Det är då märkligt !

Igår tisdag hade jag en trevlig kväll jag satt och kollade på favoritlaget HV vs Rögle.
HV vann med 4-1 men det är av mindre betydelse.
Jag brukar sumera matchen på FB och gjorde så också , jag skrev att det var gott med tre poäng och att pp var uselt för det var det plus att jag skrev att målvakten Gunnarsson var godkänd men lite darrig.
Han hade inte riktigt koll på ett par puckar, det blev ett jävla liv på FB från tre stycken där dom öste skit på mig och mina åsikter, jag fattar ingenting ? skall man inte kunna vara lite kritisk ibland eller skall man bara kamma medhårs, det sistnämda verkar vara det som gäller.
Jag kan vara kritisk ibland men då förtjänar dom det tex igår Ledin, Jason Kroog var usla och har varit så i många matcher nu, kanske dags att väcka laget med någon petning av dessa herrar med.
Med tanke vad jag själv har fått utsått på diverse gästböcker under årens lopp så är det här ingenting hur jag kritiserar.
Men jag är av den ordningen att folk får tycka vad man vill även om det inte kanske passar alla att man säger som man tycker.
Men hellre det än att vara feg och inte säga nått.
Jag tyckte att debatten igår blev väldigt komisk och visst jag provocerade jag  en del för att jag inte kunde låta bli ha ha.
Men det är ju så att man kan inte tycka lika om allting jag tycker på ett sätt och dom på ett annat och dom får göra det om dom vill mig gör det inget.
Att ha åsikter och att diskutera är bara sunt det förgyller mångas tillvaro på skolan, arbetsplatser , i omklädningsrum osv.
 
Nu lämnar vi den delen av ämnet och går över till följande.
En 17 årig HV supporter stängs av i tio hemmamatcher för att han druckit öl i sportbaren i Kinnarps arena, om detta är sant är det inte klokt.
Vad fick den för straff som inte kollade leg på killen ?
Han skall väl för sjutton inte ha något straff alls, jag förstår inte hur HV tänkte där.
Om det är någon annan som förstår så får ni gärna skriva det på bloggen.
Ha en bra vecka mina vänner och jag skall försöka skriva oftare på bloggen, det är rätt kul när man kommer igång.
.


Kommentera gärna!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: