Pajasdomare !

Jag satt som vanligt och kollade när HV spelade mot Brynäs, ställningen är 0-0 en oturlig tackling tar illa så Molin blir liggandes med hjärnskakning, tråkigt ja visst men en helt korekt tackling som ger matchstraff plus 5 minuter som är ett korekt domslut om nu det hade varit oschysst. Nu var det inte det, en axel som tar mot huvudet på grund av att Molin hukar sig. Det är ju inte HV killens fel att han inte står upp. Men överhuvutaget var domarn rätt enögd en massa knepiga domslut. Som tur är så vann HV endå trots alla utvisningar. Men domarna måste ta och skärpa till sig, det är hockey och inte innebandy som gubbarna lirar. Jag kan säga att HV  blir att räkna med även i år men man måste upp ett par % på bortaplan för att man skall tycka att det är ok. Skönt nu att det blir lite uppehåll så att dom kan finslipa på detaljerna. HV BLÅ ÄR DOM BÄSTA !

Det är rätt skönt !

Då var det helg igen och det är rätt skönt att vara ledig från innebandy, jag har ju hållt på i ca 20 år och just nu saknar jag inte det. Men jag skall komma till en klubb och vara gästränare och det skall bli riktigt roligt.  Dessutom så är han som håller i det en riktigt skön pajsare. Så det ser jag fram emot då det nu blir. Annars så händer det väl inte så mycket, jag skall greja med mitt hus ute i medeltidsbyn på söndag, och idag fredag skall jag väl följa Ligan online på nätet. Sen antar jag att jag är tvungen att titta på idol en stund om jag skall få se lite tv , då Agnes följer detta elände. Kunde inte någon komma på en punkbandsåpa , ja då skulle jag sitta som klistrad också ha ha. Hoppas ni andra får en trevlig helg med det skall jag ha .

Söderbröder blöder !

Ja då är det första laget ur allsvenskan och det blev Hammarby. Jag lider lite med Bajen endå för det är ett klassiskt lag och har haft många fina fotbollspelare genom åren. Men jag har lite svårt för just Stockholmslag, men dom jag hatar minst är Bajen.Dom är ju vana precis som oss GAISare att sitta i hissen och pendla mellan hopp och förtvivlan. Så jag förstår hur fansen känner sig idag när det är ett faktum att dom har åkt ur. Men jag hoppas att dom får sällskap av Djurgården jag unnar hellre ÖIS att spela kval. Dett hat mot  Djurgården   handlar om ett överfall på mig och några GAISpolare i ett kval för ett antal år sen på Stockholmstadion, vi var på väg till matchen och blev påhoppade, jag var ju snabb på den tiden tro det eller ej så jag han undan men en av polarna fick en jäkla massa spö och hamande på sjukan. Tråkigt värre att det skall bli bråk i sammband med matcher det gynnar ingen. Så jag känner ingen riktig glädje att Bajen åkte ur jag har många polare som är Bajjare och det svider i deras hjärta idag. På lördag sitter man och håller AIK det är ju märkligt kan man tycka men jag hatar IFK över allt annat i världen jag kan inte unna dom att vinna igen !

Never trust to a smiling barber !

Igår tisdag gjorde jag en helrenovering, det vill säga att numera är man nyklippt och nyrakad, skägget var så  långt så jag bad Matti snygga till mig. Han rakar på det gamla viset med kniv som man typ gjorde på Wilda Westerns glada dagar. Rätt häftigt faktiskt och till skillnad mot mina halvslöa hyvlar blir man väldigt len och fin. Detta med att rakas med kniv har jag gjort två gånger, ibland unnar jag mig den lyxen faktiskt,det kostar  inte mer än 60 spänn extra och det kan det få vara värt att slippa raka sig själv. Jag hatar nämligen att raka mig då min hud är så tunn så jag skär mig väldigt lätt. Men nu skall ni inte tro att jag är så slö så jag inte kan raka mig själv,men ibland kan det vara gött att få det gjort av ett proffs. Matti kan verkligen konsten att både klippa snyggt och raka till en billig penning, jag menar 180 för klippning och 60 för rakning är ju verkligen kanonbilligt eller vad tycker ni ?

Åter igen stänger jag ner bloggen !

Fortfarande är det folk som skriver om detta på bloggen och hävdar en det ena en det andra, jag har ju sagt vid ett flertal tillfällen att det är färdig snackat om detta. Man kan ju tycka att folk borde förstå och accepterar vi är färdiga med varandra.

En riktigt trevlig match !

Då jag sätt en match SSL ligan. Mellan nykomlingen Sirius vs Täby. Sirius vann tack vare ett gediget försvarspel. Dom spelade ett så kallat lågt försvar,och jag tycker att dom vinner väldigt välförtjänt. Man ser vad försvarsspelet betyder, man vinner inte så många matcher om man match efter match släpper 7-8 mål. Jag tycker att 4a mål är rätt ok men helst mindre.  Jag som tränare eller numera fd tränare prioriterar försvarspelet, i den mordena innebandyn handlar det om att ha ett bra positionsspel och snabba omställningar, det är så jag ser det i alla fall. Vad jag menar är att det skall räcka med 6,7 mål för att vinna en match, men alla lag ser det inte så. Jag tycker att generellt tränar lagen för dåligt när det gäller försvarsarbetet och tittar mest på anfallsspelet men jag resonerar som så att släpper du inte in mål så kommer alltid chansen att dyka upp för eller senare och då gäller det att dra dit den, så hatten av för Sirius.

Dansbandskampen eller har dom öronproppar hos Runes ?

Jag slözappade på tv,n idag och hamnade mitt i dansbandskampen, Black Ingvars jo tack för kaffet. Men det var inte det utan hur kan man ställa upp i tv när man inte har en anstymelse till sångröst? Det är mitt problem idag. Jag tror att jag och boysen i Fattijons skulle kunna riva av en dansbandslåt och vara 100% bättre än två av banden som var med igår. Jag menar dra ner våra tvåtakts låtar till fyrtakt släng in lite töntorgel ja då har Fattijons börjat i dansbandssvängen. För dom här Von Hoffstenz och Ezzex var bland det vidrigaste jag har hört alla kategorier. Så falskt så illa så att jag fick krupp. Och är inte dom nya dansbanden bättre än så här ja då skall jag också  börja lira dansbandsmusik .

Hur skall det gå?

GAIS är klara för nästa års allsvenska med poängen senast mot Malmö. Nu hoppas jag att GAIS sätter upp lite högre målsättning och värvar efter det. Man kan inte år efter år sälja bra spelare och ersätta med medelmåttor. Wandersson måste absolut behållas, och Dime bytas ut. Jag vill se att GAIS värvar ett par riktiga stjärnor,men det kan man väl se sig om i stjärnorna efter.

Två matcher kvar AIK i topp en pinne före gråvitt. I botten ser vi Bajen och Skansen. Synd att inte också AIK är i botten.Men jag önskar av hela mitt hjärta att AIK tar SM guldet före  dom gråvita för är det något lag jag hatar över allt annat så är det dom. Vinner nu gråvitt på tisdag och AIK på onsdag ja då är det direkt avgörande nästa lördag i Göteborg. Så hur går det då jo att jurgården åker ur , Bajen åker ur och AIK tar guldet,det äri alla fall det jag hoppas på.

Underbara HV 71 !

HV har börjat serien på ett strålande sätt,igår så var det VF som fick känna på HV BLÅ. Jag såg matchen på tv. I morrgon blir det match mot Timrå och då är man bänkad igen. Jag tror mycket väl att det kan bli SM Final. Men skall man gå långt skall man ha en del flyt med. Förra året kändes det som vi skulle kunna gå hela vägen men det blev för mycket skador och FBK var ett bra lag. Men den som lever får se. Ha en bra helg.


Bloggen är modererad tills vidare !

Då folk inte fattar att jag har pratat färdigt om cl så är jag tvungen att godkänna inläggen. Tråkigt men så är det när folk inte vill acceptera. Jag tycker det är märkligt att folk visar så dålig respekt att man fortsätter att tjata. Jag har sagt mitt om detta och lämnar det bakom mig och går vidare. Bloggen kommer att så småningom öppnas igen.

Nu skall man äntligen få börja att jobba !

Så fort man kom hem fick man börja att jobba ! Det skall bli otroligt skönt att komma igång . Jag riktigt längtar . Tänk att man kan bli så glad över att det finns jobb. Och jag behöver verkligen varenda krona som kan komma in. Dessutom trivs jag så bra med mitt jobb, visst finns det tyngre dagar precis som i alla andra yrken men för det mesta är det bara kul. Sen är ju arbetskamraterna viktiga också och dom är ju kanon som jag jobbar med. Visst det är bara kvinnor och tjejer som jobbar men vem kan inte vara glad att få röra sig med kvinnfolk varje dag ha ha. Men fortfarande sover jag dåligt och har magsmärtor men det kanske går över nu när man jobbar. Jag vet ju vad det beror på. Ha det gott mina vänner och även mina ovänner kan få en kram en sån här glad dag.

Tack snälla alla tränarkolegor!

Efter allt som har hänt så är det många tränarkolegor som har ringt och mailat mig och det känns verkligen skönt att kårandan finns. Genom att jag mår väldigt dåligt av den här uppståndelsen så har stödet varit väldigt viktigt. Jag har redan fått en förfrågan om att vara med i en tränarstab och det visar ju trots allt att det finns klubbar som har förtroendet för mig. Jag har ju lämnat min version i ett pressmedelande och nu kommer jag att lämna detta bakom mig och inte diskutera detta mer jag kommer heller inte att svara på frågor ofentligt utan enbart via telefon eller mail. Det har redan varit för mycket om detta. Nu vill jag bara landa detta och så saktliga läka ihop igen och bli stark så att man kan ladda batterierna. För sån här turbulens tar hårt på psyket. Ha det bra där ute i cybervärlden !


Dags att flytta hem !

Japp idag söndag flyttar jag hem igen , och det skall bli väldigt skönt. Dels att komma hem till familj och vänner och dels äntligen få lite lugn och ro, det har ju varit en turbulent vecka som ni kanske vet. Jag har valt att inte kommentera CL utspel, av den anledningen att jag får inte prata om mitt kontrakt då räknas det som kontraktsbrott och jag blir återbetalningsksyldig. Därför får andra spekulera varför jag fick sparken, det är klart att det är jobbigt att jag inte får en enda chans att försvara mig. Men som sagt jag vill inte begå "kontraktsbrott" i onödan. Jag är nöjd med vad jag har presterat tre segrar och en förlust borta mot Malmö. Nu kommer jag att ta det lugnt med innebandyn och göra andra saker som att jobba, öva på mitt buktaleri och bara ta det lugnt. Det skall bli skönt att slippa stressen och må dåligt som jag har gjort ett tag. Med ätsvårigheter och sömnproblem det vet ju jag vad det beror på men det kan jag inte heller lämna ut till allmänheten . Det är ganska jobbigt när man måste bära allt inombords. Jag vill inte hålla på med pajkasktning  heller utan jag önskar CL lycka till och hoppas att ni når framgång och lycka. Men det jag hoppas på är att klubben håller koll på sin hemsida så det inte blir en massa personangrepp som det lätt blir.

Dags att oddsa !

Förra veckan gick ju inget vidare men man skall inte ge upp nya bollar nya vinster denna vecka, som vanligt är oddsen från NordicBet.

Min trippel denna vecka blir.

Skillingaryd - Sävsjö 1.  2.20 X. 6.26.  2. 1.80

Derby och här sätter jag en 2a på Sävsjö rätt hyffsat bortaodds. I träningsturneringen vann Sävsjö med hela 9-0.

Åstorp - Malmö 1. 4.85 X. 7.75. 2.1.18

Skånederby jag chansar på en 1a här fin fint hemmaodds Malmö imponerade inte på mig i dom två matcherna jag har sätt dom utan jag tror att Åstorp kan skrälla här.

Willands - Halmstad 1. 2.45 X. 6.45. 2. 1.62

Willands vann träningsturneringen  Skillingaryd och Halmstad är inget bra lag så här borde det kunna bli hemmaseger så jag tror på Willands här. Där har ni veckans trippel lycka till.

Det tar sig sa mordbrännaren !

Som ni vet så övar jag på buktaleri, nu kan jag säga lite meningar med stängd mun . Det är mycket svårt men övning ger färdighet som det heter. Spegeln är det bästa vapnet när man övar och jag har ju tid så jag övar ganska mycket, det svåra kommer att bli att hitta en röst som känns ok. Samt att ens docka skall se cool ut. Sen måste man ju skriva roliga texter också om man nu skall börja uppträda som buktalare och det är inte gjort i en handvändning. Men man får försöka att spåna på det. Även att buktaleri är jävligt svårt så är det kul att göra en sådan udda sak, och det är väl lite typiskt mig att komma på något sånt då man inte har alla indianerna i kanoten ha ha. För vilket stolpskott skulle kunna komma på att börja lära sig att buktala när man är 46 år gammal? Ja inte många antar jag, det är därför det är så kul att göra det. Jag kommer att återkomma på bloggen hur det går ha en bra dag och var rädda om varandra.

Susan Boyle hon chockade England !

Jag har just suttit och lyssnat ett antal ggr på Boyle, det är det vackraste jag har hört. Hon hånades av  alla . Dom skrattade åt henne, men herrejävlar vilken röst. Hon ser ut som en gammal tant men fy fan vad hon kan sjunga. Så gott att det finns människor som Susan som vågar, jag önskar att jag vore mer sån också, men tyvär är man för feg. Men att ställa sig i direktsändning och utgöra den magin som hon gör det är magiskt. Visst säger folk at hon  är egen jag herredjävlar med den rösten skulle jag också va egen. Susan Boyle jag antar att du inte läser Blommans blogg men jag lyfter på hatten och hyllar dig du är så grym.

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Så vem tar nu över landslaget i fotboll ?

Sen Lagerbäck bestämmde sig att avgå med all rätt så har det ju spekulerats vem som skall ta över. Namnen man snackar om är Svennis, , Hasse Backe, Hamren`, Lennartsson, och nu senast Roy Hodsson. Jag säger så här ta någon som har lyckats bra. Tex Nanne Bergstrand har kompetensen, och och har lyckats, han ihop med någon annan rutinerad räv skulle kunna fixa ett bra landslag. Stuart Baxter har också varit på tapeten men där är jag mer osäker. Huvudsaken är at vi får in ett nyttänkande och ett mer offensivt tänk när man skall försöka hänga med världseliten, jag vill se en förbundskapten som vågar bryta mönstret satsa på lite unga hungriga lirare, lite mer teknisk fotboll. Vad säger mina läsare, vad har ni för åsikt i denna fråga?

När inte saker blir som man har tänkt sig !

Ibland är man för godtrogen och tar snabba beslut utan att tänka sig för, det har jag gjort i ett fall. Jag hade inte fått alla papper på bordet och all information. Jag blev lurad och blåst. Jag hamnade i en mycket svår sits, och det är inte så lätt att komma ur den heller. Jag har förstått det nu att man inte skall vara så godtrogen och för snäll som jag är, jag vill ingen illa och vill alla väl för det mesta. Då känns det extra jobbigt att ha blivit blåst. När det här är uträtt så lovar jag att hela sanningen skall komma upp här på bloggen, men just nu kan jag inte berätta riktigt allt av olika orsaker. Men det kommer jag att göra och jag kommer heller inte att hålla igen någonting utan då skall allt fram så att inte andra behöver hamna i samma läge som jag.

Tur att jag inte satsa pengar på riktigt !

Jag pratar om oddset. Halmstad vann hemma i den målsnåla matchen med 3-1 mot Bjäred och det var det enda resultatet som jag fick in. Södra dal krossade Willands med hela 13-3 så där rök jag all världens väg. Till sist min hemmaklubb Skillingaryd som mötte Engelholm borta hade 5-4 med tre minuter kvar men tappade till 7-5 , så jag var inte ens nära att få in det. Men nästa vecka kommer det nya odds och nya matcher då gör vi ett nytt försök.

Dessa jäkla monster !

Ni har hört det många gånger dom är, väggar, monster, dom spikar igen, dom är muren osv osv. Jag pratar givetvis om målvakter. Vi åkte på våran första förlust för säsongen mot Malmö borta som av alla experter tippas som vinnare av div 2 sädra götaland. Dom hade den där väggen som jag pratar om , en av seriens bästa målvakter han heter Robert Thylander, jag skulle vara förvånad om inte han kommer att stå i landslaget en dag. Han var felfri och hade mycket lugnt och säkert målvaktspel jobbar med små rörelse trots 25 skott släpper han bara ett enda mål. Första perioden går till Malmö som var lite hetare en oss, och dom leder med 2-0 men. I den andra perren har respeken släppt och vi dominerar totalt vi bombar Robert i hemmamålet men han var omutlig. Peioden slutar helt osanoligt 0-0. Och skotten till oss är 8-3 så då kan ni förstå hur det såg ut. I den tredje så ser det ut som i den andra vi skapar och skapar men får inte hål. Då får vi chansen i pp men tyvär gör vi ett misstag och Malmö går upp till 3-0 och det känns så tungt och orättvist. Men 18.48 får vi äntligen hål på"Monstret" och chansen finns och med någon halvannan minut kvar tror vi att vi har gjort 2-3 alla utom domaren som inte ger oss fördelen av bollen trots att vi har den inom laget målet blåstes han av  helt felalaktigt av och ger oss ett frislag. När det gäller domarinsatsen  vill jag inte låta som en dålig förlorare men dom var väldigt ojämna. Men som vi spelade idag med den här diciplinen och och det tajta försvarspelet så kommer vi att ta fler poäng. Ingen kunde kräva att vi skall vinna i Malmö och jag är helt säker på att Malmö kommer att tappa poäng dom med. Nu laddar vi om för Stanstad nästa helg.

Blomman prövar att oddsa !

Jag det verkar ju populärt att oddsa på våran serie så Blomman kommer att tippa varje vecka från och med nu. Men inte på våra matcher. Så här kommer årets första tips, oddsen är från spelbolaget Nordicbet.

Obs om ni vinner pengar på mina tips så måste ni dela med er av det goda eller hur.10.10:13.15: IK Södra Dal-Willands IBK. 1. 1.80 X. 6.25.  2. 2.20

Fin fint odds på bortaseger, Willands kan överaska här.

10.10: 15.00 : Halmstad- Bjärreds IBK. 1. 2.18, X.6.25. 2. 1.80

Vi mötte ju Halmstad , och dom är helt ok, Bjäred har överasktat men hemmaseger.

10.0:17.00 Engelholm-Skillngaryd. 1. .90. X.6.00. 2. 2.08

Jag såg ju Skillingaryd mot Malmö dom kommer att vinna i Engelholm.

11.10::13.00 IK Standstad-Åstorp. 1.2.00. X.5.90. 2. 2.00

Utanför mitt odds, Åstorp vinner

11.10.:17.00. Sävsjö-Palmstaden. 1. 1.45. X.6.80. 2. 2.95

Utanför mitt odds.

Banketta Sävsjö förlorar inte hemma ofta.

Min trippel blir alltså två bortasegrar och en hemmaseger  satsa 200 och ni får pengar med råge tillbaka. Visst är det järvt men jag tycker att det ser lovande ut efter helgen kommer analysen om oddset.

Anna Anka, Kalle Anka, Paul Anka , Stekt Anka !

Ja herrejävlar dessa ankor, Anna blev världsberömmd i ca 20 sekunder då hon sa följande"Vill mannen att man skall suga av honom varje morgon ja då skall han ha rätt till det" Oj vilket ramaskri det blev sicken chock kan man tänka sig för det prydda landet Sverige. Om nu hon vill göra det så är det väl ok för henne då. Jag tycker att hon är jävligt korkad!  men trots allt så är det hennes ensak. Sen har hon ju sagt en massa andra lustiga saker som att dom flesta Svenska kvinnor är överviktiga tex! gott det i så fall att alla inte ser ut som Anna Anka som har lika mycket former som en tvättlina. Det skall va lite att hålla i när åskan går. Nu har hon visst skilt sig från Paul Anka, jag kan inte påminna mig om att jag har hört något bra som han har skrivit. Jag tror nog att Anna Anka  kommer att vara relativt glömd om ett år. Det lustiga med henne va att när hon var med i  Svensk tv så hypade hon sitt äktenskap och dom var ju så kära, hmm det går undan i svängarna. Paul sjöng en mycket märklig version av My way. Jag kan bara säga att Sid Vicious gjorde den klart bättre, då förstår ni själva hur Paul lät. Det var mera stekt anka än Paul Anka . Med andra ord inte så bra. Vi får hoppas Anna And , ja anka på danska får ett lyckligt liv som singel och att hon bättrar på sin Svenska så att hon slipper byta ut dom Svenska orden mot Amrikanska, ha en bra helg.

Hur står det till NordicBet ?

Vi möter alltså Malmö på lördag, oddset är 2.0 hemmaseger 2.0 bortaseger hmm. Jag kan absolut inget om sånt här men borde inte bortaseger vara högre en hemmaseger? Kan någon vänlig själ förklara för mig hur det funkar. För om man skall tolka detta odds ja då spelar det ingen roll om man spelar hemma eller borta. Jag kan tycka att det skulle vara ett högre bortaodds då man åker tidigt, sitter i buss ett antal timmar mm. Snälla hjälp mig att bena ut detta. Tack på förhand !

Förena Skåne med Danmark !

Ja så brukade MFF supportrarna sjunga när jag bodde i Malmö hela texten var så här. FÖRENA SKÅNE MED DANMARK, FÖRENA SKÅNE MED DANMARK, FÖRENA SKÅNE MED DAAAAANMARK VAD FULLA VI SKALL BLI!
Och på lördag så avgår CLbussen till Skåne och Malmö för en av säsongens svåraste bortamatcher. Malmö har nämligen den danske lagkapten som redan efter tre matcher har 12 poäng, men en enda spelare skall inte få förstöra våran lördagskväll. Jag lovar att vi skall bjuda upp till kamp och dom skall få slita ont för att få tre poäng. För första gången i år får vi slå i underläge Malmö är solklara seriefavoriter av alla experter. Men kan vi bjuda på bra försvarspel och bra målvaktspel samt att vi sätter våra chanser, ja då finns chansen. Vi är absolut inte slagna på förhand. Vi har precis som Malmö tre raka segrar och bra självförtroende. Lite oroväckande är att våran center Steffe Johansson är sjuk, så i dagsläget vet jag inte om han kommer att kunna vara med. Men backen Joel Sjöqvist skall kunna spela som jag vet idag. Vi ser fram emot en spännade match i anrika Baltiska hallen. Matchen går att följa på denna adressen. Matchstart 16.00 Lördag.

http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=349783&epslanguage=SV

Den andra veckan !

Nu har jag gått in på den andra veckan på jobbet, och jag har fått lära mmig så mycket som inte visste innan. Men nu är det bara några dagar kvar. Och det känns lite vemodigt nu när man har kommit in i det och det funkar så bra. Men så är det att leva som timmare, ibland är det upp ibland är det ner. Men jag kommer nog att få jobba igen om två veckor då en av dom anställda skall ha semester. Det jobbigaste med att vara timmare är just att man måste jaga timmar! Det hade varit bättre givetvis att få ett fast jobb men nu är det som det är så man kan inte lägga sig ner och dö bara för det. Man måste ha en possetiv tanke att det skall ordna sig. Men visst det sliter ekonomiskt att inte veta om man skall få lön eller inte, ibland får man leva på vattenmakaroner och ketchup. Sen är man ju en notorisk snusare och snus kostar och är dyrt. Men som GAISare man är så får man bryta ihop och komma igen. Ha det gott mina vänner.

Tredje raka mot Halmstad

Ja efter en riktigt dålig match så lyckades vi vinna med 9-7. Det fina försvarspelet var som bortblåst. Halmstad var inte bra utan det var vi som gjorde säsongens bottenapp, men stark endå att vinna där man inte spelar bra. Vi fick en olycklig start med mål i röva direkt i inledningen på den första perioden. Och det såg segt ut. Lite frusterande när jag vet att vi kan så mycket bättre en så här. Jag hoppas verkligen killarna vet vad som kommer att krävas i nästa match mot Malmö som är obesegrade precis som vi. Deras stora stjärna är Jesper Schow lagkapten i Danska landslaget, han är oerhört gifttig 3+3 från hans klubba mot Skillingaryd. 12 poäng på tre matcher är ett ruggit facit. Skall vi ha en chans mot Malmö så måste samtliga höja sig 100%. Jag tror att vi kommer att få se ett helt annat CL nästa lördag. Nu skall vi jobba med försvarsarbetet i veckan som tränare kan man absolut inte vara nöjd med 7 mål i baken. Men bra pp 3 mål där och 1+1 i bp så visst fanns det lite ljuspunkter även i den här matchen. Vi saknade Steffe och Joel idag. Men över lag var vi väldigt slätstrykna idag, den enda som höjde sig var Jimmy Nilsson med sina 4 poäng. Så den här matchen skall vi glömma fort och se på den härliga utmaningen nere i Malmö.