Lugnt och skönt !

Idag har jag bestämt mig bara för att slappa och hade skönt, kura ihop sig i soffan  och kolla någon bra film. Det är rätt gott faktiskt. Man behöver inte alltid stressa. I morgon skall jag ju jobba när det är hockey surt men så är det kulorna måste komma in också. Och på lördag skall vi åka i väg och träffa den där klubben som jag skulle träffat förra helgen men tyvärr så gick det inte då utan det blir nu i stället. Och ställ inga frågor om det för jag svarat inte och jag svarar heller inte var det är, tids nog får ni reda på det och skulle jag inte få det ja så meddelar jag vilken klubb det rörde sig om. Ha en bra slappar dag det skall jag ha.

Det är nu det gäller ! vinna eller försvinna !


SM Final igen för HV 71 !

Ja man är förvånad över HV att åter igen har gått till final för andra året i följd. Det händer inte så ofta kan jag säga samma lag når finalen två år på raken. Men nu möter man ett mycket formstarkt Färjestad. Ett Färjestad som har visat storform och knappt släppt in ett enda mål. Så det här kommer att bli väldigt svårt för HV. Men så länge det finns LIV finns det hopp. Ja Stefan Liv alltså. Han måste storspela om HV skall ha någon chans dessutom måste man vinna sina hemmamatcher och stjäla någon match borta. På onsdag smäller det igen tyvär jobbar jag då så jag får väl följa matchen via dator eller text tv.Jag hoppas att HV kan göra det omöjliga möjligt KÄMPA HV.

Påven ratar kådisen ?

Jag kollade på kalla fakta igår och det var en massa tokreligösa människor i publiken, mestadelas katoliker. Påven har sagt i ett utlåtande att  pökpåsen förvärrar  kampen mot AIDS. Jag är ingen jävla professor men HIV SMITTA kan begränsas genom pökpåsen. Att påven inte nuppar är ju hans problem men alla vi andra dödingar som anser att kådisen är ett bra skydd om man har olika partners måste anses som ganska sunda. Lever man i celibat som dom där munkarna gjorde som var med ja då är ju problemet löst. Sen var det ju våldtäkten av en 9 årig flicka i Brasilien Hon fördömmdes, hennes mamma fördömdes läkaren om gjorde abort fördömdes, hon väntade tvillingar. Herregud vad är det fören jävla värld vi lever i? Ett litet barn blev gravid med en präst. Jag fattar ingenting. Dessa hycklare skall hållas bakom ryggen och flyttas runt så inte snuten kan ta dom. Deras religion vill skydda dessa avskydda människor. Jag säger häng upp dom i tasken och piska dom gul och blå, det är ändå för lindrigt för vad den lilla flickan fick gå igenom.

Skall ni gå hem nu ?

Ja vi fortsätter på hockeydramat. HV gjorde det omöjliga att vinna två raka matcher i lejonets egen borg. Och precis som i onsdags gick "Goa gubbar" hem när matchen var körd. HV visade åter igen en jäkla kampmoral och sen har man Stefan Liv som sista utpost. Han verkar vara lite flummig men fan vad bra han är. Nu fick vi Petrasek skadad och är borta resten av säsongen vilket är ett av bräck så klart. Men Torp är tillbaka vilket är bra. Nu kan HV avgöra hemma men det blir stentufft precis som i dom andra matcherna.Man måste ha flytet och moral samt en storspelade Stefan i målet. Sen kommer trycket på läktaren att vara enormt. Så jag hoppas på ett härligt publikstöd. HV BLÅ ÄR DOM BÄSTA HEJA HEJA HEJA HV.

Slutspelsskägg eller varför sjunger inte ni ?

Vilken match av HV att resa sig så efter den håglösa matchen i måndags var starkt gjort. Men det är ny match idag onsdag så det kommer att bli stentufft. Nu till Frölundas så kalla "Goa gubbar" pinsamt att lämna arean med 6-7 minuter kvar. Jag har aldrig lämnat en match för än den är slut. Man hyllar sitt lag oavsett om man vinner eller förlorar så är det bara. Men det där är typiskt för medgångssupportrar och VF har massa sådana. HV klacken och GAIS klacken står alltid kvar efter matcherna och så uppför sig en "riktig" supporter. Visst jag kan bli vansinnig om dom inte spelar bra eller har förlorat men hyllar det gör jag alltid. Idag fyller min ena son 17 år så det blir kalas med släkt och vänner sen blir det hockey för hela slanten. Min andra son klarade teorin till körkortet i går onsdag grattis till er båda. Hoppas vi får fira efter hockeyn i kväll också.

Att ta svåra beslut !

På lördag åker jag och Agnes till den klubben som spelar lite högre upp än vad jag har varit tidigare Visst det är jättespännande men samtidigt ångest fullt. Man vet inte vad dom har för bild av mig och jag känner knappt någon förutom än. Men att ta beslut är inget roligt jag vill också klargöra att jag INTE har bestämt mig bara för att jag åker dit och träffar klubben. Men klubben gör ett seriöst intryck och har klara mål. Sånt gillar jag! inget skitsnack vad det är för målsättning man har. Men sen har jag ju min andra hälft också, hur skall det funka osv sånt måste man också ta med innan man bestämmer sig. Usch det här är inget kul alls men samtidigt är det ju kul att få en sådan förfrågan som jag nu har fått. På lördag träffar jag Ordförande , sportchefen och fd tränaren som numera skall bara spela enbart. Jag skall säga att jag brukar inte bli nervös men det är jag nu. Mer om mitt besök med klubben kommer under söndagen. Ha en bra helg och heja på HV idag och i morgon torsdag.

Bästa publiken , jävligt besviken !

Vid gårdagens match mellan HV-Frölunda blev jag ordenligt besviken, HV spelade håglöst i en sådan viktig match. Spelarna gjorde inte sitt det såg virrigt och lojt ut. Men tränaren Kenta Johansson var fullständigt katastrof. När man ligger under så är det ens förbannade skyldighet att göra allt för laget som står i ens makt, det gjorde inte Kenta. Frölunda tränaren däremot skall ha kredd, han tog en time out beordrade full fart framåt ändrade i kedjorna osv. Men Kenta stod där med armarna i kors. Frågorna man ställer sig idag är skiter han i det ? han skall ju till Lugano efter säsongen. Man får hoppa att det inte är så.Varför tog han ingen time out direkt efter VF,S 2-1 mål, eller åtminstone då det var 1.5 minut  kvar när han hade chansen. En time out hade gjort att han hade kunnat gjuta mod i killarna och dra upp dom sista rikt linjerna. Sen att bara plocka ut LIV utan någon plan kändes  allt  annat  en genomtänkt. Nu kommer det bli mycket svårt för HV att klara sig enda till finalen, men hoppet finns i alla fall. Nu skall man till Göteborg och då måste man höja sig ett par hundra % . Som fans får man aldrig ge upp kom igen HV kom igen.

Allt är inte svart eller vitt !

När man har fått erbjudande som jag har fått med ny klubb osv. Ja då måste man ju fundera på många saker skall, man trivas i klubben, skall man trivas där man skall bo,skall man trivas med sitt nya jobb osv. Hur skall mitt förhållande med tjejen funka på distans. Ja allt sådant funderar jag på just nu. Visst jag är sugen, men samtidigt är jag beredd att offra? Jag vet faktiskt inte om jag är det. Jag skall träffa två klubbar denna veckan en i morgon tisdag och en på lördag. Efter det kommer jag att ta ett beslut hur det blir. Har mina läsare varit med om samma dilemma? Berätta gärna hur ni gjorde och hur ni löst det. Hade ni flickvänner , pojkvänner som skulle ha ett ord medi laget. Jag älskar verkligen min tjej men jag vet inte om jag har lusten att offra henne för en inne bandykarriär på annan ort. Kram till dig Agnes.

Jag kanske flyttar !?

Ja efter samtalet igår så kan det faktiskt bli så. Jag är en av tre intressanta namn för en toppklubb i dom högre regionerna. Dom skulle i så fall fixa jobb och bostad samt ett arvode, vilket skulle vara svårt att säga nej till genom att jag bara är vikarie just nu och jobbar då det finns jobb. Detta skulle vara en härlig utmaning dels att flytta men också att få chansen som tränare högre upp. Jag har inte pratat med min sär bo en om detta men hon läser ju bloggen så då lär hon få reda på det. Det känns väldigt bra att man blir uppskattad för det man gör. och jag känner att detta är en klubb som har stora mål att komma en högre upp i systemet. Dom satsar stenhårt som det verkar dom har kontaktat spelare från andra länder till och med och då visar man att man verkligen vill. Men som sagt dom väljer 1 av 3 så man kan alltid hoppas att jag är med där då dom skall välja. Jag återkommer när det är klart hur det blir ! ha en helt underbar dag,

Sverige är fantastiskt eller hur ?!

Sökte lite på nätet, efter rassemusik, varför ? jo för jag ville se vad det var för dårar som finns i vårt land. Ja då dök det upp ett band som hette Somaila Kickers med en låt som hette ÅK HEM !. Jag har lyssnat på texten ett antal gånger och den handlar bara om att dom skall flytta ,packa sig iväg osv. Musiken är som ett klassiskt 78 tals punkband bra alltså, men texten ja  dessa gossar har nog inte rakat sig med grov handduk ens. Men om jag har sagt tidigare dessa småpojkar skrämmer mig inte. Det är vuxna som gör det. Som lockar vilsna ungdomar kanske utstötta mobbade, dom är lätta offer , häng med nu grabben så skall du få se vad vi stolta patrioter står för. In my ass dessa blekfeta nazzar är inget annat en töntar som tror att Adolf fortfarande lever.  Svergiedemokrater , NRP, Vitt arisk motstånd är allt annat en seriösa, Politikerna SD är lömska jävlar som är straffade för misshandel eller andra våldsbrott. Hitta en person om kan säga att dom är helt "rena" inom SD inte en jävel. Jag hoppas att ni mina läsare visar stolhet som dom sanna patrioter vi är utan att stödja dessa as.Jag älskar Sverige men hatar nassar , rassar, dom kan grävas ner i samma grop. Jag kommer att få problem med denna text,men ärligt talat , hellre dö ung och va stolt en dö gammal och va feg.

Här kommer länken avgör själva vilken sida du står på.

http://www.youtube.com/watch?v=iz0uruBn9cU

Jävla ÖB !

Ja nu menar jag inte Sveriges Överbefälhavare utan varuhuset. På deras hemsida står det Millitär yllefiltar 125 spänn. I en månad har jag ringt men icke inga hemma. Dessutom står det, finns i alla varuhus. Skitsnack och ren lögn. Jag ringde ÖB i Värnamo, nej vi tar  inte hem militär grejer. Jönköpings ÖB har jag jagat. Varje gång säger dom ring torsdag ring tisdag inte fan kommer det några filtar. Idag när jag ringde sa dom att deras dator hade havererat. Ring torsdag i nästa vecka då är dom säkert här. Blir man trött eller blir man trött? Kan man inte säga , nej vi vet inte om dom kommer överhuvud taget.Men man får väl böja sig och prova igen nästa torsdag, annars får man åka till Skeninge och köpa dom på plats men då kostar ju bensinen med. Men jag är beredd på att göra det, dels för att filtarna är så varma och dels för dom är stora. Jag skall ju ha dom byn så det är därför jag jagar.. Har någon råkat ut för samma sak berätta gärna.

Kromad armbåge !

Ja alla vet säkert vad en "kromad armbåge" är det är när man har vänster armen utanför fönstret. I dag när jag körde hem från byn hade jag fönstret nere för det var så varmt och skönt. Och jag kunde inte låta bli att hänga ut armen. Annars är detta betendet hämtat från först och främst raggarna, som både monar och kör kromat , Mona är när man hänger ut röven genom fönstret . Och det tycker raggarna är väldigt skoj, alltid retar det någon. Det gladde mig idag att våren är på väg snön håller på att smälta även att det tar en jävla tid. Men jag fick lite gjort idag i alla fall, rensat upp bakom huset och slänga lite skit samt att jag lagade handtaget på insidan dörren. Dessutom hittade jag min fina kniv vilket var bra. Jag längtar verkligen till våren så att man kan sova i byn och renovera det skall bli så gott att komma igång. Ha det bäst mina vänner.

Vi har gud på våran sida era djävlar part 2 !

Oj oj oj vilken dramatik det blev. 2-3 i sudden till HV och skall man vinna SM Guld skall man ha flyt och det hade HV. En skridskoskena i sudden avgör. Visst jag kan hålla med om att sudden målet var lite tveksamt. Backlund Timrås målvakt blev lite på åkt och det lär blir säkert en diskussion om det och så är det ju alltid i slutspelet att det blir heta känslor. Och det blir det alltid när det gäller mycket. På måndag smäller det igen och det kommer att bli heta känslor då också med tveksamma domslut osv. Men jag hoppas att HV grejar detta . ! KOM IGEN HV NU TAR VI DOM !

Supersalamin !

För ett tag sen skrev jag ju om Bonka Bäver , det är ju en låt som handlar om sexakten. Vad man kallar den på olika ställen i Sverige. Då fick jag ett inlägg om "Supersalamin" jag tyckte det var väldigt roligt. Att man kallar sitt manliga organ för supersalamin. Är det så att vi män måste hävda oss med vårt kön eller är det så att det är kvinnans dröm att ha en man med en supersalmi och då förväntar jag mig att vi pratar stor size. Är storleken så viktig ? vad tycker ni kvinnor och män. Kan det vara så att pressen på dom som inte har så stor gör att man skapar dåligt självförtroende ? lika så att kvinnor skall ha en päronrumpa och stora bröst och vara smal om midjan. Är det sådana ideal som vi skall ha ? Jag tror att man mår bäst av att inte sträva efter något man inte kan påverka. Har du stor eller liten spelar ingen roll anser jag det är hur man använder den som ger resultat. Kvinnan i sin tur kan ju inte rå för hur hon är skapt. Ni förstår vad jag menar. Det är la´ inte så kul att kasta in en tennisboll i en sporthall och få det att funka. Nej vad glad för det du har och gör det bästa av det det är mitt råd.

Idag är jag förbannad !

Är man timvikarie så vill man jobba så mycket man bara kan. Nu i april låg det ute 8-9 turer. Jag satte upp mig på alla, jag fick två. Klart som fan att man blir besviken. Jag förstår om årsarbetstidare och ordinarie personal går före. Men sen ? jag har utbildning  jag är lasad, till vilken nytta kan man fråga sig? Borde inte utbildning gå före dom som inte har? Och har man jobbat så länge som jag har och är lasad borde det ge någon som helst förtur? Jag känner inte att vår kommun har ett rättvisst system. Jag kollade med facket, dom sa att det finns ingen rangordning i bemanna systemet. Vilken jag tycker är konstigt. Då kan man i princip ta in en från gatan och låta han eller hon jobba. Skall det verkligen behöva vara så? Jag älskar mitt jobb så man får foga sig, man ställer upp på sommaren och jobbar häcken av sig, men när man verkligen behöver jobba, ja då får man inte. Surt sa räven om rönnbären men  skall det vara så? . Vad tycker ni ? Är det rättvist inom vården och för oss vikarier. Skriv gärna en rad.

Det finns en Gud !?

Jag skrev ju ett inlägg för 8 timmar sen och 8 minuter om att jag inte hade snus. Efter inlägget så la jag mig för att sova. Idag när jag vaknade så låg en snus dosa på hallmattan. Så det finns en gud som bryr sig om en sådan som mig trots allt. Jag kan tänka mig att gud har svart hår är söt och är väldigt snäll. Så om man tror tillräckligt mycket så får man sina drömmar uppfyllda även om det bara handlade om en snus dosa. Mitt liv är ju ett rock ´´n roll liv och jag kommer nog aldrig att bli vuxen. Men nu har jag i alla fall sökt ett jobb som undersköterska på arbetsplatsen där jag jobbar, det är inte natt men på en avdelning som jag trivs på. Jag hoppas verkligen att jag får det, det vore bra om man kunde planera sin ekonomi vilket jag inte kan idag som vikarie. Så jag skall fortfarande tro och leva mitt liv som jag vill, krama min tjej pussa mina barn ta hand om min hund och fortsätta att bry mig om andra, då kommer jag att dö lycklig och ha vetskapen om att jag hade kul på jordelivet. Varför skall man ha tråkigt när man lever ? ha kul här och nu. Den dagen när jag hamnar på hemmet om jag kommer så långt så det är slutstationen du kommer bara till himelen efter det,  ja då skall jag liva upp stället det kan jag lova. På med dvd,n och då är det  inte Larz Kristerz som gäller utan KSMB , Ebba Grön och Sex Pistols. Jag kommer att sitta där med skinjackan på , har tappat håret och skrika fuck fuck fuck till alla som inte gör som jag vill och hjälper mig först. Eller vad tror ni, hur ser panchisarna ut då när  vi hamnar där? Skriv gärna och berätta vad ni tror.

Hata, hata , hata Göteborg !

Det är nu det gäller, kärleken till det egna laget eller hatet till det andra ja det är frågan. Jag älskar ett par lag GAIS först och främst, HV 71, Bollnäs GIF i bandy, Chelsea i England. Lag jag hatar är Edsbyn därför glädjer mig att SIRIUS VANN , IFK Göteborg  och Jönköpings IK. . Jag hoppas att dom åker ur det skulle glädja mig. Jag har hatat JIK sen den dagen en känd TV profil sa till mig jag bär inte sarg, vet du inte vem jag är eller,så länge jag kan äta gröt så länge skall jag hata JIK och önska dom all olycka. Hur blir det med mig då och min karriär, jag har ingen aning. Jag slutar med innebandyn som det ser ut just nu, och gör andra saker , jag skall försöka att rädda en  skog genom att skänka pengar, det kanske inte hjälper men då har jag gjort vad jag kan. Innebandyn är bara en lek, och för mig så ja det var kul, men inget mer. Det här med att hjälpa andra är mer viktigt. Jag älskar livet, livet är viktigt. Men seriesegrar poäng det går över, och det finns dom som behöver mig bättre än i ett innebandylag. Mål i livet är att åka till ett reservat och hälsa på indianerna . Indianerna kämpade mot den vita mannen, men det var lönlöst. Indianerna hade ingen chans. Dom utrotades likt JUDAR fy fan. Jag saknar inte något skulle det vara något är det snuset. Idag har jag inga pengar inget snus, så det blir en prövning. Klarar jag detta så skall jag sluta. Medan min uppväxt har givit mig kämpaglädje, kan jag bara fixa snuset ett par dagar så skall det gå. Fast jag känner reda nu SNÄLLA SNÄLLA GE MIG SNUS.  Så snabbt gick det åt helvete med min snusavvärning. Ha det gott utanför min värld.

Indianbyn !

Jag vet inte om det är så många som vet om att vi har en livs levande indian by i Sverige. Den ligger i Strängnäs och i den föreningen är jag numera medlem. Den sysslar med allt möjligt,man kan besöka den  och hyra tipis. Dom ordnar aktiviteter i indianhantverk, dans mm. Jag skall besöka byn själv för första gången under pingsthelgen då dom har en Wilda Western marknad. Vildmarkslivet är en härlig sysselsättning och till sommaren skall jag ta upp ett gamlat intresse nämligen att fiska. I närheten av vår an egna medeltids by finns en sjö och där skall jag meta. Det är väldigt avkopplande. Jag hoppas att man får många nya vänner i sommar på lajv och olika träffar,sen blir det väl ett och annat besök till High Chapparall. Det är ju en stor tävling westernridning under juni månad. Så den mesta tiden under sommaren kommer jag ägna mig åt att jobba och vara i våran egen by. Dessutom skall jag fortsätta att öva upp min knivkastning det är också kul. Sen  skall ju renovera upp Askerbo och göra det fint. Vad skall ni själva göra under sommaren och våren? Skriv gärna och berätta. Här kommer en länk till indianbyn.

http://www.indianbyn.nu/

Snälla snälla ta mig långt bort härifrån !

Sitter och kolla på melodifestivalen inte mycket punk men jag gör det. Årets festival är så dålig att man mår illa. Ugglas går vidare men sjunger så dåligt och har en dålig låt.  Hur tänker svenska folket,går alla på droger eller? Jag tror mig kunna lite om musik och om bra låtar, men andra chansen suger,pest och pina. Men sämst är Petra Mede sämre programledare får man leta efter. Hon är så dålig så man vet inte var man skall ta vägen. Nu fick jag just höra Lilli och Sussi inte gick vidare med en bra refräng och en kul låt. Sen går Ugglas vidare som är så pinsam dålig ,herregud vad är vi på väg? Snälla snälla ,låt mig komma långt härifrån , jag skall skriva en låt en korsning mellan BWO , Ugglas och Brandstad city Släckers. och kalla mig BUBBCS. Jag kan joddla spela handtralla och pilla mig i rumpan och tycka att vår jord har nått undergången,hur svårt kan det va att få en låt med i melodifestivalen va ?

Det är nu det gäller!

    Hockey slutspelet är i full gång HV 71 är mitt lag smålänning som man är.Min bloggkompis Glitterstina håller på Luleå  så så det blir väl lite käbbel antar jag ha ha . HV förlorade med 2-1 senast borta men leder just nu med hela 6-0 mot Timrå. Vi får se vad det slutar. HV känns inte lika bra i år men jag tror att dom kan gå lång frågan är bara hur långt det räcker. Stefan Liv måste höja sig ett par snäpp ifrån grundserien då han svajade lite. Backarna måste spelamer stabilt och sen ta fram den kända HV andan. Att vinna på hemmaplan är ett måste annars är man rökt. Sen måste man ha pådrivare som Johan Davidsson som är ett föredöme SÅ KOM IGEN NU ! HV BLÅ ÄR DOM BÄSTA!

Oj vad populär man blev nu då !

Efter det att jag hade bestämt mig för att lämna VIK och även hade tänkt sluta med innebandy då är man hetare en någonsin. Inte mindre en fem klubbar har hört av sig.Men jag vet inte hur det blir. Ett lag känns mer intressant en dom andra ett gäng underdogs som i dagsläget ingen verkar tro på. Det skulle vara en härlig utmaning. Men som sagt jag skall överväga allt för och emot. Om det är långt att åka osv. Bra klubb, rätt spelare om klubben satsar osv sånt måste man ta med innan man bestämmer sig. Men jag är sliten och jag har haft en jobbig säsong med ett misslyckande kan man säga att vi inte gick upp som var målet. Och jag få ju ta på mig ansvaret också precis som spelarna får göra det. Men folk som känner mig vet att jag inte vill misslyckas så om jag tar ett lag igen så  skall det vara full satsning både av mig och av laget. Så när jag har funderat färdigt och bestämt mig och alla kontrakt är skrivna så får mina bloggvänner reda på det. Ha nu en skön helg, själv skall jag jobba.

Vad menar du nu då ?

Jag hade ju en karriär som målvakt i SIK,s alag, Vi vann serien men knäskada satte stopp för karriären då blev jag tränare. Första laget jg tränade var SIK.,s B lag. Minns inte var vi hamnade mendet gick säkert inte så bra. 95 fick jag mitt första utom lagshavande Värnamo IK och det blev serieseger. En säsong där så gick flytten till Månsarp drömkontrakt 20 lakan, men det gick inget vidare jag sparkades efter halva säsongen, det berodde nog inte på tabellläget, vi låg fyrá, men det handlade om at jag inte hade körkort det var struligt. En säsong senare  tränade jag SIK,s alag vi kvalade oss kvar. Året efter så vann vi trean. Ny adress blev Wrigstad en härlig tid men bara en säsong, så det börja att gå ryckten att jag bara klarade en säsong. Turer hit och dit gav Barnarp, Ett lag som hade gjort sig kända av att vara stöddiga idioter och allmänt farliga för allmänheten Men dessa gossar visade att man offrade allt. Visst första året gick inget vidare, Men sen förlorade vi en match på två år', Idag spelar mitt ÄLSKANDE BARNARP I DIV 2. Vem fan hade trott det. Barnarp är ingen klubb dom är en sekt, alla älskar alla. Och man bryr sig om varandra. Grattis till er i Barnarp och kram till Gurra och Buck som  tog över fan vad bra ni är.

Vad är en popcornfrisyr ?

Ni har säkert hört den jingeln med Mojje! Han sjunger om att han har en "popcornfrisyr" jag funderade på vad jag har för  en frisyr. Kan det vara  ,kebab frisyr, eller punkfrisyr,eller rent av microvågsungs frisyr.Men jag vet inte jag skulle gärna vilja veta. Det är sådana här saker som gör livet värt att leva över att fundera på sådanna viktiga saker.Det känns som just den  texten har fått mig att tänka till hur det skulle vara i världen om alla hade popcorn frisyrer.Tänk vad musik kan göra för medmänniskan. Skämt och sido,men den här dagispoppen är verkligen usel men trots det så säljer det massor och kidsen gillar Mojje och det skall dom ju få göra. Jag får väl ta fram en synt  göra en techno låt om att det är metall i mitt protesknä. Eller så får jag väl skriva om jag är tokig i min tokboll eller någon annat intelligent,för det verkar som att man kan skriva om vad som helst och det säljer. Nej nu skall jag poppa popcorn i en skål kram på er.

Har du drabbats av H . A . L. T.?

Dom bokstäverna betyder hungrig, arg, ledssen trött. När du känner av HALT så skall du inte ta beslut och heller inte ta några diskussioner i heta ämne. Jag var just halt i går och hade en diskussion med en person. Och det slutade med att man var en då argare och ändå ledsnare. Helt idiotiskt av mig att ta en diskussion när man inte var i form. Jag sårade säkert personen igår vilket inte var min mening, Och skulle man ta om samtalet som jag fick på telefonen så skulle jag bett om att vi skulle pratat en annan dag. Men det gjorde jag inte . Läser du detta på bloggen så ber jag om ursäkt det var inte meningen att brusa upp så. Ibland har jag lätt att tända till men det går också fort över, jag är inte långtjurig om man säger så. Dessutom mår jag inte bra av att bli arg, man får en obehaglig känsla inombords, Jag hatar egentligen att bli arg för det tar så mycket energi och kan skada andra inombords också. Men som sagt jag ber om ursäkt och hoppas att du kan ta den.


Jag var arg !

Jag ber Värnamo IK om ursäkt att jag hetsade upp mig, jag var bitter och arg., Därför tog jag bort inlägget om att tabellen ljuger aldrig. Man skall aldrig skriva när men är arg men det är lätt hänt. Om jag har trampat någon på tårna så säger jag förlåt det var inte meningen. Lycka till i fortsättningen.