fick spela med 3 backar kan man säga då den fjärde var dyngförkyld och hade svårt att orka men han kämpade på . På bänken satte ytligare 2 st 94.oror. En fick hoppa in och avlasta då och då. Men matchen var jämn och vi började bra 1-1 efter första får man vara nöjd med. I den andra tog motståndarna över mer och mer och gick upp till 2-5. Men i den tredje höjde vi oss igen och både reducerade, kviterade och tog ledningen . Men motståndet kom tillbaka och kviterade , sen på slutet blev det högdramtiskt med 10 sekunder kvar åker vi på 2 stycken matchstraff vilket var otroligt jobbigt för resten av laget. Att börja en sudden med 3 mot 5 kunde ju bara sluta på ett sätt eller? Nja första chansen var våran skott i stolpen. och 3.41 in så avgör vi och lyckan var total. Jag hade sagt att hellre våga för att vinna än att ha spela fegt och förlorat. Och det gjorde vi. Vi bara väntade och kämpade för att få den lilla chansen som krävs för att skapa en chans. och med en klassik strumprullare , så tog vi oss vidare till andra omgången. Vad jag menar är att moralen i ett lag kan försätta berg. Med dom här förutsättningarna som vi hade skulle vi naturligtvis inte ha haft en chans men vi ville och vågade mer än dom vi mötte. Så moralen slog åter igen klass vilket har hänt många gånger. Jag är jävligt stolt över mina grabbar på det sättet vi genomför matchen och den kampviljan vi visade upp. Jag hoppas att jag får se mer av den varan i kommande matcher.

Att tiga är guld !

Som ni ser så har det utbrytit ett mindre ordkrig mellan mig den ödmjuke och den kaxiga Söderberg. Detta för att jag hade en åsikt , spekulation kalla det vad ni vill varför SIK åter igen kallar till"krismöte" Jag vill nog påstå att det är en liten kris om man redan så här tidigt på säsongen kallar till ett möte där man själva kallar det SIK,s framtid.Jag tycker i alla fall att det är lite märkligt. Men Söderberg tycker att jag är ute och seglar, han kan ju ha rätt i det säger jag inget om. Huvudsaken är ju att han vet vad det är som gäller och hur det står still , jag kan bara fundera och spekulera vilket jag också har gjort. Det är inte att ljuga Per. Nu är det ju så att jag och Per känner varandra sen lång tid tillbaka och vi kan vara rätt tuffa mot varandra, men jag har inga hard feelings bara så att du vet. Lite kul med diskussion i den annars så tillknäppta innebandyvärlden som också är en flugskit på kartan när det gäller seriositet. Nu hoppas jag att det går bra för SIK och att allt ordnar sig med det som skall ordna sig. Ha en bra helg mina vänner.

"Tidernas Dumhet" eller bara eller bara rent oförstånd ?

Åter igen är det kris i Skillingaryd IK. Samma sak förra året. Varför kan man inte lära sig att man måste bygga en förening från grunden och inte "köpa in " halvdana spelare. Som bara kostar pengar varför skall man vara så het på att nå framgång utan tankeverksamhet ? Det svider i mitt SIKhjärta att dissa klubben på detta sätt men vad skall man göra då ? Sitta och titta på och skratta åt erländet? Nej håna är inte min grej. Jag tycker synd om SIKarna att man inte byggde upp sin ungdomsverksamhet och satsade på egna pojklagspelare och juniorspelare. Man kan som försvar säga att det är en liten ort visst men hur var det med angagemanget då ? Ungdomspelare tröttnade när man inte fick chansen , resultatet för A-Laget var viktigare än att utveckla dom egna spelarna. Därför var man tvungen att värva och värva och värva. Karusellen kunde bara fortsätta att snurra om man tog in spelare utifrån. Min klubb som jag tränare är en liten förening men 95% i A och U Lag är från orten och vi satsar nu långsiktigt med dessa killar då stommen är från 94-91 där ser man en viss skillnad på hur man tänker. Hade SIK gjort likadant hade det inte varit denna "krisen" år efter år. Men som jag sa tidigare resultatet för A Laget var det viktigaste.  Jag skulle vara en av dom första att beklaga om klubben fick lägga ner  men samtidigt så skulle jag kunna se varför det gick som det gick, enligt mig har man bara sig själva att skylla tack vare att man tänkte fel. Klubben kanske måste dra ur sitt A Lag ur div 1 för att spara på kostnaderna och det skulle kanske vara det bästa. Då har man sitt div 4a lag kvar och det skulle kunna göra stommen tillsammans med pojklag ett nytt A Lag som säkert skulle nå framgång på lång sikt. Trots allt så är A.Laget bara en liten del i en förening. Nu hoppas jag att SIK reder ut det här men att man sen sätter sig ner och  verkligen  och benar ut vad är en klubbkännsla? Den saknas tyvär idag det är ett par kvar sen är resten utifrån i stommen och det ger inte vi känslan. Lycka till nu SIK och kom igenom detta men TÄNK OM SATSA PÅ DOM EGNA !