En sån dag !

Jag har börjat på nytt arbete, och det är helt annorlunda mot vad jag har gjort tidigare. Fast det är fortfarande med människor. Nu jobbar jag på ett ställe som har mycket friluvsliv om man säger så. Jag kan tyvär inte pga sekretessen precisera närmare. Men det var så sjukt roligt jag hoppas verkligen att jag får jobba mer där en dom två veckorna som jag har på kontrakt, för tiden bara rann i väg, och brukarna var så härliga sicka pajsare ha ha. Många goa skratt har det blivit idag. Dessutom var det kanongoa arbetskamrater. Det här gillar jag, fast jag är jävligt trött i kroppen. Man är lite nervös och så där för att börja på ett nytt ställe men nu i efterhand så hade jag  absolut inte behövt ha varit nervös. Visst var jag lite tafatt ha ha ,men vem är inte det när man är ny  ?. Jag kommer att lära mig mycket om människor dom här två veckorna man blir ju aldrig fullärd som det heter. Nu ser jag fram emot nästa arbetsdag  jag riktigt sprudlar av energi. Kroppen värker säkert i morgon men vad fan gör det när man har flytet nästan jämt ha ha.

Makabert , jävligt osmakligt och ingen respekt !

Jag pratar om morgonzoo. Komikern Ulf Larsson har hittas död av sin sambo 53 år gammal, och han hinner inte kallna innan töntarna på morgonzoo börjar att häckla. Det som det rörde sig om var Ulfs hundar osv en helt osmaklig låt som säkert skulle vara skämtsam, dessutom sa dom att det var ett sätt att hedra, men det var det fan inte. Det var ren och skär elakhet. Jag tycker det måste finnas gränser mot offentliga personer, jag tycker inte att det är ok att skämta om någon som precis har dött. Det är som jag säger i rubriken, MAKABERT, JÄVLIGT OSMAKLIGT OCH INGEN RESPEKT! Jag kan inte säga att jag är en större älskare av Ulf Larsson men jag har fan i mig respekt för någon som nyss har dött.  Hur skulle Roger, Titti ocg Fylking ha reagerat om deras sambo, fru hade dött skulle dom vilja att man skämta om dom dagen efter dödsfall ? Nej jag tror inte det eller rättare sagt jag vet. Jag hoppas att dom tänker efter och ber om ursäkt till Ulfs anhöriga att dom gjorde bort sig duktigt.

Bra start på serien !

Två matcher spelade och två raka segrar, matchen mot Sävsjö var vi rejält tillbakapressade i den tredje men jag tycker att vi kontrollerade händelserna i dom två första i alla fall. Det kändes då som att Sävsjö inte hade direkt något motvapen mot det vi gjorde, men det var jämt och tufft och säkerligen en kul match för publiken. Nu laddar vi om för Halmstad hemma och vi skall fortsätta att vara ödmjuka inför varje uppgift en match i taget gäller. Låter kanske lite tråkigt men det är så jag och Martin jobbar. Det finns absolut ingen anledning att slå sig för bröstet för att man har vunnit två utan fortsätta att jobba på i det tysta.

Det blev seger borta mot Sävsjö !

Att åka till Sävsjö för att spela en fredagsmatch blir ofta en mardröm för många lag. Mycket folk och tryck på läktaren. Men vi genomförde matchen mycket taktiskt. Vi visste precis hur Sävsjö spelade men lät dom inte komma i en enda spelvändning där dom är erkänt duktiga, dessutom så fick vi stopp på deras stjärnor som låg bakom samtliga 10 mål i förra matchen mot Willands. Men det började bra med ett snabbt ledningsmål av Joel en riktig luftpastej som rammalde in och innan det hade gått 10 minuter hade Johan Wittberg ökat på till 2-0. Sävsjö fick sista ordet i den första perioden med att peta in en strut med 5 minuter kvar av den första perren. Bra start för oss i den andra mål igen av den gode Wittberg. Sävsjö reducerade til 2-3. Men det kändes som vi styrde matchen. 2-4 kom också mycket logiskt målet gjordes av Jeppe. men 17.35 kom så Sävsjös reducering till 3-4 men när Johan Wittberg åter igen slog till och gjorde 3-5 med 27 sekunder kvar kändes de tryggt,men då åker vi på en helt horribel ut visning Micke H står helt stilla och får bollen i huvudet nick säger domaren och Hertz ut på 2 minuter helt oförklarligt Så Sävsjö plockar målvakten och får ett mål till med 15 sekunder kvar men vi håller undan. Jag är mycket nöjd med grabbarnas insats och hela laget förtjänar beröm, men extra plus till Johan Wittberg och målvakten Adam Jönsson som storspelade.

Veckans värsting: Nummer 21 i Sävsjö vänder sig om vid Sävsjös 2-3 mål och skriker mot vårat bås!" ERA JÄVLA SOPOR". Tänk att lägga ner energi på sånt ha ha.

 

Nästa match Halmstad hemma.


Så här vackert kan punk låta !

Jag hittade ett klipp på yuo tube med en kille som spelade akustiskt och gjorde om The Exploiteds råpunklåt Alternative så vackert så man blir tårögd. Grymt bra jag säger som Bonnie i Asta Kask drar man ner alla punklåtar till fyrtakt slänger på lite töntorgel ja då har man dansband ha ha. Lyssna och njut,

http://www.youtube.com/watch?v=eWsOSkjFZhc

http://www.youtube.com/watch?v=FoqG2wQ5PV4&feature=related     orginalåten punk är inte svårt och alla kan lira så bara ös på ungdomar det är ni som har makten och musiken samt att våga ha det gott punkjävlar !

Dags för Sävsjö borta !

I morrgon fredag bär det av till Sävsjöland för att möta erkänt duktiga Sävsjö. Sävsjö vann i premiären  i sudden mot Wilands men då saknade man Roger Johanssson och målvakten Mattias Bengtsson båda två förstärker laget oerhört. Roger är en grym sniper i slottet och Väggen Bengtsson kan spika igen hela målet om han är på rätt humör. Förutom dessa herrar så har dom bröderna Bjerhag som är väldigt duktiga, samt Albin Hagelvik som hängde 5 senast. Jag räknar med att det blir en tuff match! vi har ju möts två gånger vunnit varsin. Men Sävsjö är ett mycket bra hemmalag och har grymt snabba spelvändingar. Vi måste vara på tårna från början och inte bjuda på lägena. Och se upp med deras hypervassa kontringar. Oddset på matchen är 2.13 på hemmaseger och 1.85 på bortaseger skumma odds det där Sävsjö som är så bra hemma borde ha ett lägre odds och vi ett högre , men som sagt jag fattar inte hur det funkar. Vi får tillbaka Johan Wittberg och Charlie Nilsson men får klara oss utan Björn Nilsson och Gabbe samt Danne Pipa. Jag hoppas givetvis på seger men får vi med oss en pinne skall vi nog vara ganska nöjda. Det är ju inte så att det är bara är att hämta poängen utan vi måste ha med oss rätt attityd, och vara ödmjuka. Så får vi hoppas på tre poäng boateng !

Cannon, Baretta om Columbo sa Mc Cloud !

Jag ordvitsarna står som spön i backen, för den yngre generationen så var dessa gossar privatdektektiver i tv på 70 talet, hårda, smarta intligenta herrar, dom löste alla mordfall. Om vi börjar med den första Cannon, han hade stor mage var en tuffing med ett litet handeldsvapen, och en feting mustage. Han kunde fajtas men inte som Bruce Lee direkt utan det gick ganska långsamt, men han var kul och hade en fruktansvärt ful hund boxer givetvis. Baretta var den coole, han hade en kakadua som pratade och den var väldigt lustig, Baretta hade också ett litet handeldsvapen skinkepa och var smart, han jobbade ofta som inflitatör i dom skumma kretsarna. Columbo var min favorit han såg ut som en lodis hade inget vapen , utan gick klädd i en sliskig rock och rökte cigarr. Han kliade alltid sig i huvudet innan han sa, bara en sak till, det var stardard. Mc cloud har lite av sheriff, han red på häst hade cowbojarhatt och en ganska normalt vapen, han hade en assistent som skötte allt. Macloud var brudarnas favorit, snygg pålitlig och charmig. Sen fanns det några andra tvdeckare Kojak, Remingtonsteel mfl men dessa gillade jag aldrig. Columbo är och förblir favoriten. Må ni vila i frid !

Vi har gud på våran sida era djävlar part 107

Ja då var elitserien igång igen HV blå vann så klart med klara 6-2 mot White Lions. Jag tror att HV kan ta sig till final igen dom verkar ha fått ihop en bra mix. Sen var tydligen HV,s powerplay skoningslöst mål nästan varje gång. Det verkar som att nua tränare Janne Karlsson har fått gruppen att må bra och han kan den här biten. Nu har det ju bara spelas en match men jag tror att HV 71 blir att räkna med även i år. Självklara utmanare till SM GULDET blir Djurgården, Färjestad, Frölunda. Överaskningar blir Timrå och Modo. Floppar gör Lindköping.

4-15 är inte ok !

Jag har följt mitt älskade HV som givetvis vann med 2-6 men även superligan i innebandy.Sug på den Barlog 4-15 AIK. Hur är detta möjligt ? är AIK ett  monster och totalt jävla överlägsna eller är Barlog ett korplag? Jag frågan krävs att ventileras. Visst i innebandy kan det bli mycket mål det är en snabb sport med 4-15. Jag skämmes tammefan. Även om HV skulle möta ett div 2 lag lag så så skulle det inte bli 15-4, innebandyn har tagit nya regler för snabbt som efektiv speltid. I förra årets div serie hade vi goa resultat SIK 18-2 Engelholm ungdom, Östra spelade mot något lag torskade med 18-16 handbollsiffror. Antingen tar man inte skiten på allvar eller så har vi inte så hög stardard som vi innebandynördar vill gälla. Det fanns även knepiga resultat i superligan med. Men den dagen mitt CL släpper in 15 mål då lovar jag på heder och samvete att jag skall avgå med omedelbar verkan. Min innebandy präglas av ett bra försvarspel, jag spelar inte för publiken jag spelar för tre poäng, tråkigt ja visst men vad betyder 10 mål om man släpper 9 jo ett plus, men om man gör 7 och släpper 1 vad generar det 6 plus jag kan räkna. Och om det skulle bli en målskillnadsaffär, vad tror ni då att defensiven betydde, rätt svar får en makrill.

Första omgången är klar !

En hel del skrällar blev det i den första omgången. Halmstad som är tippad sist vann mot Åstorp. Engelholm föll mot Bjäred, SIK kryssade mot Standstad och Sävsjö vann i sudden mot Willands. Malmö krossade fullständigt Palmstaden den kampen slutade med bortaseger 10-4 Malmö imponerade mest efter den första omgången. Här är alla matcherna.

Palmstaden 4-10 Malmö
Bjäred 9-5 Engelholm
Skillingaryd 8-8 Stadstad
Willands 9-10 Sävsjö(Sudden)
Åstorp 5-6 Halmstad

Och så här sa motståndarna !

Ref: lånat från Södra Dals hemsida.


CL98IC-IK SödraDal Herr 5-2 (0-1,0-1,5-0)

Efter en nervös inledning från båda lagen tyckte vi att vi fick allt mer kontroll på händelsrna efterhand som 1:a perioden löpte. När Daniel Gustavsson halvvägs in jobbade fram bollen till Frans Denward fick vi dessutom ett ledningsmål i ryggen.
Under andra perioden skapade vi återigen de farligaste lägena men gav hemmalaget lite väl mycket bollinnehav. Här brändes flera klara lägen att dryga ut försprånget ytterliggare.
Inför sista var tanken att spela långa anfall och låta smålänningarna jaga boll. Det är ingen underdrift att säga att vi misslyckades kapitalt med alla dessa planer. Redan de första bytena duttade vi och uppträdde ofokuserat istället för rejält och resolut. Kalmar var inte sena att utnyttja vår generositet. Först reducering i powerplay och sedan var taktpinnen deras. Ledningsmålet föll ca halvvägs in i perioden och vi var egentligen aldrig nära att resa oss.
Kalmar nötte på, höll sin nivå och vann till slut rättvist.
Det positiva vi måste ta med oss från matchen är att vi höll tätt i två perioder och visade upp ett gediget lagspel så långt.
Givetvis hänger huvudena en bit ner såhär kort efter match men vi kommer igen, först på träningarna under veckan och sedan skall det bli inspirerande att ta emot Palmstaden på fredag i Lunds idrottshall.

Det blev seger i premiären !

Efter en fruktad sista period som vi vann med 5-0 så stod det 5-2 på tavlan till hemmalaget. Första perren var befläckad av mycket premiärnerver på många håll. Vi tog fel beslut gång på gång. Men i den andra så började vi få till det men det var Södra Dal som endå kunde göra 2-0 efter lite slarv av oss. Men i den tredje fick vi pp och Steffe Johansson dyngade in reduceringen till 1-2, sen Styrde Jeppe in kviteringen och nu var det bara ett lag på banan vi dominerade totalt och Patte satte dit 5-2 med en så kallad grävskopa. Skotten i sista 16-4 och  vi spelade mycket rakare och slutade med att försöka slå avgörande passningar. Innebandy är enkelt så varför krångla till det och göra det svårare än vad det är. Beröm går till hela laget för den fina inställningen som alla visade upp att inte vika ner sig. Nu ser vi fram emot matchen mot Sävsjö IBK nästa fredag.

I morrgon smäller det !

Då var vi framme vid seriepremiären i för herrar i div2. Vi tar emot Södra dal hemma . Ett lag som har målsättningen att nå allsvenskan. Tyvär har vi åkt på ett bakslag poängkungen Johan Wittberg får inte ledigt från fotbollen, det är riktigt tråkigt men inget som vi kan göra något åt tyvär. Jag hoppas en då att vi skall göra en bra match och få med oss samtliga tre poäng och en bra start i ligan. Men vi kommer att vara bra förberedda vi har legat i sen i maj så grabbarna är heltaggade. Jag hoppas att min innebandyfilisofi skall göra att vi blir lite tätare bakåt en CL var förra året då  öste man  på framåt och gjorde mycket mål, men man släppte också in mycket. Så det hoppas jag vi skall kunna se vid morrgondagens match ett bra satbilt försvarspel men samtidigt kunna producera framåt. Men en premiär är en premiär och allt kan hända. Södra Dal kommer att bli en svår match. Men vi skall visa vem det är som bestämmer i Kalmar sporthall. Nedslöpp 14.30 nu kör vi !

Mannen bakom masken !

I mitt någorlunda långa liv har jag träffat olika människor , en del har betytt mycket en del ingenting. Sen har jag stött på friska människor och en del jävligt sjuka. Dom friska är många och dom kommer man alltid inte ihåg men dom som är sjuka dom minns man med fasansfullhet. Jag pratar om psykopaten, psykopaten är en sjuk människa som har oftast ett beroende i botten, sen utvecklar han eller hon det till farliga saker. Svartsjuka och kontroll är en av sakerna tex. Man kan inte ha vänner av det manliga könet om man är kvinna eller tvärtom , man har blivit slagen eller misshandlad och varje gång säger han eller hon förlåt sen går det ett tag sen är det dags igen. Psykopaten är också maunpulativ han eller hon har en förmåga att luras låta vältalig och spela ett spel. Därför säger jag till er som råkar ut för psykopaten var på er vakt, och lyssna på varningsingalerna, gå inte på fint prat och ömma ord psykopaten bara väntar på att slå till när ni mist anar det. Kram och ha en bra helg....

På is !

Ja ha ja då har allsvenskan i hockey dragit igång med full omgång idag. Leksand vann med uddamålet och Malmö förlorade mot gnaget. Så hur går det då, jo Leksand kör över allt tills det börjar att gälla något sen floppar man som vanligt. Malmö floppar hela tiden så det är ingen sensation att dom torskade i premiären. Så vem tar hem den här allsvenskan mitt svar kanske blir att ni kommer få se AIK i nästa års elitserie, AIK har jobbat långsiktigt för att komma tillbaka till finrummet så mitt svar blir AIK och Leksand som spelar i elitserien trots att Leksand skiter på sig när det verkligen gäller sen är det ovisst. Malmö tror jag inte ett skit på. Nu väntar man på att HV skall dra igång. Mer om det efter första omgången. Ha det.

Jesus Njure !

Den här låten lyssnade jag på när jag var 15, herregud så hittar jag den på tuben, lyssna och skratta eller gråt. Jag vill se in i deras hjärna efter denna sanlösa text ha ha pianot är är klockrent dessutom sjunger ju Klasse som en kratta ha ha men det var punk och man brydde sig inte huvudsaken var att man hade kul och texten stack ut ja herrejävlar.

http://www.youtube.com/watch?v=qM6_6mMjxUg

Home Videos Channels Watch this video in a new window Jeff Dunham

Nu har jag studerat Jeff Dunham noga The dead terroist, det är inte så många sekvenser man ser han och dockan i samma bild, antingen är han en fejk eller så kan han bara vissa fraser. Jag älskar hans show med Walter achmed eller hur det stavas men frågan är kan han hålla hela gig? jag vet inte vad jag skall tro när jag har suttit och studerat han i så många timmar. Kollat spolat fram och tillbaka , min grej är  att man klarar av  att jobba tillsammans med dockan. Jag är ingen expert, jag är nybörjare men jag skall göra allt för att det skall se bra ut utan trix. I helgen kommer min tjej med min fyrakanliga bandspelare en mic och min pärm och kassettband så jag kan lyssna hur det låter i dag kan jag säga a, b c , d , e f, g h, i j, k utan att röra munnen och utan spegel. Sen kommer det svåra med att få till en röst och ett ljud som passar min karaktär. Jag hoppas alla förstår att detta är svårt, men jag undrar varför Jeff syns så lite i rutan.

Så nu har jag börjat att träna !

Nej inte springa och sånt utan på mitt buktaleri, det är svårt men man får öva varje dag och följa grunderna. Men samtidigt är det kul också och när man har blivit riktigt duktig så får man kanske ett extraknäck och det vore ju inte fel. Jag har kollat lite vad dockorna kostar och dom ligger runt en tusing så dom pengarna gäller att få igen på något vis. sen gäller det ju att anpassa dockan till något roligt, den skall ju vara lite uppkäftig och så där. Jag håller på att fundera hur min docka skall vara. Jag skulle vilja att min docka var en urgöteborgare med överdriven göteborgsdialket och det är inte så lätt att få fram. Men jag skall göra vad jag kan för att bli så bra det går. Jag kan ju en del sångövningar som jag kan ha andvändning för. Det skall bli kul att jobba med detta på fritiden. Och det man behöver är en spegel att titta på så man inte rör munnen det är det som är det svåra. Men alla kan lära sig att buktala så håll i hatten nu rockar vi på med nästa karriär. Ha det gott mina vänner.

Det är nära nu !

Ja efter ett lyckat träningsläger och seger i genrepet så är det dags för premiär nu på lördag mot Lundalaget Södra Dal. Vi mötte Borgholm och vann efter en ganska medioker match , första perren var bra sen blev lite väl bekvämma. Vi får klara oss utan Micke J, Challe och Björn åtminstånde en vecka annars skall alla vara tillgängliga. Jag tycker att der ganska bra ut och jag tror att vi kan bli en obehaglig överaskning för många lag. Vi slår i underläge det är inte många som tror på oss men vi tror på oss själva det kommer att räcka långt. Så nu hoppas jag att vi får ett härligt publikstöd. (och nu har tåget gått) ja det är bara CL killarna som fattar den sången som sjöngs i lördags ha ha.Så det tar vi inte här. Men jag kunde inte tro att dom var så duktiga på att sjunga jag skrattade en hel del. Ha det gått mina vänner.

Ont i röva !

Jag har ont i stjärten jag bajsar hel tiden fan denna tarmsjukdom gör sitt. Jag vill inte skita men måste och det gör ont. Fan skall aldrig mardrömmen ta slut. Om jag var bög då hade jag hajat men nu fan det gör ont. Skall man som vuxen människa ha ont i röva? nej fan inte. Nu skall jag lägga mig på sidan och sova. Min röv är helig men det skall inte göra ont att bajsa men det gör det. Tack och hej rövpastej !


11 september

Idag är det den 11 september. För några år sen satte sig ett gäng idioter på ett plan. Dessa idioter körde rakt in i worldtrendtceneter. Dessa idoter skapade kaos i en hel värld likt Adolf H . Dessa nandertalare dödade ett antal oskyldiga människor.Jag hoppas att dessa as får det dom förtjänar. I mina ögon  är dessa idioter avskum varför döda oskyldiga? Det finns dom som har iq sen finns det dom  som har iq Terrorister   är fega djävlar som döljer sig bakom ett namn. Bader mainhoff  RAF, fan vet ! al qaida säkert felstavat. När människor anväder sig själva som bomb ja då är det sjukt då har man inte alla indianer i kanoterna. Jag hoppas att BIN LADIN  grips.. Föresten fick jag ett mess. Hej jag har inga vänner, kan jag få bo hos dig, ingen tycker om mig snälla sluta skälla på mig du skulle ha gjort samma sak för din rätt, Mvh Bin L. Hmm vem kan det vara.

Jag e sjuk

Fan har jag fått grisinfluensan, fan vet jag är så sjuk sjuk sjuk sjuk. varför finns snor, varför finns feber, varför finns ont, jag vill bara dö. Kan ingen skjuta mig kan ingen kapa näsan, så jag slipper snora. Nej man får lida med snor feber och skit. Jag e sjuk. Kan inge sluta låta mig lyssna på  var ligger landet  jag vill bli inlåst där det inte finns en cd. Kan hispan ge mig lugn och ro ? detta är väl inte för mycket begärt. Snälla snälla Ugglas allt är förlåtligt jag kysser dina gummistövlar bara du ger mig en alvedon. FAN VAD  JAG ÄR KLEN  ! . sjuk sjuk sjuk.  hej då era friska djävlar.

Fan jag hatar mig själv !

Var ligger landet där man böjer bananerna. Låtjäveln har satt sig i huvudet på  mig en remix med en konstig  robotröst. Jag har aldrig gillat dagispop, men nu varför skulle jag lyssna ? låten går här hemma hela tiden. Dessutom sitter jag och diggar och klappar händer. Jag till och med dansar fy fan min tid punklegend är körd.    Nu skall jag köpa en banan och låta den bli rak eller,. Varför skulle jag lyssna, hata , hata Moje. Du skall få stryk din jävel. Lyssna  och bli beorende allt sker på egen risk, men det svänger som fan.

http://www.youtube.com/watch?v=4_dUmZUboZY

Jobba som en apa ?

Kollade på totte och zilla herrejävlar vad bra så nu skalll jag lära mig att buktala. Kan jag det tror ni? jag har en ide´ men det skall jag inte prata om nu. Men det kommer att handla om sport. Ifk skall få! fy vad jag hatar dom, AIK med samt DIF. Men nu skall jag lära mig att buktala nu skall jag ge igen inget smguld på  dom närmaste 50 år en. Dags att GAIS FÅR SIN HÄMND ja kanske inte så. Men nu skall jag lära mig att driva med blåvitt dom har drivit med  oss under alla år. Dags att ge igen. Som GAISare  är  man van att lida men nu skall ni få  wismen gråvitt raka ben på Glenn Hysen. Min gubbe blir så klart Kålle Pudas. Men jag skall öva och träna. Så min fråga var ligger landet där man böjer  bananerna.Någon som vet ?Varför har alla i IFK  POPCORNFRISYR? HEJ DÅ.

Endast bergen lever för evigt !

Just nu är jag dyngsjuk och skall försöka att ta mig tillbaka till Kalmar idag . Det känns jobbigt att missa träningar och kanske matchen imorgon mot Färjestaden allt för att förhindra smitta inom laget . Men jag är superförkyld och har ont i halsen och i örat fryser ibland svettas ibland. Jobbigt som fan rent ut sagt. Och sen är det ju så att ingen annan kan  bli så sjuk som jag när jag väl blir sjuk då blir jag dödssjuk men det gäller väl dom flesta killar kan jag tänka. Jag får sån där olustig känsla av att slutet är nära trots att det  bara handlar om en simpel influensa. Då kom jag kom på överskriften "Endast bergen lever för evigt" det är ett bra indian ordspråk tycker jag som passar bra in. Sen börjar man tänka på dom som verkligen har det djävligt Svåra sjukdomar, misshandlade , kvinnor, rånade pensionärer, svält ,krig och elände, dom hade nog varit djävligt glada om dom bara hade haft en influensa. Ha det gott mina vänner så hörs vi om jag överlever.

Så var årets wilda western lajv slut ,suck !

 

Årets wilda western lajv har varit fantastiskt bra det är det bästa lajvet hittills i denna genre. I staden Slow River fanns alla möjliga och omöjliga typer. Vi hade skumt bankfolk, whiskey dealers , revolvermän, banjospelare , skumma järnvägsfolk, prostituerade,indianer, nybyggare, guldgrävare  barberare, docktor, borgmästare , sheriff,pälsjägare skolfröken dödgrävare, domare,kort sagt fanns allt som behövs för ett bra lajv. Min rollfigur Snekay Pete Jackson blev olyckligt ihjälskjuten i ett bakhåll, synd för jag har lag ner mycket på rollen och utrustning på honom men så är det i den bistra wilda western döda eller dödas. Jag hade inte tänkt avliva honom riktigt än men det stod mellan honom och den skumma saloons ägaren Dirty Dick, och jag hade nog lättare att hitta på en annan karaktär än Marko som spelar Dirty Dick. Så jag blev pälsjägaren Buffalo Hump, en karaktär som jag skall snickra vidare på. Han kommer vid nästa lajv vara gift med Betty Hump som han träffade vid detta lajvet. Lite smolk i bägaren var att jag blev sjuk på riktigt och blev liggandes med feber , halsont och ont i örat. Jag känner mig hängig idag söndag men jag hoppas på bättring. Jag rekommenderar ni som skulle vara intresserade av att vara med vid nästa års lajv att kontakta mig via mailen så berättar jag gärna om vad lajv och rollspel är. Det är som att spela teater utan manus och alla kan vara med vid Wilda Western lajv en del av årets lajvare var det första gången för. Men man behöver inte vara något proffs alla kan med lite vilja. Nu hoppas jag att det här året går fort jag ser redan fram emot nästa års lajv som bygger vidare på denna historia med nya karaktärer och nya galningar. På kärt återseende HAUDI  !

Vart är vi på väg ?

Jag läste fö en vecka sen drygt om en man i 85 års åldern som blev rånad i sitt egna hem samt mycket grovt misshandlad. Då frågar man sig vad är det för pundaridioter som gör sådant här?  Man hade sparkat in tänderna och rånat honom på 3000 spänn, halleluja det räcker ju inte ens till en schysst resa. Så varför ta den tiden på sig att misshandla och råna en gammal farbror på hans pengar, när straffet blir det samma som för ett lite mer grövre rån. Men det är inte grejen med rånet jag har inget övers för några brottslingar men att ge sig på gammla det gör mig jävligt förbanand eftersom mitt yrke är att jobba med gammla. Nej fram med lite medeltida straff som järnjungfrun eller stupstocken så kanske det hade blivit lite lugnare. Förstå mig rätt jag tycker att man skall värna om dom gammla det är trots allt dom som har byggt upp det här samhället vi lever i. Men tyvär finns det avarter som förstör för många. Dom som misshandlade farbron ni är inte värda ett uns skit under mina skosulor. Ni fega kräk kräla tillbaka under samma sten som ni kröp fram under den dagen ni misshandlade gubben

Pissa på då Djurgårdstattare !

Igår var en oerhört viktig match för mitt älskade GAIS det slutade oavgjort mot Djurgården. Djurgården gick ju ut med att dom skulle pissa på GAIS, ja det pisset räcker nog enda ner till superettan för DIF. GAIS borde ha vunnit matchen men allt är inte logiskt. Wandersson borde ha satt sin chans när han var fri tex. Men för att vinna i lagidrott så måste man sätta sina chanser. Nu till utrycket "pissa på" Luleå i hockey sa det mot Malmö en gång i tiden Färjestad har också sagt det och många andra. Men varför använda det utrycket överhuvudtaget ? det gör ju att motståndarna får en jävla tändvätska och defenetivt inte innan matchen man spelar. Det blir så låg nivå. Det är ändå en  toppidrott vi snackar om här. Jag som innebandytränare skulle aldrig tillåta att mina spelare gick ut med sådant skit den saken är säker. Nu så hoppas jag att GAIS reder ut stormen så jag får se dom i allsvenskan även nästa år.
Ha det gott mina vänner !