Det var magiskt !

Dags att blogga lite igen !
Det blir lite mellan långt mellan gångerna och denna gången handlar det om lite av varje som vanligt men det börjar med KISS !
Jag har ju fyllt femtio år och fick en åtrovärd KISS biljett av min största grabb i present.
Och herre jävlar vad bra det var, det började med att dom kom ned från taket på en jättespindeln sen brakade helvetet löst.
Det var underbart ösigt och rockigt.
Man kan inte tro att gubbarna är över 60 bast.
Nu skall vi åka på Iron Maiden till helgen vi får se om dom slår KISS, har svårt att tro det men vi får se.
Nu till Hockey , HV har  värvat en american  och en kanadick vi får se om Stillman har gjort en flopp eller en topp.
Svårt att säga då man inte har sätt dom än.
Men spännande skall det bli i alla fall.
Vi är klara med försäsongen och ser fram emot inomhussäsongen med tillförsikt jag tror att vi kan vara på den övre halvan i alla fall, vi har ett spännande lag på gång,
GAIS är med i toppen och slåss trotts alla nya spelare vilket är jävligt imponerade , dom var tippade i botten av alla experter , men sen hur långt det räcker får vi se.
Mitt barnbarn Love växer så det knakar han säger massa ord bland annat GAIS, HV, moffa, ha ha , behöver han lära sig mer tycker ni.?
Mina två femti års fester var mycket lyckade och nu har den värsta ångesten lagt sig, det vara inte så farligt som jag trodde att bli 50.
Till sist , min sjukdom är inte bättre, men läkarna jobbar med det och vi hoppas ju att jag skall bli bättre, men ibland känns det rätt tröstlöst , hoppet är det ju sista som överger människan.
Ha en bra sommar mina vänner !