Premiärer både här och där !

Nu smäller det snart i var och varanan sporthall runt om i landet. För lagen här omkring så åker Skillingaryd till Carlshamn, båda lagen siktar på serieseger så vi får se vem som drar det längsta strået där. Men jag tror på hemmalaget Carlshamn, Skillingaryd borta brukar inte vara någon hit, har blivit bättre på bortaplan dom senaste åren, men frågan är hur formen är ?
Nu är det upp till bevis , har varit kaxiga så nu måste man leverera.

Gnosjö tar sig ann Förslövs IF  har ingen aning om vad det är för lag, men jag tippar på en hemmaseger. Men tappet av Rickard Claesson (JIK) och målvakts Greger(Tränare) kommer att bli kännbar ! den saken är väl helt klar. Jag tror att Gnosjö kan knipa en och annan poäng i Knektarena. Annars tycker jag att truppen ser en aning tunn ut. Nyförvärven skrämmer väl inte slag på motståndarna direkt. Jonas Fransson kommer att tillföra en hel del, men frågan är hur långt det räcker? Jag är rädd för att vi hittar Gnosjö i Ligan (div3) nästa säsong.

Månsarp, åker till Sävsjö men där kammar man noll, frågan om det inte blir tvåsiffrigt för Sävsjös del. Månsarp har tappat en hel del, men  väntar förstärkningar från JIK sägs det, men frågan är hur det blir med den saken. Månsarps trupp ser inte heller direkt skräckinjagande ut, med andra ord väldigt tunn. Får väl ihop två slagkraftiga femmor i alla fall, men det håller inte under en lång säsong, sen är frågan vem skall vakta kassen? Esber Jeppe(Fd VIK) eller Anders Schultz, tre jämna målvakter så där ser det bra ut angenäma problem för ledarna.

Sävsjö ser som alltid stabila ut och kommer att tillhöra topp tre, enda orosmomentet är väl målvakterna, tappet efter jätten Bengtsson kommer nog att märkas, med enligt uppgifter så finns det unga killar som är duktiga.
Dom kommer också att spela på två femmor för att dom bästa skall få speltid, frågan är hur avlastarna klara den menatala biten det är svårt att sia om. Men Sävsjö blir att räkna med.

Nästa helg drar Ligan (Div3) igång med hett derby mellan Hovslätt och Barnarp, hatmatcher som heter duga, det har alltid funnits en viss hat kärlek mellan klubbarna. Hovslätt har varit bäst hitils genom åren, men nu tror jag på Barnarp denna säsongen, dom har inga direkta stjärnor men en satans inställning dessutom så har dom ett stort hjärta för klubbmärket på bröstet, det kommer att bära långt.

Vi själva har ju premiär om två veckor, och vi har den svårast tänkbara motståndaren, Bodafors på bortaplan, ingen lätt uppgift men jag hoppas att vi skall kunna ge dom en match i alla fall. Förra året var det bara dom som slog oss i båda mötena, så vi får väl hoppas att det blir våran tur i år.

Mvh Blomman

Postat av: Putte

Troublemakers klara för festivalen...

2008-09-19 @ 18:00:44
Postat av: Blomman

Gött!

2008-09-19 @ 21:18:51

Kommentera gärna!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: