Hur jävliga kan folk bli ?

Min gammla mamma på 76 år belv utsatt av en falsk hemtjänst. En ung kille i 20 års åldern har två kvällar på raken knackat på och sagt att han är från hemtjänsten. Min mamma slog igen dörren framför näsan på honom. För det är ju så att mor har ingen hemstjänst trots att hon är gammal, ser dåligt, går dåligt och har parkinsson. Hur i helvete kan man ge sig på dom gammla ? Jag blir så jävla arg. Men jag har pratat med mamma och sagt att nästa gång så skall hon ringa snuten direkt utan tvekan.Men min mor är inte dum i huvudet hon ringde hemtjänsten och sa som det va, då sa dom att det är tydligen en liga som opererar där hon bor och försöker råna gammlingar. Att ge sig på barn , kvinnor och gammla är det lägsta av lägsta brott. Jag hoppas att dom där jävla idioterna åker fast så att dom gammla kan känna sig trygga. Som tur är bor min lillasyrra på orten så mamma kan ringa om det händer något. Du skall inte vara rädd mamma det är bara att ringa grannar eller syrrran eller polisen så löser det sig. Var rädd om dig ! Kram.

Sexhandeln på nätet !

Oftare och oftare  läser man att unga tjejer säljer sex på nätet. Det är tjejer som vill dryga ut studielånet eller som är desperat behov av pengar. Man kan ju inte annat en att tycka att det är för jävligt att arbetslösheten och trisstessen i livet gör att man måste sälja sex. En del av dom gör så kallade webcamsex vilket kanske inte drababr dom fysiskt och en del går hela vägen ut med fysisk kontakt. Detta blir som sagt vanligare och vanligare. Men vad beror det på ? jag vet inte jag har inget glasklart svar på det. En värre är att rika äckelgubbar som utnyttjar tjejerna dom sitter med makten och pengarna. Jag antar att dom har så jävla tråkigt sexliv med käringen där hemma så att man måste leta unga brudar på kötthandeln i stället. Sånt där får mig att må jävligt illa, sen undrar jag hur småtjejerna mår igentligen, dom kan ju få men för livet när dom förhoppningsvis en gång lägger av med skiten. Sen undrar jag om inte föräldrarna eller kompisar märker av sånt här och slår larm. Jag vet att det är svårt att få bukt med problemet, det man kan göra är att man pratar mer om det i skolarna eller bjuder in sådana som har varit med och slutat. Det finns säkert dom som vill hjälpa till och berätta om konsekvenserna av att sälja sex. Jag hoppas att myndigheterna reagerar snart och att det förbjuds just för att skydda dom unga. Eller vad tycker ni om detta ämne? Ha det bra där ute och krama varandra det underlättar tillvaron.

Vad blir det för mat ?

Jag gillar att laga mat och är faktiskt ganska duktig på det, Jag sköter markservisen här hemma just nu och det är skitskoj. Jag har ju inte allt i huvudet men jag är läskunning så jag läser recept om det behövs. Jag kan nog laga det mesta utan att skryta. Det som är kul med att laga mat är att andra uppskattar det man gör vilket känns väldigt bra. Idag måndag blir det ungstekt falukorv med potatismos det är en klassiker och är lätt att göra. För dom som inte är så bra på att fixa käk så kommer här en enkel beskrivning. Jag skippar bostongurkan men det är smaken som avgör om man vill ha det eller inte. Lycka till !

Ingredienser till Ugnstekt falukorv:

4 port ugnstekt falukorv
 • En böj falukorv ca 600 g
 • 1/2 gul lök
 • 2 tomater
 • 8 skivor ost eller 1 dl riven ost
 • 6 msk senap
 • 6 msk ketchup
 • 6 msk bostongurka

Så här lagar du Ugnstekt falukorv:

 1. Sätt ugnen på 175 grader. Förbered potatismos.
 2. Ta av skinnet på falukorven, skär snitt nästan igenom över hela falukorven. Lägg falukorven i en ugnsform med lite olvivolja eller smör i botten.
 3. Fyll snitten i falukorven med skivad lök och tomatskivor.
 4. Fördela senap, ketchup och toppa med några matskedar bostongurka på falukorven.
 5. Sist fördelar du bitar av skivad ost eller riven ost över falukorven.
 6. Stek falukorven i ugnen i 30 minuter eller tills den ser god ut.
 7. Servera ugnstekt falukorv med potatismos samt extra senap, ketchup och bostongurka. En tomatsallad, kokt broccoli samt finriven morot är gott till.Jag hatar söndagar !

Söndagar är för jävla tråkiga, man vet att helgen är slut och man är bara seg. Även om man inte har partat så är det en tråkig dag. Jobbet väntar och man ser bara fram emot att få gå och lägga sig igen. Varför är söndagar så tråkiga? Jag har inget vettigt svar på det men jag hoppas att någon annan har det. Fast nu skall man ju inte gnälla vi har haft en bra och skön helg trots allt. Hade inte vädret varit så pissigt så hade man kunnat åka ut till byn men det regnar ju och jag har ingen lust att bli blöt ha ha. Vad händer i veckan då ! Nja inte så mycket funderar på att komma iväg och fiska det börjar att dra ihop sig mot slutet av säsongen sen börjar ju vinterfisket när isen är tillräckligt tjock. Sen har jag börjat med en annan grej också men vad det är avslöjar jag inte här ha ha. Det får ni fundera ut själva något skall ni väl göra med ha ha ha. Ha det gott mina vänner.

Nostalgi med Noice !

Ikväll kommer det ett program på tv 8 som handlar om bandet Noice. På senare tid har jag haft kontakt och blivit god vän med basisten Peo Thyren'. Bandet Noice startade runt 1978 och 1979 vann dom en rockabandstävling. Och alla som var med på den här tiden vet hur hysteriskt det var, tjejerna var helt galna. Jag minns syrran hon tapeserade rummet med Noiceafischer och jag bara hatade dom, för det skulle ju liksom vara så, man fick inte gilla Noice om man var punkare. Men jag erkänner nu i efterhand att jag gillade dom väldigt mycket. Jag tycker att det är jäkligt kul att Noice spelar fortfarande med alla tragiska händelser som har hänt bandet. Först dog Freddie Hansson klaviatur 2001 sen dog Hasse Carlsson gitarr och sång 2002 Freddie var lika gammal som jag och Hasse tre år yngre när dom gick bort. Att så unga människor dör är tragiskt. Det är därför jag tycker att det är så strongt av Peo och Klasse' att dom fortsätter med bandet och tar det idag för vad det är just att spela rock,n roll för att dom tycker det är så jäkla kul. Jag hoppas att jag får tillfälle att se dom igen , det är bra drag kan jag säga. Texterna sitter som en smäck en idag när man lyssnar på dom och det är bara kvalitetslåtar som kan hålla så länge. Nu idagarna har det varit lite turbulens kring bandet. Eroticmässan har felaktigt påpekat att Noice skulle spela på den tillställningen men det är coverbandet Noice forever som spelade med fd trummisen Fredrik von Greber och fd sångaren Marcus Örhn. Det är både skitaktigt och jävligt dålig stil av dom medelemmarna att marknasföra sig som Noice. Speciellt när man en gång i tiden har spelat med bandet. Men bra av Peo att reagera starkt på det som har hänt hatten av för det. För vem vill ställa upp på en sådan grej ? Så dröm er tillbaka till 80 talet lyssna på låtarna på  yuo tube ta en kall öl och njut av ett stycke klassisk svensk rock historia .

Fakta om Noice

Orginalmedlemmar. Peo Thyren' Bas, Hasse Carlsson Sång och Gitarr, Robert Klassen' Trummor, Fredde Hansson Klaviatur.

Senare medlemmar, Fredrik von Greber Trummor, Marcus Örhn Sång, Nicklas Östergren Sång

Nuvarande medlemmar. Peo Bas, Klasse trummor, Andy Ravel Gitarr, Funky Dan Larsson Sång.


Att tänka innan man talar , är som att torka sig röven innan man skiter !

Dags för lite innebandy då. Malmö FC i div 2 södra götaland har stora ambitioner man sa i en intervju att man hade bra koll på Bajen om man får möta dom i ett ev kval. Då hade det gått 4 matcher. Vad vinner man på att ha en sådan kaxig attityd ? inte vet jag men jag har lite svårt för just den sortens utalande. Hade man nu vunnit serien ja då hade jag förstått att dom hade bra koll på Bajen och att man hade scoutat dom. Men efter fyra matcher! Nu har dom tappat serieledningen och deras formkurva har pekat neråt, det är ju inte så att jag inte unnar MFC någon framgång men lite mer ödmjukhet skulle inte skada. Men det verkar som det har blivit ett mode inom innebandyn att vara just kaxiga, det är ofta man hör vi skall krossa dom, vi skall pissa på dom osv. Fjantigt enligt mig. Jag anser att det är bättre att ha en ett klart mål inom gruppen men utåt sätt vara väldigt , väldigt ödmjuk. Men det finns flera lag som hellre snackar en att leverera så Malmö är inte unika på något sätt, och jag tror tyvär  att vi kommer  få se mer av den varan. Innebandyn har kommit ganska långt men har fortfarande mycket att lära.  Jag hoppas att en vettig disskusion här på bloggen kan uppstå med sunda åsikter om ämnet, så hur gick det då för Malmö vid dagens match , jo torsk hemma mot Södra Dal med 4-5 segermålet inprickat 19.57.

Godkänt för Hamren'

Ja då har han gjort sitt första match Erik Hamren',jag tycker han får godkänt,första halvlek var underhållande,andra ryktes sönder av många byten men det är så det blir i träningskamperna alla skall få chansen att visa upp sig.Jag tror att vi  kommer att få se en heldel nytänkande i alla fall hoppas jag det. Men jag tror helt klart att det är rätt man för jobbet. Det jag hoppas på är att han inte kryper och krälar för Zlatan, visst han är bra men är han inte motiverad är det bättre att satsa på dom som vill och har hjärta. Jag ser redan fram emot nästa kamp. Ha det gott mina vänner.

Ibland har jag så svårt att sova !

Klockan är nu 03.00 dom flesta människor sover nu men inte jag. Sen min pappa dog så började jag få sömnproblem och den sista tidens personliga händelser har inte gjort saken bättre. Sen är jag en funderare med, jag grunnar på mycket saker, helt i onödan kan man tycka, saker som jag endå inte kan förändra men endå så skulle jag vilja göra det.Som tur är har jag många vänner som stöttar mig i ur och skur, samt en underbar tjej som alltid finns till hans. Bästa tiden för mig är på nätterna trots allt, jag får mycket ideer´ till musiktexter tex, sen skriver jag en del annat också. Men kroppen tar mycket stryk att vara vaken så mycket som jag är, ibland sover jag högst tre timmar och det håller ju inte i längden. Ändå har jag mycket energi, jag sysslar med många saker och försöker att trötta ut mig själv. Jag fiskar , är ute och går osv. Jag fick en sådant roligt medelande av min kompis Peo Thyren´ ibandet Noice  han skrev Du är varmt välkommen att komma upp å gästa på nån låt om vi lirar i närheten. Sådant gör att man tycker livet är kul, tänk mig på scen med Noice, det hade väl varit en syn för gudarna. Fast det hade varit jävligt fräckt också. Så jag hoppas dom spelar i närheten någon gång. Nu skall jag lägga mig i soffan och se om det är någon film som går ha det gott mina vänner och var rädda om varandra.

Har hon inte sonat färdigt snart !

Idag kom domen för Annika Östeberg hon får sitta till 2011. Jag anser att hon har sonat för sitt brott efter närmare 30 år i fängelse. Jag menar här går Rödebymördaren fri, en flicka i Kalmar utsattes för gruppvåldtäkt killarna frias, Lindomemördarna frias osv osv.Men  Annika Östberg skall sitta. Vad vet hon om världen utanför fängelset idag. Hon har ju suttit 28 år i Amrikanskt fängelse. Hur skall hon kunna återanpassas till samhället ? Hon har ingenting förutom sin mamma. Det är inte så att jag tycker synd om henne på det sättet och hon har gjort ett brott. Men jag anser att hon har suttit av det nu med råge. Trippelmördaren i Åmsele är nu fri. Varför skall man plåga henne mer ? hon är ju redan ett vrak. Nej låt henne få komma ut nu.

Det nalkas mot jul !

Jag är barnsligt förtjust i julen. Snart är det dags att pynta med ljus och tomtar ljustakar och lyssna på julmusik. Planera julklapapr osv, visst är det patetiskt men endå. En traditon som har blivit dom sista 10 åren  det är att åka till Ullared och köpa en ny julskiva, ja ni hörde rätt man är fan imig inte klok. Det är ju sällan folk där helller vid den tiden på året. På julbordet skall det vara traditonellt  inga konstigheter där inte.  Nej julen är verkligen en högtidsstund för mig hur löjligt det en kan låta men , jag tycker det blir så fint med alla ljus osv. Jag gillar ju mycket saker som blinkar så det finns en del här, små hus en hel by osv. I år blir det att fira hos svärmor med släkten, och det är skönt det med för då slipper man en massa arbete hemma haha. När festandet är slut så åker man bara hem och kan lämna allt ja dom har diskmaskin så det är inte synd om dom på det sättet. Nej låt dom den här månaden gå fort så blir det glögg, peppakakor och rock `n roll.

Ta tillbaka punken nu !

För ett par veckor sen kom första chocken, Caroline of Ugglas med kör sjöng 800 grader i körslaget. Ugglas är väl lite punk men endå. Sen kommer den absolut störsa chocken  Torgny Melins sjöng 800 grader med Ebba Grön i dansbandskampen, jag trodde jag skulle spy. Måttet får vara rågat nu, vi måste ta tillbaka punken till dom dunkla replokalerna och visa töntarna var skåpet skall stå. För inte i helvete skall dansband få sjunga sådana goa alster som 800 grader, vi som gillar den musiken får ju ångest och självmordtankar när vi hör sånt. Vi som var med när punken kom har ju ett stort ansvar att bevara kulturarvet, därför måste jag slakta någon Torgny Melins låt och en Carolin of Ugglas låt som hämd. Hur detta skall gå till får jag återkomma till, men igentligen är det inte hämnd det är personligt.

Jesse James ! bandit eller hjälte ?

Jesse James var en fruktad rånare under 1800-talet. Han föddes som Jesse Woodson James 5 september 1847. Han och hans bror Frank James var ledare för ligan. Trots att han var en bandit fick någon form av hjälte gloria likt Robin Hodd, att han delade ut pengar från rånen till dom som behövde dom. Men det finns inga bevis för att han gjorde det. Efter hans död 1882 så lade man liket på is och visade upp honom mot betalning, lite makabert kan man tycka. Men som sagt för många var han ju en hjälte. Alla dom här kända westernprofilerna fick ju många myter runt sig, och fick på så sätt ett rykte. Och det ena var värre en det andra som skrevs om dom i tidningarna. Men det är rätt så kul att forska om dom är gökarna och jag har ju läst det mesta om dom, sätt dom flesta filmer genom att jag älskar den här tiden och har det som ett stort intresse. Men för mig var nog Jesse James en bandit, kunde vara fruktansvärt brutal och hade många liv på sitt samvete. Så han var igetligen ingen hjälte utan snarare tvärtom. Men som den vise sa, efter sin död blir man legendförklarad. Jesse James sköts ihjäl 1882 av ynkryggen Robert Ford i sitt egna hem, Jesse James , Robert Ford, och Charley Ford planerade ett rån. Men Jesse James kände att något var fel så han plockade av sig sitt revolverbälte något som han aldrig brukade göra, och gick fram till en tavla för att damma av , då sköt Robert Ford honom i bakhuvudet. Robert Ford blev en allmänt hatat person för att han hade varit så feg. Robert Ford belv sjäv mördad och ingen brydde sig , hans bilder såldes aldrig, hans lik visades inte upp hans hem blev aldrig besökt. Han går under namnet ynkryggen och kommer enbart att bli ihågkommen för att han sköt legendaren Jesse James.Ge fan i våra vatten !

Det finns ett miljöprojekt som heter "Ge fan i våra vatten" det är musiker ,fiskare och vanliga döingar som stödjer detta. Jag tycker det är vär att gå in på deras sida och ge ett bidrag eller köpa en skiva eller något annat kul! Varje bidrag kan göra att vi kan förbättra våra sjöar och vår natur. På skivan finns det många goa artiser så som Hellecopters, Millencollin, Backyard Babies mfl. Ta ditt ansvar du med rädda naturen nu innan det är försent

http://www.sportfiskarna.se/gefan/index2.htmlDå kör vi igång lite igen. Denna vecka handlar det om att skall Zlatan särbehandlas ?

Nej jag tycker inte det, han skall följa landslagsledningen precis som alla andra. Jag tycker det var bra att Erik Hamren' sa vad han kände att är han inte motiverad skall han heller inte spela. Skall man dra på sig den gul/blåa tröjan skall man ha rätt inställning. Jag tycker att det har fjäskats länge nog nu med Rosengårdssonen. Han må vara en duktig spelare men ingen är så bra att man inte kan klara sig utan honom. Han spelar ju i en stjärnklubb med stjärnspelare då skall man producera en del. Jag håller med den danske förbudskaptenen när han sa, med dom lirarna han har runt sig då hade jag också gjort ett par mål, så sant så sant. Jag tror att Erik Hamren' kommer att bli en härligt fläkt i landslaget och vågar satsa på lite nytt, ingen ont om Lagerbäck han har gjort det bra men han hade väldigt svårt att förändra matchbilderna. Så nu hoppas jag att vi går en bra tid till mötes för vårat kära fotbollslandslag. På återsende.

Bloggandet ligger nere !

På grund av en del personliga saker som har hänt så ligger bloggen nere , vi får se om jag tar upp den igen. Ha det bra mina läsare. Och till dig anonyme skribent som skrev att du tyckte den skulle ligga nere för gott kan jag glädja dig med att jag tar bara en paus ha ha ha. Jag är snart tillbaka värre en någonsin.

Förföljesemani ! eller bara dum i huvudet ?

Nu ett tag har det varit en person som förföljer  mig på bloggen, personen i fråga trakaserar mig med sina inlägg som han vet att jag endå tar bort. Man kan då fråga sig hur det står till i hjärkontoret ? Jag har kollat upp ipnumret och vet var han kommer ifrån och jag vet också vem det är  och tänker snart anmälla honom om han fortsätter, det finns faktiskt it regler att följa . Jag har svarat honom att jag tänker inte svara på frågor som har med CL att göra det är färdig diskuterat där. Men personen i fråga tycks inte fatta det. Vad skall man tro om en sådan människa? är han riktigt frisk som håller på eller vad är det för fel? Jag tycker det känns både jobbigt och tråkigt att behöva ha koll på vad folk skriver på bloggen, visst det är ett åsiktsfritt land men det finns också gränser vad man behöver tåla. Jag har även fått byta mobilnummer och nu har bara mina vänner det. Dessutom skriver han anonymt hela tiden trots att jag vet vem han är och var han bor, då blir det också jävligt fel. Jag tycker att det är kul om man kan diskutera på en vuxen nivå men att bara få skit det suger. Jag hoppas att du läser detta och fattar att jag menar allvar. Jag tar inte mer skit från dig nu.

Åå vilken härlig dag !

Idag är jag riktigt glad. AIK spelade bort IFK Ankeborg från SM Guldet. GAIS vann mot Halmstad Wandersson gick upp lika i skytteligan, synd bara att inte Djurgården inte åkte ur. Men man kan inte få allt här i världen. Det här räcker till nästa års allsvenska. Då hoppas jag att GAIS kan prestera bättre än vad man har gjort i år. GRATTIS AIK och gråvitt har jag ingen empati för.