Apor i bur och 4a blinda möss !


I måndags spelades den tredje match i Globben och HV vann helt osanolikt med 1-2 i sudden. Jag tycker nog att det var HV,s bästa match i finalserien och defenetivt Stefans Livs bästa han var grymt bra. HV spelade betydligt smartare och enklare nu och det är så man skall spela mot Djurgården, tråka ut ut dom helt enkelt , man stänger mittzonen och väntar på deras misstag , för DIF vill gå framåt och söker det långa spelet. Men HV hade stängt. Man skall inte klaga på domarna det har jag ju sagt att Skellefteå gjorde med fy fan vad hemmabetonad Thomas Andersson var, det var äckligt. Utvisningen på Davidsson i slutet på matchen var ju horiibel, han petade med klubban lite sånt som händer hela matchen och Djurgårdspelaren lägger sig och får med sig en pissutvisning. Det gör att Djurgården får spela 6 mot 4 och forcerar in kviteringen till 1-1, i sudden får HV 2 utvisningar en klar men en som Djurgården skulle ha haft, för det är Djurgårdaren som håller  men icke. Men så är det med Thomas Andersson han pallar inte trycket från hemmapubliken, och han var lika förbannat dålig vid förra årets final, fattar inte att han och hans " tre blinda möss" skall ha det här förtroendet.

Sätt aporna i bur !

Så var det dags igen för aporna kasta in saker på isen. med ett par minuter kvar detta förstörde rytmen för HV som kom lite ur balans. Fegt av Andersson att inte bryta matchen och ge segern till HV i stället fick Djurgården nya krafter och kviterade. Sen hittade han bara utvisningar för HV hen verkade skärrad. Men Djurgårdspubliken som har blivit framröstade till Sveriges bästa klack, borde få titeln SVERIGES SÄMSTA KLACK I MOTGÅNG ! två matcher på raken nu skämmer man ut sig vilket innebär att dom är portade i Kinnarps Arena onsdag , torsdag. Och jag tycker att dom borde få spela utan hemmapublik vid nästa hemmamatch och ett par hundra tusen i böter. Det skulle nog svida i Järnkaminernas plånbok.
Dessa ligister är inga supportarr det är bara sådana som vill ställa till bråk och jävelskap. Sätt en bur på deras sektion för där skall apor sitta som inte kan sköta sig.

Postat av: Blomman

Madde !

Varför skriver du här? du måste ju vara ändå pinsammare än vad jag här när du är så jävla dum ihuvudet så å du inte fattar att dina inlägg är inte önskavärda här, ändå skriver du fast du ser att dom inte publiceras. Du är nog förmodligen en Stalker, slå upp det. Eller gå och lägg in dig på psyk. Där hör du hemma.

2010-04-20 @ 14:43:55
Postat av: Anonym

Fast idag borde HV lära sig att en period är 20 minuter lång...inte 19.54...för den markeringsmissen vid DIF's suddenmål kan de inte vara helt nöjda med!! Tack & bock...öppet mål...PANG!!!

2010-04-21 @ 23:02:07
Postat av: Blomman

Jag håller med dig, HV vek ner sig och magkännslan säger att Djurgården tar det. 5 koner står och tittar på vid två av 3 mål. BERDRÖVLIGT !

2010-04-22 @ 06:24:43
Postat av: Släggan

Sant, men det är ny match ikväll, på lördag och eventuellt en till...it ain't over until the fat lady sings, eller hur var det nu?? Ha det gött!!

2010-04-22 @ 06:44:13
Postat av: Blomman

Petri !

Om du hade skrivit om ämnet och inte skrivit personpåhopp, ja då hade det publicerats. Men skitsnack och sådant som inte är relevant publiceras inte här så är det. Ha en bra dag i soliga Halmstad.

2010-04-22 @ 13:01:10

Kommentera gärna!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: