Sköna poäng och idiotiska så kallade blåvita supportrar !

Ja det var en mycket rolig resa igår mot Ljungskile. Jag Markus, Björn och Kristian skulle försvara dom grönsvarta färgerna för Smålands räkning. Bilen avgick lite innan 14.00. Första pilsnern intogs och stämmningen var på topp. En bensträckare och någon pilsner till innan vi var framme på GAIS puben Dubliners. För att äta en god gratisbuffe som Grönsvart Göteborg hade ordnat med till dom första 30 medlemmarna. Efter lite skönsång så bar färden av till Ullevi för att se på matchen. GAIS behövde tre poäng för att inte hamna i ett jobbigt läge. GAIS började bäst och man såg tydligt att Ljungskille skulle inrikta sig på att försvara sig. I den 47 minuten tog GAIS också rättvist ledningen genom Andreas Tobiasson på pass från Lycen´. I den 53 minuten ökade GAIS på till 2-0 genom Daniel Morais Reis på pass från Björn Andersson. Allt såg frid och fröjd ut man hade även chansen att punktera matchen genom att man fick en straff billigt som tyvär Levon missade. och i den 74 kom Ljungskiles reduering till 1-2 genom en prakttavla av Dime och nu såg det lite virrigt ut i GAIS lägret, men Kenneth" Våran" Gustavsson gjorde 3-1, 4 minuter senare och matchen var hemma. Som sagt det var en mycket viktig seger med tanke på att vi har GIF Sundsvall borta i nästa match. Bäst tycker jag att lagdelen i försvaret spelade stabilt matchen igenom och att vi kunde få till mål också. Det måste lyfta laget till högre höjder.

Nu till saker som inte handlar om matchen direkt utan vad som händer när matchen är färdig spelad. Ett gäng så kallade "blåvita supportar" misshandlade en GAISare mycket vårt bland annat med sparkar och hopp mot huvudet, i dagsläget vet jag inte hur svårt skadad killen är men faktum är att dessa idioter skulle spärras in på livstid. Jag hatar att folk slåss i sammband med fotbollsmatcher , det är så patetiskt löligt att man bara vill spy på eländet. Dessa huliganer gör att en trevlig fotbollsmatch kan förvandlas till en krigsskådeplats i morden tid. Bedrövligt är ordet. Och IFK supportrarna har gjort det till sin livsuppgift att "spöa" GAISare. Men dom bara gör sig själva och deras klubb till ett åtlöje. Folk som gillar fotboll tycker enbart att dom är töntiga och inte det minsta tuffa. VÄX UPP !

Till sist en rolig sak ! På väg till matchen mötte jag och Markus ett gäng småknattar från Argentina som deltog i Gothia Cup. Dom kunde inte ett ord engelska men vi fick hela laget att skrika GGG AAA III SSS GAIS GAIS GAIS på klockren svenska? Man blev så glad så man kunde ha gråtit, och givet var ju att deras tränare fick en Grönsvart Göteborgs tröja och en av smågrabbarna fick min halsduk. Så om ni ser någon Argentinsk landslagspelare i framtiden med en Grönvart halsduk så vet ni vem han fick den av*s*.

Mvh Blomman

Postat av: Van Basten

Det var en kul story.....

2008-07-16 @ 15:08:33
Postat av: Carro

Ja det är bara idiotiskt att slåss.. det där med fotbollsspelarna var roligt iaf.. haha, du bara ger bort saker du .. :P bra att GAIS vann då.. :)

2008-07-16 @ 15:16:52
URL: http://carolineblomqvist.blogg.se/
Postat av: Blomman

Ja fast dom där blåvita idioterna fattar ju inte det. Så jävla barnsliga!

2008-07-16 @ 15:21:13
Postat av: markus

"någon pilsner till" haha underdrft i sin renaste form :D

2008-07-16 @ 16:06:12
Postat av: Blomman

Ha ha ! jag kan la´ inte avslöja alla snuskiga detaljer.

2008-07-16 @ 16:12:42
Postat av: Wisemen Småland

Du skall passa dig! vi vet var du bor ditt telenummer din adress.

Du kallar oss inte töntar osv ditt GAISSVIN.

2008-07-16 @ 17:25:32
Postat av: Wisemen Småland

Du skall passa dig! vi vet var du bor ditt telenummer din adress.

Du kallar oss inte töntar osv ditt GAISSVIN.

2008-07-16 @ 17:26:24
Postat av: markus

vet ni BÅDE vart han bor OCH hans adress?

2008-07-16 @ 19:55:56
Postat av: Carro

Wisemen Småland, blir du upprörd av att bli kallad tönt men du kan kalla någon annan SVIN.. Jag säger bara ett ord, mogna.

2008-07-16 @ 21:43:19
URL: http://carolineblomqvist.blogg.se/
Postat av: Blomman

Ha ha Markus! den var bra.



Carro , Wisemen = GAIS lika med noll koll GAIS vinner med 10-0 i hur man skall vara som människa.







2008-07-16 @ 23:55:40

Kommentera gärna!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: