Blondinbella eller finns det ljushuvuden på Lindingö del 2 !

Efter att jag åter igen besökte Blondinbellas blogg fick man se att hon hade fått ett snuskbrev som hon kallade det.Av en psykiskt sjuk man.Då väljer hon att lägga ut brevet med killens namn och bild .Helt emot dom etiska regler som finns med PUL som grund.Hon lipar på sin blogg att folk skriver nedsättande saker om henne där ! vad fan tror hon ?Hon ä ju så kännslokall så det hade varit 30 grader varmt  i Sibirien hade det varit kallt !.Hon syns överallt och börjar bli en officeill person då får man räkna med att det finns tokar.Väljer man att vara så mediakåt som hon är och att man sticker ut hakan ja då får man räkna med en och annan smäll också.Jag blev även chockad att hon brydde sig om Engla ett vidrigt mord begicks och hon brydde sig! jag blir stumm.Det bevisar väl lite hennes iq då ett vidrigt mord måste begås innan hon fattar att det finns en värld utaför hennes lattekopp och klädval.Hon är ju så ytlig men är bra på att få uppmärksamhet hon behöver bara öppna munnen så får hon press, sjukt anser jag men sådan fungerar ju media.Ju dummare folk är dess då mer press får dom.Kolla bara Linda Rosing, ha ha man kan inte annat en småle.Blondinbella håller på att hamna i samma fack, dum blondin som får hamna i alla möjliga situationer som hon inte klarar av.Hon låtsas vara världsvan men håller på att få beteckningen det största generalpuckot genom tiderna.Jag önskar att jag någon gång får träffa henne och fråga varför hon bara bryr sig om sig själv och skiter i allt  som händer i världen, bryr hon sig om uteliggarna, bryr hon sig om barn som svälter , bryr hon som något annat en sig själv , nej jag tror inte det.Hennes pappa verkar ju vara precis lika pantad han . Per Rydberg heter han och skall vara ekonomisk och juridisk rådgivare, då borde han väl också kunna lagen?Men det verkar inte så.Jag hoppas verkligen att myndiheterna granskar detta på ett vettigt sätt för vad blir nästa grej ? Hänger hon ut flyktingar, drogmissbrukare eller huliganer ? ja fan vet.

Mvh Blomman

Postat av: Maya

Hoppas du haft en bra dag!

2008-04-17 @ 15:13:29
URL: http://metrobloggen.se/mayas
Postat av: Blomman

Japp det har jag.

2008-04-17 @ 15:17:49
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Carro

Du är rolig du .. ^^ Men du har ju delvis rätt.. Du ska inte börja läsa Rosings blogg när du ändå är i farten? :D

2008-04-17 @ 15:22:03
URL: http://carolineblomqvist.blogg.se
Postat av: Blomman

Delvis ! ha ha jag har alltid rätt.

2008-04-17 @ 15:23:50
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Branne

Jag kan hålla med dig om det mesta men jag tycker fortfarande att det är rätt att hon hänger ut honom. varför ska han kunna skriva vad han vill till henne sen när hon gör ett motdrag mot det äcklet är han plötsligt offret. Man kan säga mycket om blondinbella men i det här fallet gjorde hon ändå rätt tycker jag.

2008-04-17 @ 15:46:04
URL: http://branne.wordpress.com
Postat av: Blomman

Branne ! intressant tanke.Men om vi fortsätter så att om jag fick ett brev av en psykist sjuk AIKare, hade det var rätt att lägga ut honom med namn och bild? nej det hade
det inte det finns lagar i landet som är till för att följas , även för ett pucko som Blondinbella.

2008-04-17 @ 15:53:26
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Branne

Jag tycker att lagen om integriteten är bruten när han hotar dig så det borde vara precis som nödvärnslagen att ifall någon hotar dig kränker han din integritet och skapar en oro i din tillvaro så varför ska man inte kunna svara med samma medel?

2008-04-17 @ 16:14:15
URL: http://branne.wordpress.com
Postat av: Caroline

Jag måste nog säga att jag tycker det var rätt av henne att hänga ut honom. Sen vill jag även säga att du själv inte framstår som någon särskilt klok och vis person när du kallar henne både pantad, generalpucko och dum blondin. Du kan ju inte gnälla över att hon hänger ut någon i sin blogg, när du hänger ut henne på samma vis i din.

2008-04-17 @ 16:42:46
URL: http://sweetcherryblossom.blogg.se
Postat av: Blomman

So what Caroline.Jag tycker att hon är allmänt dum i huvudet, så fort hon öppnar munnen kräks jag och jag står för det.Jag hänger inte ut henne med bild texter osv jag har en åsikt om henne precis som mycket annat.Brann har han hotat henne ? i så fall skall hon göra en polisanmällan om inte skall hon hålla käft ! Det vore det bästa.

2008-04-17 @ 17:47:47
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Maley

Det är fel att hon hängt ut honom eftersom hon inte är helt säker på att det är han på bilden,kan lika gärna varit någon som driver med henne. Sen att slänga ut både namn & bild är fel! Folk som säger att hon gjorde "rätt" för att skydda unga tjejer är nog bara dumma. Hur som helst så uppskattar nog ingen att man blir uthängd i någon annans blogg,dessutom en "känd" blogg. bojkotta hennes blogg. Det är en person jag aldrig kommer ändra uppfattning om.

2008-04-17 @ 18:01:02
URL: http://misstrash.blogg.se
Postat av: Blomman

Sund åsikt Maley.

2008-04-17 @ 18:11:26
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Blomman

En sak till så fort jag skriver om Bondinbella får jag ett antal mer besökare en annars ha ha.Jag kanske bara får skriva om henne i fortsättningen NOT, men ibland måste jag kommentera hennes dumheter så är det.

2008-04-17 @ 18:13:17
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Maley

Tack! jo,visst. Jag tycker det är synd att folk går på varenda ord som skrivs på hennes blogg,naiva småflickor gör ju allt för att vara som henne. Synd enligt mig,för hon är en bluff.

2008-04-17 @ 20:39:53
URL: http://misstrash.blogg.se
Postat av: Carro

Pappa, du får skriva om henne lite oftare, det är intressant med debatt :D Och helt ärligt så förstår jag inte hur man kan försvara henne. BB har skrivit om en hel del människor, och kallar det åsikter, då har väl andra rätt att skriva sina åsikter också? Varför ska åsikter alltid bli anklagade för att vara KRÄNKANDE?

2008-04-17 @ 21:21:12
URL: http://carolineblomqvist.blogg.se
Postat av: Caroline

Men det ÄR ju kränkande när man kallar någon för pucko och dum blondin. Hur osunda åsikter en människa än har, så är man ju inte bättre själv om man börjar vräka ur sig sådana ord. Du, Carro, som alltid talar om att ge människor konstruktiv kritik och som starkt ogillar personangrepp, borde väl se hur fel det är av din far att köra med sådan mobbing mot en 17-åring? Oavsett hennes egna åsikter.

2008-04-17 @ 22:22:46
URL: http://sweetcherryblossom.blogg.se
Postat av: Blomman

Men att lägga ut en psykisk sjuk man men namn och bild är ok eller ?

2008-04-18 @ 08:06:46
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Carro

Caroline, varför ska du dra in hennes ålder? Som om den har någon betydelse i det här fallet. Om någon skulle kalla mig pucko och dum blondin så skulle jag faktiskt inte bry mig, då jag inte tycker att det är speciellt kränkande ord. Det finns andra ord som kränker mycket mer, ja det är bara att gå in på hennes blogg och läsa bland kommentarerna. Hon tar inte åt sig, och det är väl bra för annars skulle den där bloggen varit nedlagd för länge sedan.

Mobbning? Herregud Caroline .. Isåfall kör hon väl lika mycket "mobbning" själv alla gånger hon skrivit om dom så kallade mellanmjölksfamiljerna, och när hon har sett ner på dom som inte har lika bra ekonomi som hon har.

Nu senast så påstår hon ju dessutom att Blondinbella är ett alterego, så då behöver du verkligen inte försvara henne. Tycker du synd om henne för att pappa kallar henne pucko och dum blondin?, som sagt .. det finns ord som är mer kränkande än så, så förstora inte upp allting som om det vore värsta mobbningstexten, vilket det enligt mig inte är.

2008-04-18 @ 08:07:02
URL: http://carolineblomqvist.blogg.se
Postat av: Carro

Jo och sen måste jag ju bara påpeka det där med dum blondin, har du Caroline hört talas om blondin skämt? Om inte, så är du rätt efter, för dom existerar ganska ordentligt, tycker du att blondin skämt är kränkande? Dum blondin är något jag har fått höra massor med gånger, och nej det är minsann inte kränkande :D

2008-04-18 @ 08:21:37
URL: http://carolineblomqvist.blogg.se
Postat av: pitepalten

Blommans ordval kanske inte var det bästa , men vad skulle ni ha kallat henne efter en sådan grej smart eller?

2008-04-18 @ 09:13:56
Postat av: pitepalten

Inte nog med att hon hänger ut folk!Nu skall hon skaffa en livakt också.Men som man bäddar får man ligga.

2008-04-18 @ 09:28:43
Postat av: Blomman

Ja snart anställer hon någon som torkar henne i röva.

2008-04-18 @ 09:29:51
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Branne

blomman skrev "Men att lägga ut en psykisk sjuk man men namn och bild är ok eller ?"

Jag måste bara fråga varför skulle det inte vara okej? Ifall din dotter fick samma brev hade du nog inte skrivit så som du skriver nu? Varför publicera man bilder på Engla mördaren som tydligen också ä psykiskt sjuk?

2008-04-18 @ 10:49:02
URL: http://branne.wordpress.com
Postat av: Carro

Branne: Men herregud, han har ju mördat minst två personer .. helt rätt att det aset ska ut i media tycker jag. Fortfarande kan Isabella inte vara säker på att det är personen på bilden som skrivit brevet. Jag kan också leta reda på en person, skriva ut bilden, skriva ett brev och sedan skicka iväg det till någon. Det hade varit skillnad på om hon verkligen visste att det var han som skrivit brevet.

2008-04-18 @ 11:39:27
URL: http://carolineblomqvist.blogg.se
Postat av: Blomman

Kul att det blir debatt ha ha.
Men jag tycker nog det är skillnad att lägga ut bilder på en som har erkänt två mord en på en kille som vi inte vet ett skit om.Bara det Blondinbella.Men hon kan ju känna sig säker nu när hon har livakt ha ha.

2008-04-18 @ 13:02:30
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Blomman

Bara det Blondibella har sagt skulle det vara.

2008-04-18 @ 13:03:36
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Nicklas

Man kan läsa på hennes blogg så här! skall det var fängelse, psyket, dödstraff eller nackskott på Englas mördare.Vad fan är inte nackskott och dödstraff samma sak? Iq fiskmås säger jag.Stå på dig blomman du är bara bäst.

2008-04-18 @ 13:48:37
Postat av: Blomman

Läste detta i en intervju med Blondinbella.
Alltså den tjejen är ju så jävla dum i huvet och föraktfull mot människor.

Kolla detta.

Hur känns det? Är det äckligt?
? Jag känner liksom: ?Vem har suttit här innan mig? Är det någon äcklig person? Är det en socialdemokrat? Är det någon tjock person??.

2008-04-22 @ 13:06:36
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/
Postat av: Johnny

Bra skrivet som fan! Både del 1 och 2 var kanonbra! Skönt att se förnuftigt folk blogga... Och tack för kommentaren! Ta hand om dig!

/ P

2008-04-23 @ 15:20:47
URL: http://www.metrobloggen.se/johnnypuma
Postat av: Blomman

Tack för den Johnny och välkommen åter.

2008-04-24 @ 01:01:47
URL: http://innebandyblomman.blogg.se/

Kommentera gärna!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: