Seriösa innebandyklubbar ?

Då var det åter dags att ta upp ämnet. Gnosjö innebandyklubb ägnar sig åt häxjakt på mig även denna säsongen.
Jag surfade in på deras hemsida och fick helt plötsligt läsa att jag har skrivit något nu igen, då så inte är fallet blir man både ledssen och förbannad att vissa webmasters inte kan agera när det gäller inlägg mot mot mig men det går bra när andra får ta skit. På ligan som jag också driver så har jag ganska högt i tak men när det gäller anonyma person angrepp är jag stenhård då resnar jag skiten direkt. Jag kan inte förstå att Gnosjö som "seriös" innebandyklub kan aceptera sådana påhopp mig. Jag har inte något ont att säga om spelarna i Gnosjö jag känner ju till en del där, men som klubb tycker jag att Gnosjö beter sig bedrövligt . På Värnamos hemsida är det bra koll på anonyma skitinlägg dom rensas och det är så det skall vara. Vi skulle aldrig acepteras att någon i föreningen eller utanför behandlades på det sättet som Gnosjö gör mot mig. Jag tycker det är tråkigt att det är så här men jag får väl aceptera att dom i Gnosjö inte gillar mig ! Man kan inte vara omtyckt av alla så är det ju. Men mina meriter som tränare och dom seriesegrar som jag har med olika klubbar  kan ingen ta i från mig i alla fall. Det har ju blivit framgång i dom flesta lagen och det är väl det som sticker i ögonen på dom  vad vet jag. Nu hoppas jag på en ny framgång med Värnamo och att vi får en bra innebandysäsong och med dom nyförvärven som vi har fått så ser det riktigt bra ut. Ha det bra där ute men tänk efter före.

Mvh Blomman   

Gubbjävel och gråa hår !

På söndag fyller jag 45 år , fy fan inget att fira att man blir äldre det suger fett. Fast sammtidigt är det ju oundvikligt att man blir äldre men det är inget kul. Nu har jag bara 5 år kvar tills jag är 50, jag minns när min farsa fyllde 50 då var han ju döööö gammal. Det var ett stort baluns med många gäster. Visst det var en kul fest men en då fira någon så blir så jävla gammal! Men snart är man själv där en patetisk gubbjävel som gör allt för att dölja sin ålderdom, färga håret, har öronhängen , och armarna fulla med tatueringar. Men en då så har det sin charm att bli äldre, jag ser på mitt jobb panschisar som är urgulliga. Jag hoppas att jag blir sådan när jag blir gammal, men man blir väl en grining gubbafan som skriker anarki och kaos och lyssnar på Sex Pistols i stället för frälsningsarmen´. Men jag skall sitta där på hemmet en dag och inte rulla tummarna utan tänka tillbaka på min ungdom att jag hade det jävligt kul. Därför skall man ha så kul man bara kan när man är ung, man måste ha rätt att göra sina egna misstag och stå för dom konsekvenser som eventuellt kan uppkomma. Nu menar jag inte att man skall bli en rövare, men om man skulle göra en dumhet så är inte det hela världen , man kan rätta till saker och ting och bli en bra människa när man växt färdigt. Alla gör dumheter eller misstag och sen ångrar sig det är helt ok. Men bara man låter det stanna vid en gång och inte gör om det. Jag har inte många regler för mina barn och har aldrig haft heller, men det finns en ömsesidig respekt mellan oss. Jag respekterar dom om dom respekterar mig och det jag tycker. Vi är inte alltid överens men för det mesta går allt att lösa. Sen försöker jag att hänga med i deras snack så man inte är helt offside i deras värld. Det är häng, data spel brudar fester sport det är sånt dom snackar om och då får man försöka att hänga med i svängarna. Det är inte alltid lätt men jag försöker i alla fall. Jag tycker att många föräldrar har alldeles för mycket förbud, då blir det bara roligare att trotsa dom sån var jag när jag var ung.Mina föräldrar var rätt tuffa men aldrig elaka, men dom hade regler och då gjorde man allt för att bryta dom. Sa dom si så gjorde jag så allt för att retas. Men jag tror en då att jag blev ok som äldre och kanske en farsa som dom kan aceptera även att jag har fel och brister. Nu får jag se fram emot min födelsedag så jag får väl räkna alla gråa hår som kommer efter söndagen. HIPP HIPP HURRA !

Mvh Blomman

Det finns bara tokiga bönder !

Eftersom jag är en man med god moral och är en snäll människa förmodligen nästan religös, så kan jag inte bli arg på dom som hånar  mig. Jag går på golgatan och lider med dessa innebandytöntar som  skriver att jag har skrivit på diverse hemsidor. Jag kan möjligvis inte ha ett liv då jag sätter vissa bondjävlars  hjärnor  i brand me mina åsikter.Så du som kallade dig  Forza SIK på Gnosjös hemsida lägg ner , du är en obetydlig nolla som inte tillför världen något vettigt. Och till er alla andra som tror att jag är djävulens  påfund skall veta att jag är rätt snäll igentligen. Jag hoppas att alla Smålandslag klarar sig bra i sina divisioner, men bäst hoppas jag att det går för oss i Värnamo IK. Nu skall jag dricka öl och ha skoj hoppas ni har det med.

Mvh Blomman

Glad midsommar eller finns det rattfulla i trafiken ?

Idag är det midsommarafton 2008 och idag kommer det finnas 30% rattfulla på våra vägar. Idioter som inte fattar att man inte sätter sig i bilen när man har festat. Idag kommer oroliga föräldrar att få beskedet att eran son eller dotter har körts ihjäl av ett rattfylo. Denna helgen är den värsta helg utav alla när det gäller rattfyllor,för jävligt men så är det. Jag kan inte för mitt liv begripa hur folk tänker, när det gäller bilkörning och fylla. Bilen blir ju ett mordvapen när man sätter sig i den med alkohol i blodet. Så snälla låt inte mig få läsa i morrgondagens tidning svartaste helgen på hela året 16 dödade osv. Snälla låt bilen stå om du har tänkt att dricka .Snälla var modig och stoppa dom som du ser dricker och tänker köra. Snälla ring polisen om du misstänker rattfulla i trafiken. Jag hoppas annars att alla får en trevlig midsommar, festa gärna men gör det med förstånd så vi alla kan få uppleva morrgondagen. Själv tänker jag fira som sig bör med öl snaps sill färskpotatis , jordgubbar även att jag inte äter jordgubbar så finns det ju andra som gör det. Sen kan det hända at jag tar vägen upp till Grönelund för att titta på frisksportarnas midsommarfirande. Vi har ju storheter här i Skillingaryd idag*s* Sten och Stanly gör ett besök precis som Littel Gerhard ja ni såg rätt. Patetiskt så att man kan spy. Nej jag skulle aldrig gå att titta på ett dansband! det talar emot min punksjäl. Men man får aceptera dom som vill göra det, de är ju trots allt ett fritt land även att en del har svårt at fatta det. Så ha det nu bra i midsommar och ta det lungt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Mvh Blomman

Sämst igen när det gäller.

Sverige måste vara det landet i världen som inte kan leverera när det gäller. Idag hade det räckt med oavgjort mot Ryssarna som har ett utlandsproffs, inte ens det klarar vi av.Lagerbäck som jag hyllade mot b nationen Grekland skall sparkas åt helvete, in med Glenn Strömberg som kan fotboll. Isaksson i målet måste vara Europas sämsta målvakt, då han har spelat typ två matcher på ett år , i sista matchen släppta han in åtta, fy fan då hade jag lagt av om det det hade varit jag. Ljungberg har inte gjort ett piss på tre matcher, likaså Henke Larsson, dom e slut enligt mig. I allvenskan finns många unga hungriga spelare som Lagerbäck har ratat, han tror på ligan dom spelar i i stället för hjärta. Bara för att man spelar i Premierleage så är det inte säkert att man kan prestera i landslaget, Ljungberg är ett typ exempel.Sen undrar jag vem fan är Petter Hasson, Fredrik Stor , Mikael Nilsson, jo det är medelmåttor som den där jävla Lagerbäck har trott på.Kolla i GAIS Bobbie friberg dela Crus en av Sveriges bästa mittbackar har inte ens fått förfågan om ett läger ens. Lagebäck och Andersson borde skämmas hur lagutagningarna har skett. Åter igen så går man på namnen. Oftast så har jag rätt och jag säger det igen, Sverige är ALLTID SÄMST NÄR DET GÄLLER !

Mvh Blomman

Skolavslutningar och studentens lyckliga dagar !

Nu är skolan är slut för många och man skall ut i allvaret. Men frågan är om det ser så jävla muntert ut? Det är dåligt med jobb för medel eleven , tuffare krav från allt och alla. Frågor som ställs vid en arbetsintevju har du arbetslivserfarenhet ? hur skall dom ha hunnit med det? Dom flesta får läsa vidare tills dom har blivit lite äldre och kanske har fått en praktikplats, då ev kan man få ett jobb. Men att gå direkt som jag gjorde från gymnasiet till ett jobb är i princip omöjligt. Dom som har gått ut nian har att se fram mot 2 ev tre år till i skolan. För dom som är skoltrötta så blir det en jävligt tuff situation, utbildningen är livsviktigt men skall man orka ? ja det är frågan. Dom som inte går ut nian med G i sina ämnen får gå sk kallad sommarkola, det är ett bra allternativ för dom som inte har klarat dom tuffa kraven som är idagens skola. Man läser in sina kärnämnen svenska engelska och mate så att man kan söka till gymnasiet. Men vad händer med dom då som inte klarar det hellèr. Jo man kan få komma in på gymnasiet och fortsätta med att läsa kärnämnena, På Fenix i Vaggeryd får dom otroligt bra stöd  på Gymnasiet och det skall dom ha all kredit för. Men det jag tycker är mest pinsammt för grundskolorna är att så många elver går ut nian med icke godkänt, det måste ju vara ett totalt misslyckande för skolans lärare, eller åtminstånde så måste dom känna det om dom är någorlunda vettiga.Men det jag undrar är vad händer med dom som inte orkar fortsätta läsa, dom som inte hade godkänt, vad blir det av dom ungdomarna? Tar samhället sitt ansvar och hjälper dom in på arbetsmarknaden i alla fall trots att dom inte har utbildning, eller låter man dom sociala myndigheterna ta hand om dom eller vad kommer att hända? För många så var skolan ett helvete, många har lidit sig igenom grundskolan, kanske varit mobbade osv. Hur skall man få dom motiverade att läsa in grundskolan? Nej det är inte lätt, för när grundskolan är slut så skiter ju skolan i dom elverna som inte finns kvar där längre, man slussar dom vidare till någon annan som skall ta hand om dom, ett smidigt sätt att bli av med sitt misslyckande. När det gäller svaga elever så är skolan inte speciellt intresserade att hjälpa till, utan man skjuter problemen åt sidan. Man stöttar dom som redan är starka och populära. Jag trodde att sådant skolsätt var förlegat men jag kan tala om att så är det inte i denna komunen. Jag är lyckligt lottad att båda mina grabbar och min dotter har klarat skolan det ena skall börja i gymnasiet och den andra skall börja sista året till hösten, men jag lider med dom föräldrarna som har barn som inte har klarat skolan, dom har det tufft just nu skall ni veta. Hur skall man kunna motivera en som redan känner sig totalt misslckad ? ja det är ingen lätt uppgift. Så skolan ! TA ERAT ANSVAR HJÄLP DOM SVAGA ELVERNA SÅ ALLA KAN FÅ DET DRÄGLIGT I FRAMTIDEN !

Mvh Blomman

Kung Zlatan och overalls Lasse !

Igår började EM i fotboll på bästa sätt ! seger mot regerande mästarna Grekland. Zlatan har ju varit ifrågasatt i landslaget och att han gör så lite mål, men igår gav han kritikerna svar på tal.Ett av EM,s hitils vackraste mål och ett fint pass av Henke. Jag förstår igentligen inte hur man kan kritisera Zlatan överhuvudtaget, han är stor stjärna i Italien där han är en respekterad storstjärna. Men i Sverige skall han kritiseras när han råkar göra någon dålig match. Zlatan spelade inte hela matchen men det han visade var att han kommer att bli viktig för Sveriges kommande matcher.Sen har vi den där overalls Lasse, som numera bär kostym, man blev lite snopen ha ha.Det känns inte riktigt som det är Lagerbäcks grej att bära kostym. Lagerbäck är en mycket kompitent tränare som har minst en räv bakom varje öra. Det skall bli intressant nu att se hur han tacklar problemet med att Chippen förmodligen är borta från EM. Vågar han satsa på Daniel Andersson mot Spanien på lördag ? ja det skall också bli intressant att se. Helt klart är att han vågar gå i mot strömmen i alla fall. Dom flesta trodde nog på Linderoth men inte Lasse, han visste nog att Linderoths skada skulle påverka spelet och valde då i stället Daniel Andersson. Sen måste jag ställa en fråga till Svenska fans! som buade ut Daniel Andersson när han kom in? han är ju med i tuppen för att tillföra något så lägg av med sådana dumheter, alla spelare i det Svenska landslaget skall älskas när dom är utagna och inte fan buas ut. Nu blir det Spanien på lördag och vi får se hur grabbarna klara sig då. Spanien imponerade mot Ryssarna men jag tycker nog att Ryssarna så minst lika bleka ut som Grekerna gjorde. Mitt tips där blir 2-1 till Spanien , men jag är ju rätt värdelös på att tippa så jag hoppas att jag får fel. Nyckelmatchen blir mot Ryssland på onsdag, den måste bara Sverige vinna. Så sluttabellen i gruppen blir Spanien 9 poäng Sverige 6 Ryssland 1 Grekland 1.Sverige går alltså vidare ur gruppen mot alla odds.Det är min dröm i alla fall.


Mvh Blomman


Silly season och ny sporthall !

Ja nu är värvarkarusellen i full gång hos dom lokala klubbarna. Mest intressant ut ser Skillingaryds IK ut, har fått en ny bra tränare och tappar inte så många som man kanske hade trott. Nu har dom värvat smartt anser jag unga hungriga killar som ambitioner med  sin innebandy. Sen håller man ju på att bygga en ny sporthall . Och det var sannerligen på tiden. När jag var med och startade SIK 1991 så tjatade vi redan då på komunen att vi måste ha en ny sporthall, då var handbollen väldigt stark och hade en hel del att säga till om angående träningstider mm. Men nu är  det SIK som är den största inomhussporten. Jag önskar SIK och Andreas Runnö lycka till med planerna att ta SIK till div 1. Gnosjö som gjorde som hängde kvar med nöd och näppe har fått ett kanon nyförvärv i Jonas Fransson från Hovslätt,plus att man har fått behålla stommen från förra året. Fd målvaken Greger Andersson tar över som tränare efter framgångsrike Marcus Frisk. Jag vet inte vad Greger har för tränarmeriter men onekligen så kommer han med att kunna bidra med en hel från hans spel på elit nivå med JIK. Sen har dom värvat från grannkomunen Värnamo där dom tog tre unga utvecklingsbara killar samt en ung kille från Div 5 laget Forsheda. Gnosjö kommer nog att få det tufft även i år,men bör hänga kvar. Månsarp ser riktigt tunna ut, har tappat ett par viktiga spelare framförallt  målisen som skrev på för JIK, en snöt ju SIK tre stycken också,men deras hemsida uppdateras ju sällan,så man vet ju inte vad som är på g. Sävsjö värvar nästan alltid smart satsar på det på ungt och lite killar med rutin,det skall bli intressant att se ena brodern Rodewald vad han kan tillföra i div 2. Westbo kommer nog att satsa på ett helt nytt lag åkte ju ner i div 5 och bör nog sätta sig ner och börja planera för en återkommst med ett ungt hungrigt lag, det finns en hel del duktiga unga killar med ,i Westbo har det varit turbulens hela året, tränare som hoppade av osv.Forshedas alag har ju lagt ner och dom flesta har valt att spela med oss i Värnamo, en intressant säsong tror jag att det blir, vi har ju fått en hel del tunga nyförvärv som kan skapa den tryggheten som inte riktigt fanns förra året. Jag hoppas att de blir en rolig säsong för alla klubbar runt omkring och minst att något eller några lag tar klivet upp i högre divisioner. KÖR HÅRT OCH ROCKA PÅ !

Blondinbella eller finns det ljushuvuden på Lidingö part 3!

Då var det åter igen dags att ge Sveriges största bloggerska en käftsmäll så här snart innan midsommar. Hon vill vara förebild för unga tjejer säger hon! Men det enda hon gör är att se ner på folk. Nu är det DJ,s som får på skallen av Bella. Men det är klart med MUF som sitt huvudintresse kan det ju inte bli så mycket annat, man kan snart känna igen utal från 1930 talets Nazityskland på hennes blogg. Hon ser ner på allt och alla som inte minst har två mille på banken. Just nu propagerar hon på bloggen om att "så klart man har falsklegg" även om det är menat som ett skämt, så sänder det en då ut fel singnaler till dom unga beundrarna hon har i typ åldern 7- till 16 år. Hon som påstår att hon är så känd behöver väl knappast ha legg överhuvudtaget, ioförsig allt är ju enligt henne själv. Ja vad har vi mer, hon kan inte förstå folk som köper kådisar, toapapper  och visar det öppet, ja men herregud alla skiter väl och gökar. Eller kanske det är så att hon har någon anställd som torkar henne i röven och är hennes stuntmuff när hon vill göka, ja fan vet. Sen undrar hon vilka det är som går på offentliga toaletter ! ja förmodligen är det dom som är nödiga, vilket nu inte coccobella verkar att bli. Jag tycker det är rätt tragiskt att småtjejer har en sådan dålig förebild som coccobella är, när det finns så många bättre damer  som har sundare åsikter. Det enda som betyder något i hennes värd är rikdom,framgång och pengar allt annat är ovesentligt. Att i te,x Afrika finns det människor som inte ens har vanligt vatten,att det är förtryck i Kina, att barn i Etiopien sväter till döds, att rädda barnen och röda korset behöver ha en mer pengar för att kunna hjälpa andra människor,nej sådana viktiga saker skiter hon i! då sitter hon på sin jävla blogg och räknar upp vilken jävla frukost hon äter, vilket som var hennes senaste inköpta klädesplagg. Det handlar hela tiden bara om jag , jag jag,fan jag är så jävla trött på coccobella så att jag spyr snart. Men jag hoppas att hon växer upp någon gång vilket verkar vara föga otroligt med den synen hon har redan nu i så unga år, men hoppas kan man ju alltid göra. Men det finns risk för att hennes synssätt på dom svaga i samhället blir en mer tydligare när hon blir äldre ! så snart kan man väl kalla henne Fyrerbella., eller Göbbelsbella ,skämt och sido men ni hajar säkert vad jag menar. Jag skickade ett ganska långt och omfattande mail till henne för att få svar på mina frågor varför hon är som hon är. Men tror ni att jag fick något svar*s* Nej knappast hon vill väll inte befatta sig med arbetarklassen, då kanske hon får utslag eller drabbas av någon förbannelse. Nu hoppas jag att de blir debatt igen på bloggen , det brukar det bli när jag skriver om coccobella. Ha det gött där ute och glöm inte att hjälpa dom som behöver !

Mvh Blomman 

Sommar och sol och koskit i hagen !

Ja då har den äntligen kommit på allvar , vadå ? jo sommaren. Men tror ni att man är nöjd en då? Nej nu gnäller man på att det är för jävla varmt i stället. Fast jag är ju av naturen en sommarmänniska jag gillar värmen det är bra för mina leder så jag lider i det tysta även att det är varmt. Men hellre varmt en den där jävla vintern. Sen är det ju det här med grillningen, när helgen kommer så kan man ge sig fan på att 100 grannar runt omkring plockar fram grillarna till alla veganers förtret. Men kött är gott och jag gillar kött. Och jag tycker inte att man skall äta upp djurens mat. Fast det här med grillning blir gärna lite patetiskt då man ser att mannen i huset grillar som den värsta Melker kocken och ser jävligt viktig ut ha ha. Men en då en rätt rolig företelse. Sen har vi det här med kärleken, på sommaren blir alla så äckligt kära i varandra, åå jag har aldrig varit lyckligare kan man höra. Men min fråga är blir man aldrig kär på vintern? ja fan vet. Sen på sommaren skall man hinna med så jävla mycket, man skall på semester, man skall träffa sin släkt som man aldrig träffar annars under året, umgås med vänner , göra ordning i sin trädgård , olja trägårdsmöbler osv, fan på sommaren skall man ta det lugnt och inte stressa. Se på mig jag är en livsnjutare, jag jobbar men sen därefter tar jag det lugnt, gott att bara sitta i solen med en kall pilsner och bara vara glad.Sommaren är också hustrumisshandlarnas tid, i   undersökningar så har det visat att det är just den tiden på året så ökar kvinnomisshandeln, jag vet inte om det är just för att det blir mer sprit i bilden, eller vad det beror på, men så är det i alla fall. Sen har vi ju dom där förbannade myggen och, blinningar och knotten också, det är satans verktyg på jorden, jag verkligen hatar dom.Jag får så stora bett så det ser ut som jag har fått spetälska. Jag fattar inte att dom måste finnas! utrota fanskapen. Tex är man hos några vänner har tagit sig ett par stänkare och sitter på en altan, vem tror ni får gå in först ? jo jag  för att  inte klarar av att sitta ute bland myggen. Så jäkla tråkigt. Men jag gillar sommaren en då man får bryta ihop och gå vidare helt enkelt. Snart så är det vinter så man får passa på att njuta nu, ha det gott alla sommarälskare! och  simma lugnt !

Mvh Blomman

Sämst när det gäller som vanligt !

Nu har det hänt igen ! Sverige mäktade inte med ta sig till OS i handboll. Förlust mot Island somhar knappt 300 tusen människor. Ändå så klarar Sverige inte att vara bäst när det gäller. Och det är inte första gången och det lär inte vara sista heller att ett Svenskt landslag viker ner sig. Jag tycker att det är ett stort fett fiasko att inte vinna mot Island. Man har en 39 årig målvakt en 40 åring målvakt som har gjort sitt för fem år sen och då får folk tycka vad dom vill om detta det är ju min åsikt bara !, kris skulle jag villja säga. Anfallspelet och våra så kallade stjärnor var så usla så att man blev en aning mörkrädd. Jag hoppas att det händer något radikalt snart. Men nu skall jag berömma Island också man hade en målvakt som var ett par klasser bättre en dom svenska,sen hade man ett jävlaranamma! det lyste krig i ögonen på spelarna , Sverige ja det var som pingis lika tråkigt . Vi har snart en EM i fotboll tveksammt om Sverige ens tar sig förbi gruppspelet,men vi får se, skulle vi mot all förmodan gå vidare ,så viker vi garanterat ner oss i en kvartsfinal alla Senegal, straffmissarna mot Holland. Vi får se om innebandylandslaget kan mäkta med att vinna igen! man har radat upp VM titlar,men Finland kommer allt närmare och snart så kommer dom att vinna VM. Jag hoppa nu att handbollsförbundet sätter sig ner och analyserar vad fan som är fel inom Svensk handboll för något är det. Det går inte att skylla längre på att vi har ett ungt och orutinerat landslag , det är kampvilja som avgör dom stora matcherna. Sverige uppträdde som ett korplag idagens match. Pinsammt var ordet och jag skäms att vara Svensk idag.

Mvh Blomman