Kalle anka VM eller har dom badmössor på Torpagrillen ?

Just nu pågår ett VM i hockey. Där länder som Danmark, Norge har visat framfötterna. Jo ni läste rätt. Hur kan det komma sig ? Båda länderna är miniatyrer i hockeyvärlden normal sätt. Men årets VM som kommer att vinnas av Ryssland, är inte annat en ett kalla anka VM där turneringen håller så dålig klass att man blir mörkrädd. Sverige hade fullt upp med dom hypervassa Norge, Frankrike och Lettland för att få stryk av Tjeckien som i sin tur förlorat mot Norge. Blir man klok på detta eller ? Man kan fråga sig varför ställer inte proffsen upp? Jo för att VM inte har någon vidare status när det var OS då fanns det inga som helst bekymmer, man kunde tänka sig att spela lite halvskadad också om så krävdes Men att få proffsen att ställa upp för sitt land och färgerna gul och blå i ett VM går alltså inte. Pinsammt sa Bull .
Att man skall vara så pengakåt så att man inte kan göra det för den goda saken skull är bedrövligt. Förr var det en ära i att vara med i Tre kronor men så är det inte nu. Får man inte tillräckligt med betalt så ställer man inte upp pinsammt sa Bill. Men trots att det är ett kalle anka VM så kollar man ju en då, man är ju en sådan sportnörd och gillar hockey så man gör det för nationen, det tillhör liksom att kolla för att det är just ett VM. Jag hoppas på det bästa för Sveriges del men tror att det inte ens blir medalj. Ryssarna vinner i finalen med 4-2 mot Kanada kom ihåg var ni läste det först. Ha en bra vecka det skall jag ha.

Postat av: Släggan

Håller till viss del med dig om att det är tråkigt att proffsen inte ställer upp, MEN...det har nyss varit både OS och SM-slutspel i hockeyn, samt att NHL-slutspelet håller på för fullt! Tror inte de (i varje fall de äldre spelarna) som åkt ur NHL efter 84 matcher i grundserien, samt X-antal matcher i slutspelet, sätter sig på första bästa plan till Tyskland...de spelarna tror inte jag tillför nåt ändå, sen lockar nog familjen mer för dem och det måste man få respektera, med tanke på att de kanske är på roadtrip med sitt lag under ganska långa perioder. Så det bästa för VM's skull tycker jag är att man slopar VM det året OS är, samt inte lägga VM så sent...hockeysäsongen är ju över för en del...bättre att lägga det innan jul eller nåt. Men det är vad jag tycker...sen tycker jag faktiskt att VM ändå håller rätt okej klass...lite kul att man inte kan räkna ut "blåbären" längre och bästa matcherna hittils i VM är Tyskland-USA inför 76 000 och Danmarks kross av Finland med 4-1...hockeygodis!! Ha det gott!

2010-05-16 @ 18:27:56
Postat av: Blomman

Jag håller alltid med dig släggan det vet du ha ha.

2010-05-17 @ 11:13:14
Postat av: Släggan

Hehe...ja...tycka kan man ju alltid göra, men du bör nog inte hålla med mig alltid...men ganska ofta ändå hehe! ;-)

2010-05-18 @ 12:27:50
Postat av: Blomman

Jo det är bäst att hålla sig väl med dig med ett sådant smeknamn ha ha. Annars får man väl smaka på höger"Släggan"

2010-05-18 @ 15:11:21
Postat av: Släggan

Haha...ja, passa dig!! ;)

Lycka till nu med det nya laget! Vilken division lirar ni i??

2010-05-21 @ 15:06:00
Postat av: Blomman

Tackar det är div 4a.

2010-05-22 @ 09:54:38

Kommentera gärna!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: