En apa går på Djurgårn !



Andra SM Finalen vanns som tur va av HV. Men HV tappade 2-0 och 3-1 samtdigt som Liv inte verkar komma upptill normal standad. Räddningen kan bli att Stefan Ridevall i Djurgårdsmålet darrar än mer. Om nu inte Wesslau kommer tillbaka. HV slarvar betänkligt från att vara väldigt bra i sin press till juniormisstag man blir mörkrädd imellanåt. Ny match på måndag i Stockholm, då måste vissa saker komma på plats och vi måste ha en målvakt som spikar igen kassen utan en massa löjliga misstag.

Och sen till Djurgårdsupportrarna !

Allt som oftast när 08: orna är i farten så har dom pöbeln med sig så även lördagseftermiddagen. Dessa apjävlar kastade in mynt på planen hällde öl på HV publiken och betedde sig som riktiga idioter. Ett tag trodde man att dom skulle kasta in stora soptunnor. Deras så kallade publikvärdar var förmodligen lika fulla som deras fans för dom gjorde ingenting. Men erloge till Marcus Ragnarsson Djurgårskaptenen som snackade med dom.Hatten av för det.
Men när fan skall dom lära sig ? Ja fan vet om dom någonsin kommer att göra det. Förra året mot Assyriska sprang dom in på planen och slog till en av Assyriska spelarna. Sjukt så att det färslår. När jag kollar på idrott så skall det vara fest och party man skall, ha kul och kunna gå med hela familjen utan att vara rädd för att någon skall skadas. Järnkaminerna har en av Sveriges bästa hejarklckar när dom ägnar sig åt det, fortsätt med att vara bäst på läkaren men FÖR FAN RENSA UPP BLAND IDIOTERNA ! så att vanligt folk kan besöka matcherna.


Kommentera gärna!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: