Idioternas paradis !

Man blir så jävla trött på alla dockusåpor.
Jag själv följer ingen men det är många andra som gör och jag förstår inte varför.
Ta tex Big Brother ,hur får man bra tv ?
Jo skicka in ett gäng efterblivna blonda tjejer lite sprit och lika efterblivna killar så får du Big Brother.
Visst dom är korkade men varför blir det så populärt ?
Har inget bra svar på det men folk törstar väl efter mental dumhet.
Jag minns ju Linda Rosing som blev känd enbart för hon knullade i tv, för någon vidare intligens fanns ju inte vare sig före eller efter Big Brother.
Men hon syntes i media  var och  varannan dag , man blir bara så jävla trött.
Man kan ju fråga sig vad föräldrarna till deltagarna tänker när dom ser sina barn i tv.
Visst dom är vuxna och föräldrarna har inget ansvar för deras handlingar men i alla fall.
Hade det varit mina barn som hade varit med hade jag skämt ögonen ur mig efter deras betende.
Men det måste finnas någon form av dragningskraft till dom här såporna efter som dom är så jävla populära jag tycker det är pinsammt att titta på skiten, jo det har hänt att jag har sätt någon snutt av något program men jag skulle aldrig för mitt liv följa en hel serie.
Det värsta är att dom får någon form av kändisskap på cupen , dom blir igenkända på stan och får lite uppmärksamhet i media.
Men om 5 år är dom förhoppningsvis bortglömda och ingen kommer ihåg att dom pissade i blomkrukan inför ett antal hundra tusen tv tittare.
Nu när jag har skrivit om dockusåpor så mår jag så illa att jag går och spyr i grannens brevlåda, hoppas Aftonbladet är där med ett kamera team.


Ska det va så här ?

Rubriken syftar på plus mannen Sverker Olofsson standard kommentar.
Om vi börjar med hockey VM.
Sverige har sitt bästa landslag sen hedenhös tid och åker ut i kvartsfinal, inget Vitryssland men  man mötte  ett smart spelande Tjeckien och så klart så blev det förlust och respass ur turneringen.
Vi hade VM,s sämsta målvakter när det gäller statestiken det var väl bara Frankrike som hade sämre räddningsprocent.
På tal på målvakter så skal Viktor Fasth till Ducks och bli båsöppnare för jag kan inte tänka mig att han kommer att få spela speciellt mycket då får han nog lyfta sig en hel del.

GAIS ligger på kvalplats vilket är en oerhört stor besvikelse med tanke på ur det gick förra året då vi till sist slutade 5a.
Men årets GAIS har inte stått att känna igen det ser ängsligt ut och bollarna ramlar in i parti och minut.
Försvarspelet läcker som ett såll och framåt är Wanderson aldeles för ensam.
Jag tycker att Axen skall avgå nu vid uppehållet så det finns en chans att samla ihop sig och att det kommer in en ny röst.
Sen skall dom göra sig av med Mats Persson större pajas får man leta efter.
Vad är det för värvningar om han har gjort ?
Peter Ijeh och Jacob Olsson det är ju rent ut sagt pinsamt.
Han åkte ju för fan till Argentina för att titta på spelare men kom hem med ingenting, var det bara en nöjesresa för GAIS pengar? ja fan vet.

Innebandy är i fullgång men tyvär är det lite för få på träningarna men jag hoppas éfter måndagens möte att killarna kommer igång, vi har ett intressant lag som har mycket kunskap så nu gäller det bara att få ihop delarna också.
Jag ångrar inte att jag bytte klubb inför säsongen utan ser fram emot den med tillförsikt, fast man längtar ju till inomhussäsongen där man kan laborera med en det ena en det andra.
Till sist så hoppas jag att vi får den bästa sommaren på många år då vintern var för jävla dyster.

I have a dream !

Idag den 7 maj så drar försäsongen igång med mitt nya lag, jag hoppas på en god uppslutningen och att killarna verkligen är beredd på att offra sig.
Jag hade en ganska tung säsong i mitt förra lag med lite folk på träningarna efter jul, vi hade ju inte så mycket att spela för vi säkrade ju våran tredje plats och motivationen tröt väl hos spelarna.
Men nu hoppas jag mycket på mitt nya lag dom verkar ha rätt inställning till det hela så jag ser fram emot denna säsongen med tillförsikt.
Men vi kommer inte att få något gratis vi är nykommlingar och alla vill sätta oss på plats speciellt i derbyt då kommer dom att vilja visa vem som är storebror, det skall bli en härlig utmaning.
Vi har fått några intressanta nyförvärv som kommer att tillföra laget en hel del tror jag, synd att det är fotbollspelare men det får gå det med.
På målvaktsidan ser det mycket bra ut likaså på back besättningen, framåt så fick vi behålla skyttekungen och det var viktigt, så när man sumerar truppen så ser det jävligt bra ut på ren svenska.
Jag kommer ju att sätta min prägel på laget och jag tror att det spelsystemet kommer att passa laget bra, genom att vi kommer träna hårt så kommer det att gynna oss och på det sättet vi skall spela.
Så nu längtar man till inomhus säsongen och komma igång med träningsmatcherna och testa lite nya grejer det är ju det träningsmatcherna är tillför då får man inga poäng utan det är bara hedersamma vinster och förluster.
Jag återkommer med matchrefterat när vi kommit så långt.
Ha det gott mina vänner !