Det vankas seriepremiär

Nu till helgen är det seriepremiär för våra herrar. Och killarna har slitit hårt i bland 4 -5 pass per vecka. Men på lördag smäller någonstans ute i liten hall någonstans i Småland. Det känns att det är allvar på gång , full fart på träningarna precis som det skall vara. Hur går det då ? Ja det vet man inte såklart men målsättningen är att vara på den övre halvan även att det är en tuff målsättningen med tanke på hur det gick förra året för dom. Men det vi har presterat i träningsmatcherna så tycker jag det är rimligt. Stommen i laget är ju födda på 90-talet, och är hungriga så visst förutsättningarna finns för att det skall gå bra. Men bollen är rund och man skall spela om det. Jag själv är också lite spänd på hur det skall gå , lite så där småirriterad och petig precis som det skall vara för stora uppgifter. Jag hoppas också att killarna känner det och gör sitt yttersta i veckan och på match, vi har bra konkurens i laget så så det är jäkligt hårt om platserna, det är nu det gäller att vara bäst när det gäller, klarar vi det ? Ja på lördag har vi svaret.

Postat av: HVmannen

Längtar också som fan, längtar redan på omgång 2 hahahaha...vi har ju inte träningsspelat så mycket som ni så svårt att se var vi står jämfört med er, vi har ju bara 2 matcher i benen 10-7 mot falköping och 3-4 mot gnosjö...men må bästa lag vinna, LYCKA TILL ;)

2010-09-28 @ 17:55:26
Postat av: Blomman

Japp det skall bli skönt att komma igång, jag tror på en jämn serie i alla fall hoppas man ju det. Jag kommer och titta på eran premiär lycka till ni med.

2010-10-01 @ 08:29:33

Kommentera gärna!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: