Världens bästa morfar !

Vi har fått reda på att vi skall bli mormor och morfar, underbart säger jag.
Jag är så himla stolt över det, och väldigt glad för min dotter och hennes sambos skull.
Nu får man bara gå i väntans tider tills det är dags, man hoppas att allt skall gå bra och jag kommer att var minst lika nervös som dom kommer att vara.
Jag har ju varit med vid tre tillfällen och ingen är den andra lik.
Jag blev ju pappa rätt så tidigt 21 år och min dåvarande var 18, så vi var väldigt unga.
Men det har gått bra ändå, och jag har fin kontakt med min dotter.
Det är lika bra att jag säger som det är, jag kommer att bli VÄRLDENS BÄSTA MORFAR !.
Sen kommer jag bli helt odräglig ha ha, hos oss skall han /eller hon få göra som den vill, och när dom kommer hem skall dom kunna säga , att morfar sa det ha ha.
Sen har man ju den fördelen som mormor och morfar att man kan lämna tillbaka dom till föräldrarna när man har haft dom, och det är ju också kul.
Tänk vad jobbigt dom får när han / eller hon kommer tillbaka ha ha.
Nu får vi se vad det blir det skall bli så spännande.
Det kanske blir en ny innebandyspelare, jag får väl ge den en innebandyklubba och medlemskap i GAIS, HV 71, Bollnäs GIF, Chelsea , så är allt klart sen.
Man vill ju inte att hon / eller han skall hålla på andra lag.
Så nu hoppas vi att alla föberedelser går som det skall och när barnet är fött skall jag fira med en iskall cola och en fet cigarr.

Slutspelsskägg!


Först och främst måste jag grattulera GAIS Bandy som gick upp i Elitserien i bandy! Och det är första gången i historien som Göteborg har ett lag i högsta serien i bandy bra jobbat grabbar.

Nu till ämnet slutspel, det börjar att dra ihop sig till slutspel i alla möjliga sporter, det jag följer slaviskt är ju hockeyn och HV 71 samt Bollnäs GIF i bandy.
Först ut är ju Bollnäs som skall ta sig ann Sirius, jag tror att det blir en tuff uppgift för Giffarna förlust senast mot Sirius borta. Men Bollnäs har visat fin form så jag tror att dom grejar det.
Bollnäs känns lika starka som förra året då man gick till final och det visade man genom att komma 2a i serien.
Bollnäs har varit lite som GAIS dålig ekonomi och trogna fans som alltid stöttar i både med och motgång.
Att dom gick till final förra året visar att man har jobbat långsiktigt och på rätt sätt.
Men om det räcker till final det återstår att se.
HV 71 som leder Elitserien har lite sämre lag i år tycker jag och Johan Davidsson kommer med all säkerhet att betyda en hel del, frågan är bara om han hinner komma iform efter operationen.
Dessutom tycker jag att målvakterna inte håller samma klass som Stefan Liv gjorde , han är magisk när det gäller slutspel, det blir lite upp till bevis ni för HVs målvakter.
Men man kommer att sitta där hos svärmor och svärfar med HV tröjan på och svettas mellan hopp och förtvivlan precis som vanligt, skälla på domare och hata motståndarna ha ha.
Jag tror inte att HV går hela vägen i år men hoppas ju givetvis.
Men när hockeyn sätter igång låter vi skägget växa.
HÅVE BLÅ ÄR DOM BÄSTA HEJA HEJA HEJA HÅVE !

To bee a hamster or not to bee a hamster ? Det är frågan !

I fler dagar har jag städat bort saker tex på Agnes vind där var det ett antal saker som åkte i sopsäckar för att snacka rätt antal 16 stycken som hon har sparat på i ett antal år.
Jag förstår inte denna spar mani och snacket "Det kan va bra att ha" när då undrar jag?
För har man slängt in det på vinden så är det ju för att man "INTE " vill ha det eller hur?
Men nu är det gort i alla fall och Agnes blev mycket glad för ni kan man få plats med det som verkligen skall vara där , typ julsaker , våra fiskegrejer, golfklubbor, julgranen , luftgevär med mera, det är riktiga saker.
Men en massa bröte som ingen använder typ barnens gamla skolböcker från lågstaditet gamalt lego , leksaker som var trasiga, varför sammlar man på sånt ?
Jag tror att det är kvinnligt att sammla på sig vi män vill rensa upp skiten men kvinnorna har säkert en annan åsikt ha ha.
Sen var det dags för nästa projekt, badrumskåpet, där verkade också som det har varit någon form av förvaringsutrymme.
Varför inte slänga slänga tomma tuber, eller gamla tvålar som har hamnat längst in? Ja fan vet ! men jag rensade upp där med och gjorde mig av med allt som inte hade något värde eller betydelse.
Nästa projektet var under diskbänken som också är ett förvaringsutrymme, där hamnar ju mänger påsar samt rengöringsmedel, men dom var ju "TOMMA" man blir ju så trött , men nu är det också renstädat och luktar gott.
Även tvättstugan fick sig en omgång och där slängde jag också massa skit som har blivit instoppat.
Men nu är det gjort i alla fall och jag har haft jävligt roligt ha ha.
Det har varit riktigt skoj och man känner sig jävligt nöjd när man är klar.
Dessutom så får man en tjej som blir på gott humör ha ha.
Jag tror att Agnes kommer att märka vad lättstädat det är nu när det inte ligger massa bröte över allt för nu får hon ju plats med riktiga saker.
Nästa grej jag skall göra är garaget, det är en hemsk plats ! där lägger man prylar som man inte vill ha inne i huset. Garage skall vara till bilar och trädgårdsaker , samt någon motorcyckel eller moped, inte till sopsäckar det är min bestämmda åsikt.
Nu blir det kaffe sen till tippen.
Hej och hå jobba på !

Peter den store !

Peter Forsberg den store har bestämmt sig för att lägga klubban på hyllan, han gjorde ett sista försök att komma tillbaka men foten höll inte.
Jag måste beundra Foppa att han ens försökte, för hur mycket skall en kropp kunna tåla det frågar jag mig.
Det handlar ju inte om pengar i hans fall utan kärleken till hockeyn och jag har full av beundran.
Han har vunnit allt utom ett SM Guld och det tror jag han grämmer sig över faktiskt trotts alla titlar han har. Man kan tycka att ett SM Guld är en piss i nilen när man har vunnit OS, VM och Stanly Cup , men så är det inte för Foppa.
Peter Forsberg är en av dom största lirarna vi har haft i Sverige , minst lika stor som Börje Salming, dessutom har han varit i väldigt får skandaler jag kan inte komma på en enda.
En jordnära kille som pratade Ångermalänska trots alla år over there , ingen diva utan hur go som helst.
Jag älskade verkligen att se Foppa när han  var som bäst, en vinnar skall utan dess like.
Jag minns när jag såg honom den allra första gången det var i TV Pucken när Ångermaland spelade final, sicket lag dom hade det var grymt Marcus Näslund och Foppa killar som gick hela vägen.
SÅ TACK FÖR ALLT PETER " FOPPA" FORSBERG !


Nära allvsvenskan nu !GAIS startade upp bandy för några år sen och nu är man mycket nära allsvenskan, seger i nästa match mot Ale Surte borta och saken är klar.
GAIS är ju mest känt för sin fotboll och dess supportrar men nu har det även blivit ett intresse för bandyn också.
För visst behövs det Bandy  i Göteborg med tanke på att många lag är uppåt landet.
Jag vill inte se ett nytt Katrineholm eller Boltic , utan att GAIS verkligen statsar ordenligt.
Jag tror att Göteborgarna kommer att stötta laget oavsätt vilket lag man håller på i fotboll.
Jag är ju GAISare sen barnsben men får ett dilemma nu om GAIS går upp. Jag håller ju på Bollnäs GIF också och dom började jag ju hålla på när jag bodde i Bollnäs men jag ser inget problem med att hålla på båda lagen ha ha.
Så nu håller jag alla tummarna att det går vägen för GAIS Bandy.

GGG AAA III SSS ! GAIS GAIS GAIS

Ett jävla gnällande !

Svenskarna är fan imig aldrig nöjda! Jag tycker att dom här två deltävlingarna har varit dom bästa sen Hedenhös.
Men smaken är ju som röven klöven som dom säger i Göteborg.
Programledarna är suveräna , både roliga och bra.
Även Agenterna är helsköna och sarkastiska samt mycket roliga.
Peter Stormares karaktär en sköngrej och med glimten i ögat.
Så vad fan gnäller ni över ?
Pengarna tillbaka, sämsta på länge jag vet inte i vilken värld ni lever i .
Jag brukar vara oerhört kritisk mot denna tävling och sågar hej villt men när till och med jag tycker det 'r bra då är det bra.
Förra året var fruktasvärt pinsammt, Petra Mede , jag säger bara suck , det ända hon kan dra skämt om är kuk  och fitta och det har man ju tröttnat på för länge sen.
Dom fyra låtarna som har gått till Globen har varit hög klass på även att jag inte gillar Danny. Jag håller på min favorit som är Swingfly låten är helskön och svänger duktigt.
Skit som Babbsan och andra b kändisar får ju tydligen inget förtroende vilket är bra, där har svenskarna fattat grejen åtminstånde.
Jag tror att finalen i Globen kommer att bli en höjdare kanske den bästa finalen någonsin vi får se hur dom andra bidragen är men håller dom lika hög klass som det har gjort hitils så blir det magiskt.
Rickard Olsson och Marie Serneholt fortsätt som ni har gjort ni är dom bästa programledarna på mången dag.

Ha en bra vecka i morgon bloggar jag om GAIS Bandylag.


Blomman biktar sig !

Ja då var det dags att bikta sig!

Jag följer melodifastivalen slaviskt och det beror på att jag igentligen hatar skiten, men man kan inte låta bli att titta på det eftersom det är en trevlig lördagsunderhållning och det är ett hett samtalsämne och då gäller det att kunna hänga med vad folk snackar om.
Jag och Agnes bruka ha hårda diskussioner om låtarna vilka som suger och vilka som är bra men oftast är vi överens.
Den värsta diskussonen hade vi när Tommy Körberg vann med Stad i Ljus då blev till och med osams ha ha. Men det gick ju över sen så det var inga större kravaller ha ha.
Sverige har ju gjort fiasko i dom fyra fem sista festivaler så vi hoppas att årets festival får fram en höjdare när det är dags för den stora festivalen i Duseldorf , men först måste vi ta oss dit via kval och vi minns ju förra året då totalkvadde Anna Bergendahl som inte ens tog sig till finalen.
Efter ha sätt första deltävlingen blev jag lite förvånad, det var ovanligt hög klass på årets låtar.
Danny gick vidare vilket suger gillar var sig låten eller han, men många småtjejer ute i landet tycker ju att han är snygg så han har många fans vilket hjälper honom.
Min favorit var Swingfly och låten Me and my drum det var en höjdare enligt mig, och den kan mycket väl vinna hela skiten.
Nu skall man ju inte gå händelserna i förväg det här var bara en av många deltävlingar  och nästa lördag sitter man där igen och antingen är man förbannad eller så hyllar man precis som det skall vara.
Själva programmet var bra och bra programledare,och  det var bra tempo och en hel del roliga inslag så det får fyra plus. Men sak var riktig kalkon och det var när det blev fel artist som skulle få lämna festivalen men som det heter shit happens.
Ha en bra vecka och var rädda om varandra.

Mer hår än hjärna !

För ett tag sen så kom det in ett gäng nazzar på en buss i Husqvarna och trackaserade chauffören som hade utlänskt påbrå dom sjöng rassistiska sånger bland annat.
En 16 åring tjej visade en jävla moral genom att be dom sluta och som tack för det så blev hon misshandlad.
Vad är det här för kräk igentligen ? Jag menar att ge sig på en 16 årig tjej! det visar väl  vilken iq man har.
Det enda hon hade gjort va att be dom sluta inget mer.
Jag trodde att den här arten så kallade nynazister var utrotade men tydligen finns det fortfarande varmpannor som tror på den idiologin.
Nu kommer det att bli rättgång och risken att få tuffa straff är minimal men bra i alla fall att dom kommer bli dömda.
Det finns även här hemma pajasar som leker rassister och tror att dom är coola killar från dom firnare familjerna, man kan fråga sig om det är slump att dom har den synen på människor eller om dom har uppfostrats så av sina föräldrar ,ja fan vet.
Jag tycker det är förbannat bra att chaufförerna har startat en insamling och skulle gärna själv skänka en slant för det går till en bra sak.
Jag hoppas att tjejens historia kan hjälpa andra att visa civilkurage när det väl gäller, fast det är inte lätt det vet jag och man kan själv råka illa ut. Men man ska  i alla fall våga vittna om man råkar illa ut , våga stå upp mot hatet och trycka ner farsismen i skoskaften, är det några som inte har här att göra så är det nassesvinen. Min åsikt är att BEVARA SVERIGE BLANDAT, så får vi lära oss mer om andra kulturer.
Ha en bra helg så hörs vi snart igen.

Äntligen får jag komma hem !

Efter nästan tre veckor på sjukhus så får jag äntligen komma hem.
Visserligen sjukskriven och få leva med medecin resten av livet men ändå, det skall bli underbart.
Men jag har haft fantastiska läkare och fantastisk personal runt mig samt trevliga nya kompisar som rumskamrater, personer som jag tänker hålla kontakten med i fortsättningen också.
När man ligger så här så öppnas en helt ny värld, men ser saker på ett annat sätt en tidigare och det känns märkligt. Jag var rätt så fyrkantig innan och väldigt enkelriktad, men när man träffar människor med olika sjukdomar så ser man att det finns dom som har det värre än jag och ändå är glada och lyckliga trots allt elände.
Men nu längtar jag hem det har varit en tuff tid för både mig och mina anhöriga men jag har haft ett fantastiskt stöd av alla både av familj och vänner, och inget ont som inte har något gott med sig , jag har lärt mig en massa under sjukhustiden som jag kan ha med mig på hemmaplan.
Nu hoppas jag bara att jag kan få ett jobb när jag mår bättre det skulle betyda oerhört mycket, man mår bra av att jobba, och jag är inte främmande för att prova nya saker så det kommer att ordna sig, jag känner att jag har flytet nu annars hade jag inte rätt ut detta jobbiga.
Ha en bra vecka och krama varandra ofta.

Det vackraste som finns !

Jag har nog värdens bästa tjej, hon står vid min sida oavsätt vad som händer eller har hänt. Jag har ett band till henne som aldrig kommer att klippas av efter detta . Hon är både vän hustru och partner, henne kan jag prata med om allt mellan himmel och jord. Hon är vacker , söt och sexig och förstående. Hon är klok som en uggla vis som en örn. Och denna underbara människa valde mig. Jag kan skatta mig lycklig vi träffades fär 24 år sen och det är hon och jag så är det bara inget mer strulande från min sida, jag tror att vi kommer att sitta på hemmet och var goa mot varandra och hångla oavbrytet så att personalen tappar hakan ha ha. För när man har hittat sin tvillingsjäl så känns det i hela kroppen, jag blir knäsvag när jag ser henne och vill bara flyga fram och hålla om henne. Det är verkligen kärlek på riktigt jag har bara varit kär två gånger dels i Agnes och dels i min dotters mamma. När man var ung så handlade det inte så mycket om äkta kärlek, man skulle bara ha någon och man bytte ofta så var det på den tiden. Men frågan är om jag har älskat någon så mycket som jag gör med Agnes , jag har svårt att tro det. Hon betyder allt för mig och jag skulle kunna såga av min höger arm för henne om jag var tvungen. Agnes du finns för evigt i mitt hjärta och är det vackraste som finns . Kram jag älskar dig.